משהו פה עבד דרך דנבר? ובכללי דתי שעבד בחו"ל?

לככ44

New member
משהו פה עבד דרך דנבר? ובכללי דתי שעבד בחו"ל?

אני חושבת לעבוד דרכם בצעצועים... ורציתי לשאול מישהו שעבד שם איך הלך... אם לא דנבר, יש המלצות על חברות אחרות? אני לא מעוניינת למכור ציורים וקוסמטיקה... יש לי אזרחות צרפתית ואני דתיה - ז"א אני צריכה מקום שמאפשר לשמור שבת, כשרות ומגורים נפרדים... והאם יש כאן מישהו דתי שעשה את זה? זה באמת אפשרי לשמור על אורח חיים דתי שם? מה עושים בשבתות? ממש ממש תודה!!!

אני לא חושב שיש דבר כזה שלא מעסיקים דתיים

ואם כן זה איום ונורא וצריך לדווח על זה כאן בפורום

EmGee

New member
אני לא חושב שזה איום

לא כל החברות יכולות להתאים עצמן לעובד דתי, וכל הכבוד לחברה שמצהירה על זה מראש, מאשר חברות שקולטות עובד כזה לעבודה בהבטחות שווא.

EmGee

New member
לא חוקי לפסול מישהו בגלל שהוא דתי

מנגד זה חוקי לא להעסיק מישהו שלא מתכנן לעבוד בימי שבת, או להשכיר דירה מבלי להקפיד בה על כללי כשרות. אני באמת לא רואה סיבה מה איום בזה שעסק שמרבית עסקיו מתבצעות בסופשבוע יתעקש על עבודה בשבת כתנאי העסקה. נכון יש כאלה שמתגמשים והכל, אבל זה מתוך שיקולים שלהם נטו.

shai158

New member
עבדתי עם בחור דתי באנגליה...

עבדתי איתו במכירות באנגליה. לא היתה הפרדה בדירה אבל בחדר הוא דרש לישון עם בן. שאר הח'ברה בדירה היו רגישים כלפיו כך שלא הייתה בעיה. לגבי הכשרות - זה תלוי בך.יש קהילה יהודית ויש איפה לקנות מוצרים כשרים וגם יש מסעדות כשרות. בשבתות הוא לא עבד ובשישי עזב את העמדה קודם. אז אם את רוצה - אפשר להסתדר אבל צריך גם קצת גמישות.

למעלה