משהו פריקי לגמרי.. O_____o

פקה פקה

New member
משהו פריקי לגמרי.. O_____o

ספויילרים לאפקט הפרפר. ראינו פה את הסרט אפקט הפרפר בDVD, עם אחד שכבר ראה את הסרט בקולנוע. הכל היה יפה וטוב, ואז בסוף הסרט, כשאוון [אשטון] מקרין את הסרט במשרד הרופא, ורואים את ההריון של אמא שלו, ו.. ממ..הוא חוזר לשם ומתאבד o0 האדם שכבר ראה את זה בקולנוע קופץ ואומר שזה לא הסוף שהוא ראה שם. בסוף שהוא ראה, אוון מקרין את מסיבת יום ההולדת של לני, ואומר לקיילי שלא תתקרב אליו. ואז הכל היה טוב ויפה, כי הם לא הכירו ושום דבר רע לא קרה. שאלו עוד אחת שראתה בקולנוע, והיא אמרה שהיא גם ראתה את הסוף השני. ועכשיו לשאלה שלי.. מה לעזאזל?!?! למה יש שני סופים? למה הדיוידי שונה? למה?!?! -מתחרפנת-

VAMPhantom

New member
פתרון הבעיה: ../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif../images/Emo45.gif

ישנם תמיד בDVDים מסוימים את אופצית הסוף האלטרנטיבי... יעני, אם תחקרו מספיק ת'DVD, מאמין שתגלו שהינכם יכולים לבחור בין 2הסופים הקיימים לסרט, הסוף כמו בקולנוע והסוף האלטרנטיבי!
בהצלחה.

nati 911

New member
איזה מוזר זה...

אני ראיתי במחשב את הסוף השני (כשהוא מקרין את מסיבת יום ההולדת של לני) לא חשבתי שיש סוף אחר בכלל! אז תספר לי מה קרה בסוף שראית בדיוידי?

LordOfSpells

New member
הסוף השני:

הוא מקרין את הלידה שלו, ואז הוא עובר בתוך הרחם של אמא שלו, והוא כורח את חבל הטבור סביב הצוואר שלו, ומתאבד. ואז רואים שלכולם יש חיים טובים, הכל שמח והילד הסאדיסט החמוד שוב פעם חנון. חוץ מזה שאמא שלו בוכה.(אה כן, וברקע בזמן שהוא מתאבד אומרי םשוב את מה שהמגדת עתידות אמרה לו-אין לך קו חיים, אתה לא נועדת להיות) בכל מקרה, חקרנו את הDVD, ולא הייתה שם אופציה לעוד סוף. גם אנחנו חשבנו שתהיה.

nati 911

New member
תודה!

אממ זה סוף ממש משונה ועצוב בכל מקרה אהבתי תסוף השני (שהוא מקרין תמסיבת יום ההולדת של לני)... הסרט לפי דעתי היה אחד הטובים שראיתי השנה! (וראיתי מלא סרטים השנה) וגם זה אשטון קוצ'ר כמובן (הוא פשוט מהמם!)

DAN1EL

New member
חח..שאלה נפוצה..../images/Emo58.gif

הסוף ~המקורי והיחיד~ של הסרט הוא הסוף שהוקרן בקולנוע (אוון הולך ברחוב ורואה את קיילי). הרבה פעמים ליוצרי הסרט לוקח זמן להחליט איזה סוף יהיה לסרט, ומצולמים כמה סופים. במקרה הזה, הסוף האלטרנטיבי הופץ באינטרנט, ומי שהוריד את הסרט באינטרנט ראה סוף שונה מהסוף שבקולנוע. ה-DVD שלך היה מקורי או צרוב?

Metallic Dude

New member
הDVD שראיתי היה מקורי

ו lord of spells ... למי שראה את הגרסה הראשונה אם הסוף השחמ (מסיבת יומהולדת).. אין את הסצנה של המגדת עתידות.

למעלה