משהו קטן לשיתוף

זה כל פעם מרגש מחדש.

שמחתי לקרוא על הצלחת הטיפול,
ואין ספק שטיפול מרחוק עוזר - קיימות הוכחות רבות לכך.
בשורות טובות וחג שמח!
חמדה

Nachmanides

New member
"קיימות הוכחות רבות לכך"?

"הוכחה" היא מונח הקיים בענפי מתמטיקה בלבד.
בעולם המציאוּת - אין "הוכחה". יש רק "הפרכה".
עם זאת, טענה בעולם המציאוּת ניתנת לבדיקה במבחן מבוקר עיוור (double blind controlled study), ואם הטענה מתאשרת במובהק במבחן כזה (מובהקוּת היא קריטריון סטטיסטי לאי-אקראיות), אזי נאמר כי הטענה מתאשרת נסיונית, וזה המקסימום שנוכל לומר עליה

אילו הוכחות את מכירה ?

אנשים שסבלו וקבלו טיפול

אנרגטי מרחוק, דיווחו על שיפור מיידי לאחר קבלת אותו טיפול, ללא התערבות הרפואה הידועה.
חג שמח!

כל אחד יכול לדווח כאוות נפשו

בזמנו - הרוסים דווחו כי הצליחו לדבר אל אדם מת 4 שעות לאחר המוות !!!

רק,.....שכחו לציין שהוא לא ענה !!!!!!!!!!

אני דווחתי על משהו ???

** אני ניסיתי למכור לוקשים של "פונג-שוונג" לכאילו-טיהור-בתים-משדים-ומזיקים תמורת מחיר מופקע ?????????

** האם ראית שאני מאחז עיני אנשים עם מתן תקוות שוא ????

comingof01age

New member
לא משהו שניקוי החדר וזהירות ממגע עם אנרגיה

ממקשור רע - כמו העברה כספית למיסטיקן או מתקשר שאתם לא מכירים - כי ככה הם מעבירים אליכם אנרגיה.

במקרה "והעברת אנרגיה" עוזרת - הצד המואר לא מתרברב על השגיו - זה כל ההבדל.

חני2222

New member
יש לי הוכחה חותכת לכך

שלחתי רייקי לדוד שלי שנמצא באוסטרליה .
התקשר אלי ואמר שיש לו כאבי שיניים .
קיבלת י אישור ממנו לשלוח לי רייקי .
שלחתי לו רייקי .
בעזרת הסמלים .
והוא אמר שכאבי השניים פסקו ...
יש הוכחה חותכת לכך ..
שהיו לו כאבי שיניים והכאבים פסקו
בעיקבות טיפולי הרייקי ששלחתי לו .

רותי 11

New member
חני אל תתאמצי גם אם זה יקרה להם

הם לא יאמינו חבל את רואה שאני לא
מגיבה להם למרות שיש לי המון הוכחות
כאלה

comingof01age

New member
בשביל זה יש לך את הסיפורים שלכם.. ואז "נאמין"

כי כתבתן על מקרים בטיפולי שיניים והתמנעות מטיפול רפואי ע"י העברת אנרגיה לאחותך ריכנשהוא בחו"ל - ואם אמרתן שהם מרגישים טוב יותר - אז זה בטח נכון.. אני אישית, לעולם לא רוצה שתשלחו אליי אנרגיות - בשום צורה - שום מתקשר שאני לא אלך או אבטח בו אישית לא ישלח לי כלום - אפילו לא ברכה לחג - אני אשמר נפשי מהברכות שלכן/ם ובטח בטח מהעברת אנרגיה אליכם - כספית או יותר גרוע - לשבת אצלכם לקפה.

Nachmanides

New member
ידעתי שתדחי את הרעיון לביצוע מחקר מבוקר

עיוור דו-צדדית, ותעדיפי מעשיות "ניסיות" (של ניסים, miracles)

אוסף מעשיות - אינו בחזקת הוכחה, ונראה כי אינך תופשת שאין הוכחה בעניני מציאות, מכיוון שהמציאות היא אמפירית.
הדרך היחידה לבדוק טענה בעניני מציאות, עד כדי יכולת להסיק האם היא מתאשרת במובהק, היא תכנון בחינה כמו במחקר, אולם ברור ש"מיסטיקנים" הם הראשונים שיתנגדו להצעה כזו

מחקרים קליניים - דווקא נערכו, אולם לא העלו דבר זולת חרס, חרסית וחול זך:
Praying for sick strangers does not improve their prospects of recovering, according to a large, carefully designed study that casts doubt on the widely held belief that being prayed for can help a person heal.
הדגש הוא על זרים (strangers), מכיוון שהעקרון של double-blind מחייב כי אל לו למתפלל להכיר אישית את מי שהוא מתפלל בעבורו, ואל לו לחולה לדעת מי מתפלל להחלמתו, ואם בכלל הוא בקבוצת הנסוי (היינו, קיים מישהו המתפלל להחלמתו), או שמא הינו בקבוצת הבקרה (חולים שאיש אינו מתפלל בעבורם), שכן לצורך השוואת אפקטיביות התפילה נחוץ שהחולים יחולקו לשתי קבוצות, מבלי שידעו לאיזו קבוצה הם שייכים.
המחקר הראה כי לא נמצא הבדל בין שעור ההתאוששות בבני שתי הקבוצות

עוד מלה על healing ניו-אייג'י:
פקודת בריאות העם 1924 מחייבת כל חדר ניתוח לתעד כל ניתוח, גם את אלה שנכשלו.
הילרים מיסטיקנים אינם כפופים להוראה זו, "זוכרים" רק את המקרים בהם הוטב למטופל (אולי רק מעצם העובדה שמישהו הקדיש לו שימת לב), ולוקים בשכחה "מדאיגה" בנוגע לכל המקרים בהם לא הוטב למטופל

מכל מקום, להוציא דיקור סיני (שאינו ניתן להיעשות טלפונית בעלות 594 שקלים לשעה) - טרם נמצא אישור לאפקטיביות מובהקת של טפול "אנרגטי" טלפוני

והנה מידע על תוצאות מחקר נוסף...

מאחר ואני נוטה להאמין לאדם שאומר שלאחר שקבל

טיפול מרחוק חש יותר טוב, אינני זקוקה למחקר נוסף - כזה או אחר, על אחת כמה וכמה אם הוא יבוצע ע"י מישהו שמראש לא מאמין לתוצאה אפשרית כזו [וכידוע - אמונת מבצע המחקר משפיעה על תוצאותיו...]
טוב.
עמדתי ברורה.
בזה אני מודיעה על פרישה מהדיון שאני מבינה לא ישכנע אף אחד מהצדדים לשנות את דעתו.
חג שמח לכולם!
חמדה

Nachmanides

New member
"אינני זקוקה למחקר נוסף"?

"אמונת מבצע המחקר משפיעה על תוצאותיו"?

טוב, הבהרת לנו כיצד מבצעים מחקר לשיטתך...

Nachmanides

New member
אני מוכרח לספר לך על דמות אשר כתבה כאן בפורום

לפני למעלה משנה, ונתנה "שירותי איבחון" לבאי הפורום, בהתימרה לטעון שהיא בעלת יכולת לראות מרחוק הילה של מטופל, ולנתח אותה

הייתי המום מן היומרה של האיש, ועוד יותר המום מן האמון בו התקבלו היומרות שלו על דעתם של המבקשים בעצתו

לאחר מחשבה של מספר דקות הגיתי מבחן מחשבתי תיאורטי לחלוטין ושאלתיו האם יוכל לעמוד בו

האיש היה המום מכך שניתן היה לנסח מבחן ליומרותיו, נאלם, ונעלם (מאז לא נראה עוד בפורום!)

אני משער שהיית בולעת את טענותיו כבכּוּרה בטרם קיץ...

comingof01age

New member
נו טלאור פשוט נתקשר אלייך וזהו..

מזבלת את הפורום "בעזרתי לאנשים דרך הטלפון" את בטח הולכת פותחת קורס חדש אצלך במרתף למטה.. ומרחיבה את הדלת כי קשה לך להיכנס..

למעלה