משהו קטן לתשומת לבכם, קראו כאן:

alonaski

New member
משהו קטן לתשומת לבכם, קראו כאן:

ירון לונדון רשם כתבה בYNET על המפגע של רכבי השטח = אוכלוסיית רכבי השטח שהתפתחה לה בארץ והנזקים שהיא גורמת לטבע. לא ירחק היום, ואוכלוסייתנו = רוכבי השטח תהיה גדולה ובעלת נוכחות שווה לרכבי השטח בטבע ואם לא נקפיד להתייחס לטבע בהבנה, בסובלנות, בכבוד, דרך מודעות מלאה לנושא שמירת ושלמות הטבע וכמובן - להתייחס בכבוד, בסבלנות ובנימוס למטיילים הולכי הרגל בשמורות ובשבילי הארץ... -לא ירחק היום ואנחנו נהיה נושאיה של כתבת ביקורת דומה!!.. קראו והפנימו!

arnonke

New member
../images/Emo141.gif מחזק את ידיו את ידי אלונה

לאחרונה אני נתקל יותר ויתר בפנימיות ועטיפות פאוור בר בשטח, אז עם כל הבאסה של הפנצ'ר באו נהיה קודם כל בני אדם ולא נפזר את הג'יפה הירוקה שלנו ברחבי הארץ ועל העוברים בשבילים.

dekelsgi

New member
ירון לונדון-שלדים בארון

בשנות ה70 יצא הנ"ל כנגד המוזיקה המיזרחית וגרם לירידה מהארץ של אחד הזמרים המוצלחים בהם לדוגמא, כמו כן שנאתו לציבורים נוספים בארצנו(המתנחבלים)אינה מוסיפה. אז ככול שעניין השטח מוצדק היתי מעוניין לשמוע את זה ממשהוא שהוא בן אדם.שיתפוצץ ירון לונדון.(סליחה אלונה)

dekelsgi

New member
צודק?

איך יכול להיות שגם זה צודק וגם זה צודק?אתה יודע מה ? גם אתה צודק....

shl17

New member
כולם צודקים

אז מה מפסיקים לקחת משטות לטיולי אופניים?

yuv R

New member
הקדמת אותי, אבל...

וזה אבל גדול - הוא מלין על כך שרכבי השטח חומסים את הטבע ואת המדרכות בעיר. בקרב מתנגדי הגלובליזציה תרבות ה SUV קנתה לה אחיזה כמשהו שצריך להלחם בו. אני בטוח שMנטה תוכל להרחיב בנושא למי שמעוניין. העניין הוא, שאני ממש לא חושב שאנחנו בתוך הסיפור. אם כבר - אופני שטח הם התשובה. גם מהירות, גם ספורט, גם טבע. הטוב שבכל העולמות. אופניים הם התרופה לבעיה.

tal bs

New member
אני מסכימה עם אלונה....

גם רוכבי אופניים יכולים לגרום נזק לטבע במידה והם לא נוהגים בו בכבוד.

למעלה