הכנתי ביחד עם הנכדים החמודים (בן ה-7 ובן הארבע) על פי בקשתם ,
קינוח צונן ומהיר הכנה (מ-3 מצרכים בלבד.)
הוצאתי מהמקפיא קופסא ובה פרוסות של 3 בננות קפואות ,וטחנתי במעבד המזון,
והנכדים החמודים העבירו בכף לתוך קערה:
2 כפות גדושות יוגורט-יווני (אפשר לערבב עם טיפונת קינמון למי שאוהב.)
ו- 3 כפות קוטג',ולערבל במעבד המזון כמה שניות עם הבננות,למרקם חלק..
וכך ,בפחות מדקה הקינוח היה מוכן ובמרקם רך ועדין כמו של גלידה .
הילדים החמודים טעמו ואמרו שזה מאוד טעיםםם ,מאוד נהנו וביקשו עוד מנה.
אגב,
לרגישים לחלב, או למי שמעדיף ללא מוצרי חלב :
אפשר לטחון פרוסות בננות קפואות ביחד עם רבע כוס משקה שקדים,
או חלב סויה, ולהוסיף כפית שטוחה דבש, וקורט קינמון -המוסיף ניחוח נעים לקינוח.
המלצה:
כדאי לכם להקפיא באופן קבוע פרוסות-בננות בקופסת איכסון - לפריזר :
להשאיר את פרוסות הבננות לפחות לילה במקפיא, ולהשתמש בהם רק למחרת.
מבחינת זמן -הקפאה ,אפשר לשמור פרוסות בננות בקופסא אטומה בפריזר-
עד 3 שבועות, ובעת הצורך ניתן יהיה להכין קינוח טעים בדקה-אחת ביחד עם הנכדים ושאר האורחים שייהנו ממעדן -הבננות הצונן והטעים הזה- וכך כולכם תהנו.
שבת -שלום ומבורך !
קינוח צונן ומהיר הכנה (מ-3 מצרכים בלבד.)
הוצאתי מהמקפיא קופסא ובה פרוסות של 3 בננות קפואות ,וטחנתי במעבד המזון,
והנכדים החמודים העבירו בכף לתוך קערה:
2 כפות גדושות יוגורט-יווני (אפשר לערבב עם טיפונת קינמון למי שאוהב.)
ו- 3 כפות קוטג',ולערבל במעבד המזון כמה שניות עם הבננות,למרקם חלק..
וכך ,בפחות מדקה הקינוח היה מוכן ובמרקם רך ועדין כמו של גלידה .
הילדים החמודים טעמו ואמרו שזה מאוד טעיםםם ,מאוד נהנו וביקשו עוד מנה.
אגב,
לרגישים לחלב, או למי שמעדיף ללא מוצרי חלב :
אפשר לטחון פרוסות בננות קפואות ביחד עם רבע כוס משקה שקדים,
או חלב סויה, ולהוסיף כפית שטוחה דבש, וקורט קינמון -המוסיף ניחוח נעים לקינוח.
המלצה:
כדאי לכם להקפיא באופן קבוע פרוסות-בננות בקופסת איכסון - לפריזר :
להשאיר את פרוסות הבננות לפחות לילה במקפיא, ולהשתמש בהם רק למחרת.
מבחינת זמן -הקפאה ,אפשר לשמור פרוסות בננות בקופסא אטומה בפריזר-
עד 3 שבועות, ובעת הצורך ניתן יהיה להכין קינוח טעים בדקה-אחת ביחד עם הנכדים ושאר האורחים שייהנו ממעדן -הבננות הצונן והטעים הזה- וכך כולכם תהנו.
שבת -שלום ומבורך !
נערך לאחרונה ב: