משהו קטן... באמת קטן...

ilana4ka

New member
אנשיםםםםם

מה המצביישן?! יאפ! איים באק! נכון, שנים שלא הייתי. נכון, הזנחתי. אבל אי אפשר לבוא אליי בטענות כי היה לי לחץ עצום בלימודים ושיט.. אניוויז!!! זו תמונה שלי עם מייסיאו באסטוןןןןן ועם נועה[זוכרים? אנה קרנינה?] מהפורום, כשלקחתי אותה למשחק ליגה של מכבייייי לפני חודש וחצי:) אני משמאל, נועה מימין. אינג'ויי.

leok55

New member
../images/Emo32.gif תקראו....זה חשוב.

לכל מי שיש רישיון, או שיש לו חברים עם רישיון אני מציע לכם להכנס לאתר הזה.... זה ברוסית, אבל מספיק להסתכל בתמונות כדי להבין. אני מזהיר תמונות קצת קשות... אבל חובה להכנס!!!

HyPeR SoNiC

New member
אילנההההההההההההההההההההההה ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך בייבי (למרות שאנחנו בקשר באיציק ובטלפון...)!!!! מה נשמע?????? טוב שחזרת אלינו!!!!! התמכרות (מחדש) נעימה!!!!!

ilana4ka

New member
די די

תמשיךךךךךךךךךךךךךך. חחח
כן כן אני מקווה לקפוץ כמה שיותר לפורום...

pain is MY love

New member
משהו קטן... באמת קטן...../images/Emo32.gif

אני מכריזה בזאת על ה-22 ל-5 כיום האושר הבין לאומי!!!!!! תנו לי לשמוח קצת!!!!! היום עירוני ראשון הקבוצה החביבה והלא מזיקה עם השחקנים הצעירים, החתיכים והמוכשרים.... (ואני לא אומרת סתם...
) ניצחה 4-1 את קריית גת והבטיחה את הישארותה בליגה הלאומית במחזור האחרון של העונה! יאללה ראשון!!!! ואם זה לא מספיק אז הפועל חיפה ניצחה במשחק חוץ 2-0 את רמת גן ובכח עלתה למקום הראשון בליגה הלאומית ועלתה בחזרה לליגת העל היכן שמקומה אמור להיות!!!!! כולם יודעים שחיפה אדומההההה!!!!!! ו... אני גם בת 18 וחודשיים היום! חגיגה כפולה!
אז השחקנים יוצאים לחגוג באוסקר ואני הולכת להתפרע בטי אל וי! שיהיה לכולנו לילה מתווווווווק ושמח!!!!!

למה לפזור מלח על הפצעים ../images/Emo4.gif

זהו יום עצוב לכל חובבי הכדורגל בחולון
עד שבאתי למשחק של הקבוצה עם כל כך הרבה אוהדים, הקבוצה יורדת ליגה, ועוד בגלל הפרש שערים

pain is MY love

New member
תראה...

חולון באמת קבוצה נחמדה אבל אין על הכתומים מראשון!!!!
משתתפת בצערך. אני יודעת מה זה קבוצה אהובה שיורדת ליגה... למזלי היום קרה לי ההפך.. פעמיים!

חפיף

גם ככה הבקרה התקציבית תוריד איזו קבוצה מהלאומית או לא תיתן לקבוצה מהארצית לעלות ואז חולון תישאר

leok55

New member
זה לא בסדר....

את אוהדת גם את ראשון לציון וגם את הפועל חיפה?! את מזוייפת קצת... יש מפשט שאומר : " יש שני דברים שלא מחליפים, את אמא ואת הקבוצה שלך!"

pain is MY love

New member
זה לא ככה

אני אוהדת את הפועל חיפה אבל אני לא יכולה להתעלם מהגאווה העירונית שלי אם יש משחק של ראשון נגד יפה אני אשב ביציע של חיפה ואעודד את חיפה אבל לראשון תמיד תהייה פינה חמה בלב בגלל יתרון הביתיות שלה אצלי...

leok55

New member
לא רוצה לבאס אותך אבל.....

מכבי חיפה אימפריה!!!!!! הקבוצה של המדינה!!!!!! ועל ה*ין הפועל..... ומי שלא קופץ אדום (קופץ קופץ) חחחחחח איך הגעת לקבוצה הזאת בכלל??? בטח מאז שהם לקחו אליפות...

pain is MY love

New member
אתה יכול לקפוץ עד מחר

אבל אני מאמינה שעכשיו שהפועל חזרו לליגת העל הם יתחילו שוב להוכיח את עצמם אנחנו עוד נתראה בדרבי....

leok55

New member
חחחח

אני שמח שהפועל עלו.....עכשיו יהייה לנו דרבי.... ודרבי זה תמיד נחמד... בהצלחה לכם.....חחחח ואתם זקוקים להצלחה הזאת...

למעלה