משהו עצוב !

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
משהו עצוב !../images/Emo7.gif

מצטערת על פתיחת ההודעה. נראה לי שזה חשוב מדי בשביל שיאבד בשירשורים... היום עברתי בצומת כרכור. בכניסה לסופר "אלונית" הבחנתי ב-2 כלבות (אולי כלבים, לא ממש הצלחתי לראות...). אחת היתה כלבת אמסטף יפהפיה, והשניה מעורבת. הן ישבו בכניסה לסופר, מנסות לספוג מעט מיזוג שדולף החוצה.... והמבט על פניהן היה עצוב כל-כך
. הן היו ללא קולר, וכנראה שגם ללא בעלים. מישהו השאיר אותן שם. בחום הזה, ללא מים, ללא אוכל. רק עם מבט מתחנן אל עוברי האורח הממהרים לקניות אחרונות לקראת שבת. זה היה כ"כ עצוב !!! אני מקווה שמישהו כאן גר באיזור כרכור, יקרא את ההודעה הזאת ואולי יוכל לעשות משהו !!! להציל אותם מהגורל האכזר !!! אולי מישהו כאן מתנדב בעמותות ויכול לעזור ?!.

גם לנו פה יש מיליון כאלה

יש לנו פה צומת מרכזי יש שם מלא כלבים נטושים: אמסטפים,דלמטים,רוטבילרים, רועים-גרמני, אפילו ראיתי פעם סנדברנר. פעם אחרונה היתי עם הכלבה שלי בפרק היו שם עוד כלבים עמד שם גם כלב רחוב (יפיפה) בסוף כולם הלכו הביתה עם הבעלים שלהם והוא נשאר שם עצוב מילל
היתה פעם כלבה הזדנבה אחרינו, אז נתנו לה לישון ליד הדלת שלנו(יש לי כלבה אני לא יכול לקחת עוד אחת) האכלנו אותה הכלבה שלי אפילו הפסיקה להרביץ לה ושיחקה איתה יפה. בסוף שכנה שלנו התקשרה אליה לעיריה ולקחו אותה. הי היתה ממש חמודה הי היתה גור ולא יהי לה עם מי לשחק, אז הי גנבה צעצועה של שפן מחנות אחת. זה היה החבר הכי טוב שלה לא ניפרדה ממנו. אחרי שלקחו אותה מצאתי אותו ברחוב. בתח לא נתנו לה לקחת אותו איתה (הבני- @%&#@).

shanty.G

New member
אפילו לא בצחוק.....

בבקשה לא לעשות לנו פה התקפי לב מיותרים

גולדי2002

New member
"נתוני" העיר היום

על ביצי סוללה. פקס לתגובות (חברים, להגיב): 5634663-03

העלתם לי פה זכרונות כואבים מאד ו

עכשיו אז, אני הולך לקפוץ מאיזה גג. נתרעה במקום אליו כל הכלבים הולכים אחריי חייהם.

למעלה