משהו קטן מאתמול אני מקווה שהחבר'ה יזהו מאיפה המשפט :)
ק קוקילידה23 New member 6/2/11 #2 "אוויר בשקל אחד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif" איזה עיצוב מדהים אהבתי... שאפו
"אוויר בשקל אחד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif" איזה עיצוב מדהים אהבתי... שאפו
C crimsonRed New member 6/2/11 #3 תסלחו לי על ההצפה הרבה זמן הייתי עם המבחנים (אני מקווה שלא אצטרך חלילה מועדי ב' טפו טפו טפו ) , אז יש לי פרץ של עיצובים רק עוד אחד קטנטן להיום
תסלחו לי על ההצפה הרבה זמן הייתי עם המבחנים (אני מקווה שלא אצטרך חלילה מועדי ב' טפו טפו טפו ) , אז יש לי פרץ של עיצובים רק עוד אחד קטנטן להיום
C crimsonRed New member 6/2/11 #8 וסליחה על שגיאת הכתיב, תיקנתי במקור אבל לא רואה טעם להעלות עכשיו חדש
C crimsonRed New member 6/2/11 #9 תודה רבה שמחה ../images/Emo13.gif איזה כיף לקבל כאלה מחמאות, פשוט כיף
C crimsonRed New member 7/2/11 #11 ידידה שהראיתי לה אמרה שזה לא ברור אז אני מבהיר - לא רואים פה את הנר עצמו, רק את קצה הלהבה והפתיל (מצד שמאל) - הדמות כוונה להיות אש - לא הנר עצמו...
ידידה שהראיתי לה אמרה שזה לא ברור אז אני מבהיר - לא רואים פה את הנר עצמו, רק את קצה הלהבה והפתיל (מצד שמאל) - הדמות כוונה להיות אש - לא הנר עצמו...
C crimsonRed New member 8/2/11 #13 זה בסדר, יכול להיות שזה פשוט לא מספיק טוב מי שלא מנסה , לא לומד נמשיך לנסות ולהשתפר