משהו קטן לכל הפורום...

MrJTsGirl

New member
משהו קטן לכל הפורום...

פליז די לכתוב אנסינק זה ממש כואב לי בעיניים לראות את השם שלהם רשום ככה חחחח אני יודעת שזה מפגר אבל זה לא נכון לרשום את זה ככה "אנסינק" (תאמת שאולי כן, אבל פליז תכתבו את זה אן סינק זה נורא לא נוח לקרוא את זה אנסינק חחח) סורי, יש לי פאקים כאלה, כמו שרושמים N*sync כאילו לעזאזל הכוכב אמור להיות ראשון, לא אחרי האן. גם אם לא שמים בכלל כוכב זה מעצבן. אתם יודעות למה הכוכב בכלל? אני יודעת :) רשום לי את זה בספר שלהם שיש לי (יש לי 3 ספרים שלהם) אם אתם לא יודעות אני ארשום אח"כ

LISA AND JUSTIN

New member
ב-ב-ק-ש-ה!!

תגידי למה * פליזזזזזזזז אני מתה לדעת.. ועוד משהו..איזה ספרים יש לך על אן סינק??

MrJTsGirl

New member
שמים את הכוכב במילה אן סינק כי...

אורי גלר, הקוסם, אמר להם בתחילת הדרך שלהם (ישר אחרי שהוציאו את הדיסק הראשון בארה"ב והתפרסמו בארה"ב) הוא אמר להם שאם הם יוסיפו לפני השם כוכב, זה ייתן להם מזל ואתם יודעות טוב מאוד כמה מזל זה נתן להם כש No String Attached יצא לחנויות יש לי 2 ספרים לא 3 רשמתי בטעות 3 חחח, אחד קטן כזה שחברה שלי קנתה לי ומסופר שמה על כל אחד מהם לבד (כמה אחים יש להם, איזה צבע הם אוהבים, גובה וכו') ועוד ספר גדול שרשום שמה על ההתחלה שלהם בתור להקה זה נורא נורא ישן. אם אני אמצא אותו אני ארשום לכם בדיוק איך קוראים לו כי שכחתי חחח

MrJTsGirl

New member
לא חושבת... למרות שראיתי של בקסטריט

פעם בעברית בסטימצקי. חחחח

LISA AND JUSTIN

New member
אוףף

הכי הכי מבאסס..אין בכלל ספרים עליהם..דיוידי..אין דברים מיוחדים.. יש לי רק את הקלטת שלהם בהופעה...וזהווו..אוףףף..אני חושבת לנסוע ללנודן ולקנות את כל הדבריםם!!אני פה כלום..אני בטוחה ששם יש מאה ואחת דברים!

למעלה