משהו קטן לחשוב עליו ו-וולפייפר

מישהי17

New member
משהו קטן לחשוב עליו ו-וולפייפר ../images/Emo80.gif

הנה כמה משפטים חמודים מאוד שהצחיקו אותי נורא כשקראתי אותם! אגב אין קשר בין אחד לשני- Someday, we´ll look back on this, laugh nervously, and change the subject. For as long as I can remember I´ve had memories! You sound reasonable...Time to up my medication. I´m out of my mind, but feel free to leave a message... I´ll try being nicer if you´ll try being smarter. I see you´ve set aside this special time to humiliate yourself in public. I have plenty of talent and vision. I just don´t care. I don´t know what your problem is, but I´ll bet it´s hard to pronounce. Obviously, you mistake me for someone who gives a damn. At least I have a positive attitude about my destructive habits.

*neta*

New member
../images/Emo6.gif אהבתי ../images/Emo70.gif

גם את המשפטים וגם את הוולפייפר!

THANATOS

New member
אהבתי את המשפטים

והנה כמה משלי: *חייך תמיד. *אם מישהו איננו מחייך אליכם, היו נדיבים והעניקו לו את החיוך שלכם. זה שאינו יכול לחייך לאחרים זקוק לחיוך של אחרים יותר מאחרים. *מוח האדם הוא כמו מטריה- הוא טוב יותר כשהוא פתוח. *אם אתה עומד להרגיש אשם על משהו אל תעשה זאת. אם אתה עומד לעשות משהו דאג להינות מכך. *כשאדם אינו יודע לאיזה נמל הוא מבקש להפליג, אף רוח אינה הרוח הנכונה. *מהות מסע הגילוי האמיתי אינה במציאת נופים חדשים, אלא באימוץ עיניים חדשות. (_______MORT

canimal

New member
אהבתי את המשפטים, אבל מה -

שהפריע לי זה שמשגע אותי לנסות לחשוב מאיפה כל אחד! אני יודעת שאחד מהם מ whos line אבל מאיפה השאר????

מישהי17

New member
המישפטים שלי או של טנטוס?

את שלי פשוט הוצאתי מאיזשהו אתר שעושה שורה בהשראת קטע מפרק מסויים של זינה למשל: I OUT OF MY MIND FEEL FREE TO LEAVE A MSG בהשראת NECESSARY EVIL אם זכור לי נכון.

מישהי17

New member
לבקשתך הנה הכתובת

זה אחלה אתר יש בו ציטוטים מכל מיני דמויות למרות שלא הרבה אבל פשוט תיראי ותהני!

למעלה