משהו קטן(גדול) ששמתי לב האם לאוריא המנהל שותף של הפורום יש יומהולדת? מזל טוב אם כן!
S seafox New member 19/10/02 #1 משהו קטן(גדול) ששמתי לב האם לאוריא המנהל שותף של הפורום יש יומהולדת? מזל טוב אם כן!
ס סרגוס New member 19/10/02 #3 מזל טוב! מזל טוב אורי, שתהיה לנו בריא ותגיב בפורום תמחוק הודעות ותתקן אותנו תהיה זהיר בדברים שאתה עושה ( בעיקר בדייג) ואיך אומרים: עד מאה ועשרים!!!
מזל טוב! מזל טוב אורי, שתהיה לנו בריא ותגיב בפורום תמחוק הודעות ותתקן אותנו תהיה זהיר בדברים שאתה עושה ( בעיקר בדייג) ואיך אומרים: עד מאה ועשרים!!!
A alonps New member 20/10/02 #7 ../images/Emo110.gifלשותף שלי מזל טוב../images/Emo65.gif בהמשך לשיחתינו הטלפונית.... המון איחולים ליום ההולדת, ושכל משאלותיך יתגשמו. מזל טוב, אלון
../images/Emo110.gifלשותף שלי מזל טוב../images/Emo65.gif בהמשך לשיחתינו הטלפונית.... המון איחולים ליום ההולדת, ושכל משאלותיך יתגשמו. מזל טוב, אלון
R rondadon New member 20/10/02 #9 מזל טוב לאורי! היום יום הולדת... היום יום הולדת... היום יום הולדת... לאורי.........
נ ניר ברנר New member 20/10/02 #10 ../images/Emo41.gif מזל טוב !! ../images/Emo41.gif שיהיו לך חיים ארוכים וקהילה חיה ותוססת ודגים גדולים והכי חשוב שיהיה כיף !
../images/Emo41.gif מזל טוב !! ../images/Emo41.gif שיהיו לך חיים ארוכים וקהילה חיה ותוססת ודגים גדולים והכי חשוב שיהיה כיף !
א אוריא New member 20/10/02 #11 שוב תודה ועוד משהו... זאת הזדמנות מצוינת לבקש מכם שוב לשלוח לי במסר את תאריך יום ההולדת שלכם. סתם שנוכל לברך אתכם, אחלה הרגשה. תודה.
שוב תודה ועוד משהו... זאת הזדמנות מצוינת לבקש מכם שוב לשלוח לי במסר את תאריך יום ההולדת שלכם. סתם שנוכל לברך אתכם, אחלה הרגשה. תודה.
ד דודי הדייג New member 20/10/02 #15 ../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif בשמי ובשם חברי הקהילה שפע ברכות ליום הולדתך. יש לי זרזרה בצורת סברינה עם קצפת...... שוב שפע ברכות ,בריאות ודייג לרוב.
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif בשמי ובשם חברי הקהילה שפע ברכות ליום הולדתך. יש לי זרזרה בצורת סברינה עם קצפת...... שוב שפע ברכות ,בריאות ודייג לרוב.
ס סוניה האדומה New member 20/10/02 #12 ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo48.gif או בעברית - מזל טוב! יופי של פורום, כיף לקרוא גם ל"דייגות כורסה" כמוני שתהיה לך שנה טובה פוריה ומוצלחת
../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo48.gif או בעברית - מזל טוב! יופי של פורום, כיף לקרוא גם ל"דייגות כורסה" כמוני שתהיה לך שנה טובה פוריה ומוצלחת
ה היםהגדול New member 20/10/02 #13 ../images/Emo8.gifמזל טוב לדייג המקסים בתבל יום הולדת שמח שנת דייג פוריה ופורום פורח