משהו עצוב(וזה בטוח)

morg77

New member
משהו עצוב(וזה בטוח)

נלחם בצרידות: בזמן שג'סטין טימברלייק וקמרון דיאז מכחישים את השמועות על חתונתם המתקרבת, מסתבר שלבחור יש גם צרות אחרות על הראש, או ליתר דיוק, בגרון. הזמר, בן 24, עומד לעבור בקרוב ניתוח להסרת השקדים בגרון. הסאן מדווח כי לאחר שטימברלייק הקליט את הסינגל החדש "SIgns" עם סנופ דוג הוא חש בעיוותים בקולו. מומחה שבדק אותו קבע כי הבעיה היא בשקדים. תאריך הניתוח טרם נקבע אולם הוא צפוי להתקיים בלוס אנג'לס, ולאחריו ייאסר עליו לשיר במשך שלושה חודשים. "כבר הרבה זמן שהוא לא שר", סיפר מקור והוסיף, "בשנה האחרונה הוא הפסיק לחלוטין לשיר וזאת כדי להתמקד בקריירת המשחק שלו". בתוך כך נודע כי כששמעה דיאז על השמועות לחתונה היא פשוט גיחכה. "הם לא הולכים להתחתן בשבוע הבא בצרפת והם גם לא מאורסים", סיפר הדובר של השחקנית. נו באמתאיזה מסכן..=( עם הוא יאבד את הקול שלו אני ימות=(

Justin RuLeZ

New member
אין מצב הוא יאבד את הקול שלו

זה כולה הוצאת שקדים כמעט כל בנאדם עובר ניתוח כזה...אני אפילו עברתי עוד כשהייתי בת 6 אז תעשו טובה זה סתם שוטויות.. ובקשר לזה שהוא לא יוכל לשיר 3 חודשים??חחח אולי שבועות???נשמע יותר הגיוני....הוצאת שקדים לא ממש משפיע על הקול...

הוא לא יאבד את הקול

וניתוח להוצאת שקדים זה ניתוח ממש קל אז הוא בטוח יעזור אותו בשלום! אני מכירה מלא שעברו אותו החלמה מהירה למושלמון הקטן!!

איזה באסה

דווקא שהוא מוציא אלסום שני קראתי בראש אחד שהוא הוציא קליף חד סינגל של האלבום השני מחכה לראות!!

יכול ליהיות...

פעם אמרו שהוא ובריטני מתו בתאונת דרכים... אי אפשר לדעת רם זה באמת היה גם כתוב שהוא רוצה ששרון סטון תישתתף בקליף כיון שהיה מרוצה מהמשחק שלה בסרט "אלפה דוג" והביאו "ציטוט"

למעלה