משהו פה כ``כ מסריח שאני חייב לכתוב

מתבי6

New member
משהו פה כ``כ מסריח שאני חייב לכתוב

אני פותח את עיתון יתד, די באיחור כי הוא של אתמול. מה אני רואה כותרת ראשית? ``האתרים החרדיים הם מחטיאי הרבים.... אין לקבל למוסדות החינוך....`` ויש גם מאמר מערכת עם הכותרת ``המחובר לטמא - טמא``. אני באמת לא מבין, עד כדי כך העדר הולך אחרי גחמות של עסקן זה או אחר? או של בעל אינטרס כלכלי זה או אחר? אם היו מנהלים את המערכה הגדולה נגד האינטרנט עצמו, ניחא. אפשר עוד להבין את זה, כי לכל הדיעות יש בו גם קצת פירצות. אבל שימו לב, האתרים החרדיים (בהתחלה זה היה `תחנות`) כאילו שהם שורש הבעיה. בקיצור, אנחנו חייב במקום שמתחיל (מבחינתי כבר מסיים) להשניא את ההנהגה על כל אחד שרואה עד כמה מתעסקים בשטויות. מצד שני יש הרבה אנשים שזה חושף אותם לדברים שלא ידעו. חוץ מזה בואו לא נשכח את אותם אלו שגולשים אבל רוצים דף חדשות צנוע ועכשו הם יאלצו לגלוש באתרים `חילוניים`. שומו שמיים. את ידיעות אחרונות ואת לאישה הם לא יכניסו הביתה. אבל הפעם הרב בעצמו הכניס להם הביתה או למשרד (ושלא יגידו אלה שהם רק אסרו משהו אחד כי זה צורך שקיים אצל בני אדם. אם הוא גולש, הוא בהכרח ניזון גם חדשות מהרשת.

מתבי6

New member
ומאחר וזה פוגע כלכלית

בעיתונים היומיים הגדולים, נרתמו כל הרבנים להילחם פה אפילו בלי לראות איך נראה דף אינטרנט חרדי ולבדוק האם באמת כצעקתה.

nini132

New member
בחור ישיבה העלה קונסיפרציה

שאת המכתב הזה, תפוז אירגנו... ברגע שהנוער החרדי מאבד את האתרים שלו-הפורומים בתפוז לחרדים, נשארים האלטרנטיבה. רק שבתפוז יש עוד פורומים, כגון סקס, היכרויות, יוצאים בשאלה, חרדים בעל כרחם... העיקר שלא יהיו פורומים חרדיים.

גנדרן

New member
אז אתה מבין שיש פה משהוא..

אז אתה מבין שיש פה אינטרס למישהוא... שמדובר בעניין עסקי גרידא..... היינו שהאתרים החרדיים לוקחים את נתח עוגת הפירסומות של העיתונים החרדיים, ואז זה מספיק כדי להכריז עליהם מלחמה בכלל אם תסתכל על חלק גדול מההכרזות מסוג זה, שאין להם יד ורגל בהגיון הישר של אדם מאמין, תבין שיש פה עניין אינטרסנטי...

שוב צריך להזכיר

אם החרדיות לא תנצח את האינטרנט היא תיכחד החרדיות לא יכולה להתקיים בעולם שבו כל אחד יכול לדעת כל כך הרבה איפה השכל הישר שלכם אילו היו הרבנים יודעים מה הולך כאן היו תולשים את שערות ראשיהם ואת זקניהם ויושבים ארצה לבכות ולא היו יכולים לקום מה שנראה לדעתי שבאמת החרדיות הישראלית עומדת עתה לפני מכה אנושה קומץ שרידים אולי ישארו להמשיך את המסורת העתיקה

answers2

New member
אף אחד לא יישאר.

החרדיות במתכונתה הנוכחית היא גוויה מהלכת.

אל תהיה בטוח

בימי בית ראשון היו רוב העם עובדי אלילים בימי בית שני היו רובם צדוקיים כיום רוב העם חילוני ותמיד היהדות ההיא ממשיכה להתקיים מפעם לפעם היא פורחת שוב אני יודע שתענה לי שהמיזרחניקיים ולא החרדים הם היהודים או שהיהדות מתחלפת מדור לדור אבל הויכוחים האלו אין להם סוף נחיה ונראה לדעתי הפיצוץ לא רחוק

מתבי6

New member
תראו דמגוגיה, כנסו לעולם החרדי

פרסמתי את אותה הודעה גם שם ואותם חברים שגולשים (ועוברים על מצוות העסקנים) פתאום מתחסדים ומסבירים כאילו זה באמת מאבק עם סיבות אמיתיות. כנסו שם ותגיבו כמו שצריך. שמישהו פעם יסביר לאחינו היקרים איפה הם חיים.

למעלה