משהו פשוט...

michaly2003

New member
משהו פשוט...

משהו פשוט למי שיכול לעזור - יש לי שרטוט (וצריכה שישאר שרטוט) הענין הוא שאני צריכה זה לשכפל אותו ולשנות לו את הזוית כך שיראה כמו שני שכבות, במרחק האחד מהשני, כאשר רואים ברור עדין את המסכה שבשיכבה התחתונה, ושתהיה אשלייה כזאת תלת מימדית, כי כאשר אני מבצעת זאת בפוטושופ זה נראה דו מימדי, ומזעזע...

מיכאל ג

New member
אז מה "פשוט" בזה?

את רוצה שמישהו יצור לך את כל הפרצוף הזה בתלת מימד ועוד טוענת שזה פשוט?

michaly2003

New member
לא - מפיתאום....

לא רוצה ליצור פרצוף בתלת מימד - שישאר שרטוט כפי שהוא, אני צריכה בגדול - רק לשנות את הזוית !!

מיכאל ג

New member
אז זה צריך להיות בפוטושופ

שזה אומר מה שכבר עשית, ואז השאלה היא - מה את רוצה שאנשים כאן (בעצם לא כאן כי זה פורום תלת, עדיף לבקש בפורום גרפיקה השכן) רוצה שיעשו, שאת לא עשית? "שיצא יפה" זה סובייקטיבי, ואת אפילו לא הראת מה את עשית כדי שלא יקרה שמשהו יתאמץ בשבילך סתם ואז יגלה שבעצם אעשה משהו שאת לא מעוניינת בו כי כבר עשית את זה בעצמך.

michaly2003

New member
כי שלי נראה...

מבייש למדי. אבל אם אתה רוצה לראות אז צירפתי. לגבי התלת ממדיות, אני התכוונתי לזוית כמו תלת מימדית, כזאת שאי אפשר לבצע בפוטו שופ, ושנוכל לראות את שני המסכות אם מרחק בניהם...

michaly2003

New member
יש מישהו שיכול לעזור-רק בשינוי זוית של השרטוט

בבקשה עזרה...

אין ממש דרכי קיצור, תצטרכי לסרטט את זה מהצד.

זה בדיוק מסוג ה "קסמים" שמחשב לא יכול לעשות לבד עם פילטרים ולהשיג תוצאה טובה. ככה שיש שתי אופציות, או לסרטט, או ליצור מודל תלת מימדי וזה קצת יותר מסובך מלשרטט. אי שם בימי פוטשופ 7 היה פילטר בשם 3d transform. בסך הכל הוא עשה עבודה די מחורבנת אבל לסקיצות מסוימות היה אפשר להתשמש בו. אני חושב שהם השאירו את הפילטר הזה כתוסף על הדיסק המקורי, אבל הוא לא מותקן אוטומטית. תנסי להשיג אותו. התוצאה לא תהיה בשמיים אבל יותר טובה משלך.

מיכאל ג

New member
לא יודע, לי זה נראה תלת מימדי

אם את מתכוונת שהאף ממש בול והעיניים ממש שקועות וכולי - אז מצטער, זה מה שאמרתי קודם, בשביל זה צריך לבנות את כל הפרצוף הזה בתוכנת תלת מימד מאפס, וזה לוקח שעות.

michaly2003

New member
מתכוונת רק לסובב את זה....

לסובב את הזוית של שתי הדמויות האלה !

chubu

New member
אני עדיין לא הבנתי מה בדיוק את רוצה...

אבל אם כן הבנתי בטעות, אז את לוקחת את השכבה,משכפלת אתה, את השכבה העליונה את עושה לה FREE TRANSFORM, תופסת את הנק' השמאלית האמצעית ומקרבת לכיוון הנק' הימנית האמצעית. זה יעוות לך את המודל ו"כביכול" הוא יהיה על הצד. עושים את אותו דבר לשכפול שלך אבל קצת פחות, מרחיקה ביניהם קצת, ואז מגיעה השאלה: מה קורה עם האף, והעיניים? אם הם צריכים לבלוט/לשקוע , אז יש בעיה כי באמת פוטושופ לא יעזור לך כ"כ...כמובן שאפשר, אבל זה יקח המון זמן...

michaly2003

New member
יפה, למרות שהאמת שאין לי צורך בזה....

אני צריכה שהשירטוט ישאר שירטוט כפי שהוא ! ושיהיו 2 שכבות של הדמות, בזוית שהיא בערך כמו בתמונה המצורפת עם מרחק בניהם, ולא אי אפשר להגיע לתוצאות ברמה גבוהה בפוטושופ. האם יש מישהו מוכן לעזור בדבר הזה?

yupy9

New member
לדעתי בפריהנד ניתן לעשות את זה

פשוט ליבא את הקובץ, ולתפוס את הנקודות ולהזיז אותן כך שתווצר תחושה שזה עומד ומביטים על זה מלמעלה, ואת יכולה נידמה לי להעביר את זה בפוטושופ ולתת לרקע שקיפות כך שיראו אותם אחד דרך השני. בכל מיקרה זו ניראת לי עבודה של גג 5 דק'..

למעלה