משהו פרטי על מרי קייט ואשלי !

MAYBE BABY

New member
משהו פרטי על מרי קייט ואשלי !

מרי קייט ואשלי קיבלו מחזור ואני יודעת מתי ואיפה אתם בטח שואלים איך אני יודעת אז הנה הסיפור: מי שרוצה לדעת נכנסתי עכשיו לאתר רוסי של התאומות (אין לי מושג איך נכנסתי) והיה שם איזה צ´אט שהתאומות עשו לפני חודש או משהו כזה עם האנשים ברוסיה כמובן שהכול היה באנגלית ככה יכולתי לקרוא אותו אני קוראת וקוראת וקוראת ומשתעממת לקרוא דברים כול כך ברורים שאני כבר יודעת אליהן ןפתאום מה אני רואה ?? ילדה אחת בת 17 שאלה את התאומות אם הם קיבלו מחזור ומתי!!! התאומות בכלל לא התבישו לענות על השאלה ואשלי אמרה שהיא קיבלה בגיל 13 באמצע צילומים לסרט שפתינו חתומות! ומרי קייט קיבלה חודש אחריה באמצע לימודים אם מורה פרטית! מעדי!(מיבי ביבי)

ענבר 2002

New member
סליחה,

אני ממש לא יודעת אבל תיכנסי לגוגול ותעשי חיפוש על התאומות אולסן ואז תחפשי אתר רוסי אני בטוחה שתצליחי אוהבת ענבר בהצלחה!

MAYBE BABY

New member
אני ממש לא יודעת ...

איך נכנסתי לאתר כי סתם עשיתי קישורים ואני לא זוכרת את הכתובת אבל תכנסי לגוגל או לאתר אחר ופשוט תחפשי אתר רוסי (כי האתר הזה היהההאתר הרוסי היחיד שם) ותחפשי את הצ´אט! בהצלחה מיבי ביבי (עדי)!

מייבי בייבי (עדי)-../images/Emo51.gif

אניך. אני אנסה את מה שכתבת ואם אני יצליח אז אני יכתוב לך.

MAYBE BABY

New member
ברור שכן..

אני בהתחלה שקראתי את זה גם נבהלתי שאלתי את עצמי למה כותבים או יותר נכון שואלים אותם דבר כזה ולמה לעזאזל הם עונות ואז הבנתי שבח´´ול זה לא משהו ממש פרטי ולאנשים אין בעיה לספר דברים כאלה אז הם ענו אבל בהתחלה כאילו לפני שהם ענו על השאלה הם שאל "מה זה קשור"??

לכולם בקשר לדבר "הפרטי" של התאומות

זה ממש ממש ממש לא הגיוני! ואני יגיד לכם למה.. מפני שהן היו בנות 13 לפני 3 שנים, עכשיו.. "שפתיינו חתומות" יצא לפני שנה, והן היו בנות 15!!! תחשבו על זה... "ושלא יעבדו עליכם..!"

ענבר 2002

New member
לפי דעתי זה ממש הגיוני !

לפי דעתי זה ממש הגיוני ! שפתינו חתומות יצא שהם היו בנות 13 ! פשוט תמיד בסרטים שלהם אם הם אומרות נגיד שהם בנות 14 הם בנות 13 תמיד זה ככה גם בדרכון לפריז הם לא היו בנות 12 הם היו בנות 14!

ענבר 2002

New member
סליחה תיקון בשורה האחרונה !

בדרכון לפריז הם אמרו שהם בנות 12 והם היו בנות 11!

מריקייט

New member
מה את בסדר???

בטובות השתיים הן היו בנות 11 בדרכון לפריז הן היו בנות 13 ובשפתינו חתומות הן היו בנות 14

מריקייט

New member
שפתינו חתומות יצא שהן היו כמעט...

בנות 14 ודרכון לפריז יצא שהן היו בנות 13

מריקייט

New member
שפתינו חתומות יצא שהן היו בנות 13.5

בערך מה פתאום שהן היו בנות 15 איך הגעת?

idit girl

New member
נכון!!

זה באמת חדירה לפרטיות ומה הם בכלל מספרות את זה?!?
וחוץ מזה לדעתי לא הייתם צריכים לפתוח על זה הודעה בפורום כי זה ממש מגעיל!

omer wild

New member
אם הבנות הסכימו לענות....

זה עניין שלהן !! יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא ! והבנות יכלו גן לא להשיב לשאלה הזאת ששאלו אותן ! הן פשוט יכלו להגיד שזה עניין פרטי...אבל מה לעשות זאת הייתה בחירה שלהן

למעלה