משהו קטלני בנוקיה וטלפונים ציבוריים

אדניי

New member
משהו קטלני בנוקיה וטלפונים ציבוריים

ידעתם שאם מצמידים נוקיה לטלפון ציבורי, איפה ששומעים בנוקיה לאיפה שמדברים בציבורי, ומחייגים מספר בלי קידומות, לדוגמה 6717171 אז זה יחייג חינם למספר על חשבון הטלפון הציבורי? אבל צריך לצעוק או משהו אחריי שזה מחייג כדי שזה לא ינתק אחריי שנייה..., תנסו את זה, אני אודיע לכם שאני אגלה איך מדברים שיחה שלמה בלי שזה ינתק לך...

gil_35

New member
זה לא קשור לNOKIA - זה פולסי ה DTMF

מכל טלפון ציבורי אפשר לעשות זאת אבל השיחה תתנתק , כפי שנכתב, כעבור שניה. גיל

כן זה עובד

גם גיליתי עוד משהו הורדתי למחשב איזה צליל בתדר מסויים שגורם לשיחה להיות בזמן בלתי מוגבל. אפשר להקליט את הצליל הזה לטייפ מנהלים למי שיש ואז לאחר החיוג להשמיע את זה. ניסינו עם שריקה אבל זה ניתק את השיחה בכלל. חייבים תדר מאוד מסויים.

HolyMan.

New member
שום צלילים מיחדים הינה הסבר...

זה פשוט מאוד מצמידים את הפאלפון לטלפון הציבור זה לא משנה איזה פאלפון העיקר שהיהי לו צלילים חזקים במקשים עכשיו מחיגים בפאלפון את המספר המבוקש ואז ברגע שבטלפון הציבורי יש צליל של קו אז מתחילים לשרוק חזק ובלי הפסקה לתוך השפורפרת של הטלפון הציבורי עד מי שהוא עונה ואז אתם יכולים לדבר אבל לא בלי הגבלה יש 50 שניות עם מתקשרים לפאלפון וקצת יותר מדקה עם מתקשרים לבזק. וכן זה באמת עובד זה לא שטויות אני הייתי עושה את זה כול הזמן נב. עצה תיקנו משרוקית, כן משרוקית זה עוזר

MaD-d0g

New member
זה עובד בדיוק שניה, אני מכיר את זה

גם את זה חברת פלאפון המציאה? חחחחחחח

למעלה