וואלה...חצי שנה, קצת נסחפו...
אני יבדוק את הנושא הזה לעומק, זה נראה לי קצת חריג....כי גם במדינות בהם מדיניות הסגר מחמירות במיוחד (בריטניה, אוסטרליה..) הסגר לוקח שם כל כך הרבה זמן. איזה כבר מחלות יכולות להיות נשא כל כך הרבה זמן שמצריך הסגר כזה? שחפת? בצרפת ממה שהספקתי לקרוא (אני מדבר צרפתית,אנגלית, עברית, ומבין קצת ערבית...סוג של יתרון בעידן האינטרנט), יש חוות שממש מתמחות בגזע הזה של התרנגולות והוא כבר מחולק ל8 תתי מינים פחות או יותר של כל זן יש רמת בהירות שונה לביצים שלו (מלבן לגמרי עד כהה ביותר). אני לא רואה את עצמי טס בתקופה הקרובה אבל אולי בחגים (ראש השנה-סוכות) אני יטוס,זה היה מין מנהג כזהשפיתחתי לאורך השנים. הייתי טס כל שנה עד שהתגייסתי...עכשיו שאני משתחר יהיה לי זמן ללמוד את הנושא כמו שצריך. החברים שלך מעוניינים לגדל סתם כמוני, או יותר בקטע של לפתח משק של ממש ולשווק את הבצים שלהם?אם יש לזה פוטנציאל מהותי אולי נכתוב איזה תוכנית עסקית ונריץ פרוייקט משותף...(אני עומד לסיים את הכשרה שלי בניהול תיקי השקעות,למדתי במהלך השנה האחרונה של השרות שלי,אז אני קצת מבין בנושא...) יש לך מדגרות מקצועיות? ויש לך מושג לגבי החוק,מה צורת ההאכיפה במכס לגבי העברת בעלי חיים, מתן אישורים וכו',ובמידה של הברחה מה העונשים הקבועים בחוק.