משהו פה מאמין ב´קונספירציות?

לוו

New member
משהו פה מאמין ב´קונספירציות?

שלום משהו פה מאמין ב´קונספירציות? הנה דוגמא אחד ב-5 באוגוסט 1962, נמצאה אלילת הקולנוע הזוהרת ביותר של כל הזמנים, מרילין מונרו, מתה במיטתה. העולם הנדהם התבשר כי התאבדה בבליעת מספר רב של כדורי שינה, וכי בידה נמצאה שפופרת הטלפון – אות אולי שהתחרטה ברגע האחרון וניסתה להזעיק עזרה, אך איבדה את הכרתה לפני שהספיקה לחייג. כשלושה חודשים אחר-כך ב-22 בנובמבר של אותה שנה, נרצח ביריות רובה אחד ממאהביה של מרילין מונרו, נשיא ארצות-הברית הצעיר, היפה והנערץ, ג´ון פיצג´רלד קנדי, בשעה שהשתתף בסיור-ראווה ברחובות העיר דאלאס. מאהב נוסף שלה היה רוברט קנדי, אחיו של הנשיא, שר המשפטים של ארצות-הברית, שהיה אף הוא גבר נאה, חריף ונערץ על הציבור. כחמש-עשרה שנים לאחר מותה של מרילין מונרו, הגיעו לידי עיתונאים אמריקאיים קטעי ידיעות, שלפיהן לא התאבדה מרילין מונרו כלל, אלא נרצחה בידי השירות החשאי של ארצות-הברית. עיתונאים אלה ביצעו תחקיר נמרץ ויסודי. ממצאיהם שיכנעו אותם שבוצע רצח, אשר בוים כך, שמותה ייראה כמעשה התאבדות. ההוכחות שהעלו לא היו מספיקות מבחינת הציבור, אך הן הצליחו לעורר סימני שאלה. עיתונאים אלה הניחו, כי רצח הכוכבת היה קשור ליחסיה האינטימיים עם הנשיא ועם אחיו, שהיו שניהם נשואים ואבות לילדים. מצב זה היה טעון חומר נפץ מבחינה פוליטית ויכול לגרום נזק גדול לחוגי הנשיאות והממשל. העם האמריקאי מצפה ממנהיגיו שיהיו אנשי משפחה למופת. משהו מאמין בזה? יש עוד המון כמו זה כמו רצח קנדי - אבל זו נושא ארוך -ואין פה מקומו

IC4

New member
חביב ומה רע בJFK?

אגב מצטער שלא ענו לך קודם, אני אישית לא הכי בא לפורום למען קונספירציות למרות שזה דווקא מענין ונחמד היה לקרוא מה שרשמת

לוו

New member
קנדי

כמה סרטים כבר עשו על ה-קונספירציה בהא הידיעה הקובנים רצחו אותו,לא,בעצם לרוסים הקומוניסטים היה מניע , ואלי למאפיה, משהו אמר ג´ימי הופה? ובכלל היה שני מתנקשים , ככה לפחות מראות חדירות הכדורים, אז איפה היורה השני חוץ מאסוואלד?

לוו

New member
הנה עשר קונספירציות מפורסמות בהיסטו

וכולן נולדו באמריקה ומדוע שם? כי כמו שאצלנו כל גניבה מהסופרמרקט גוררת אחריה וועדת חקירה כך אצל האמריקאים . כל שערורייה הופכת לקונספירציה . של חברת הטבק, של הממשל, הפנטגון, הסי. איי.איי. או של כולם ביחד 1) רצח קנדי 2) עב"מים 3) המתקפה על פרל הארבור 4) הסי. איי. איי. עושה ניסויים בבני אדם 5) הרצח של מרטין לות´ר קינג 6) קשר השתיקה של חברות הטבק 7) ההתאבדות של מרילין מונרו כנ"ל 8)פרשת "ווטררגייט" 9) פרשת מקארתי 10) פרשת "אירן-קונטרס"

rshilkrot

New member
איך זה שהאמריקאים "לא ידעו"

על מתקפת-פתע בכזה סדר-גודל מראש ולא פינו את האנשים משם...[ המודיעין היה אז מוגבל,, אני יודע - אבל תעשו טובה. 900 מטוסים שבאים מיפן אפשר לראות/לשמוע/לנחש/לרגל עם פור-שכיבה-ידיים-קשורות. הקונספ. היא שהם כן ידעו והקריבו את פרל-הארבור כדי להכנס ביפנים...

חזיר בר

New member
אוקי

למעשה,העניין הוא שתחנת ההתרעה כן ראתה את המטוסים אבל לא הייתה מצוידת במכשיר רדיו והם נסעו עד תחנת הדלק הקרובה או משהו כדי להתקשר ולהגיד שיש מתקפה ולא האמינו להם. הם היו יותר מידי שמחים מגדולתם שלהם שהם לא קלטו שזה נוחת עליהם

rshilkrot

New member
ניסויים על בני-אדם?

אני עושה ניסויים על בני-אדם! (אני משנה כל בוקר את ה"שלום" שלי. פעם זה "בוקר טוב", פעם זה "בוקר צח" וכו´ וכו´, ואנשים משתגעים מזה, זה מגניב) ניסויים על בני-אדם.... זה לא סוד, ולא קונספירציה... מה עם כל תרופת-ניסוי חדשה לאיזה מחלה? מה לא מנסים אותה על בני-אדם נואשים?

goldi san

New member
כן, אבל יש את הגרסה הגורסת כי

הנשיא ג´יפק היה אחראי לרצח מרלין מונרו, לא זוכרת למה. אבל זה בכלל לא מסתדר יפה עם זה שהוא היה כזה טוב לב וצדיק טהור שנרצח ע"י כל החברה הסודיים כפי שסרט הפולחן (מלווה ברביצה על ספת קטיפה שחורה, פסטרמה מקופסא, מיץ ענבים בכוסות פו הדב) ,והרי הוא ג´יי אף קי, מאד משתדל להראות לנו. בכלל, אנשי קונספירציות צריכים לתאם ביניהם כדי שקונספירציות שונות לא יתנגשו.

Z girl

New member
לפי מה שאמרתם

אז על כל צעד ושעל נהרהר "האם זה היה קונספירציה?" הרי הרבה פעמים בחיינו יש צירופי מקרים (או לדבריכם- לא צירוף מקרים, לכן זה צירוף מקרים לכאורה) האם אלה החיים שאנו רוצים- לחשוש מהרגע הבא... למרות שאני בטוחה שהבאתם דוגמאות מהצד השלילי של הקונספירציה... BE HAPPY

Chot

New member
יו זה באמת טקס פולחני

אבל זה נשמע די הגיוני שהוא זה שאיכשהו "ארגן" את זה. או שייעצו לו. (כנראה שהם לא טעו, לנוכח אירועי קלינטון-לוינסקי, וזה עוד היה עם מתמחה זוטרה).

למעלה