משהו קטן משלי

Tabasco

New member
משהו קטן משלי ../images/Emo108.gif

כבר אמרתם את כל מה שהיה לי להגיד אבל דבר אחד קטן רציתי להוסיף. אני לא יודעת אם מותר להגיד את זה בפורום (אלעד, תקן אותי אם זה לא בסדר) אבל... בפרקים האחרונים אני פשוט לא יכולה לסבול את כל האורגיות ענק האלה... זה שם אותי במצב לא נעים, לא יודעת אפילו איך להסביר, כאיל ואני רואה איזה סרט כחול או משהו!
זינה וגבי רוקדות יפה אבל אני לא מוצאת את זה במקום שהן מתחילות לענטז בתאווה כל פרק. פשוט מין תחושה כזאת שיש לי שזה לא קשור לכלום וסתם תקוע שם. דעתי האישית בלבד.... שאלה קטנה- מישהו יכול לומר לי באיזה שלב בעונה הזאת נשוב לראות את ארס? אני מתגעגעת. בסך הכל פרק יפה, עשוי טוב, מזכיר לי קצת את עונה ארבע (אל תשאלו אותי למה...) אבל שוב- שם אותי במצב קצת לא נעים.

korinalir

New member
גם אני חשבתי על זה

ראיתי את הפרק עם חברה ופתאום היא אומרת לי מה זה האורגיות האלה כמו רוקי (מופע האימים של רוקי למי שמכיר יבין) וצחקנו... סך הכל זה קצת מביך באמת אבל זה די מצחיק ותזכור שרק לפני חודש בערך כולנו פחדנו מצנזורה אז אני לפחות שמחה שהטלוויזיה בארץ עדיין נאורה מספיק ולא תחת השתלטות חרדית (עדיין...) ועוד מותר לשדר את זה.
חוץ מזה בשביל לראות את וירג´יל בלי חולצה זה שווה...
קורין שגם מתגעגעת לארס מעוד ומקווה שהשריד האחרון לאלים ישוב במהרה...

ענבר1

New member
יש לנו זינאית חדשה

אמא שלי!!! היא ראתה את הפרקים האחרונים בביפ ואת העונה ה6 ואמרה שההפקה נורא מושקעת (היא עדיין לא יודעת על הסבטקסט) היא כבר לא חושבת שזאת סדרה מפגרת לילדים והיא יושבת ורואה איתי אני מנסה לחשוב על דרך להסביר לה על הס"ט יש לfם הצעות? גם אני נורא מתגעגעת לקווין....ומחכה ומצפה לראות אותו שוב בפרקים (כמה אפשר לחרוש על CH)

Dafi the Mighty

New member
מורן, אני מאד מסכימה איתך.

עם כל מה שאמרת בהודעה. גם אני מרגישה כמוך, שיש את כל הקטעים האלה שהם לא כל כך נחוצים (לדעתי, לדעתי) ושאני לא מבינה למה שמים את כל זה. ענבר, יופי שאימא שלך התחילה לאהוב את הסידרה! לדעתי את לא צריכה לחשוב על דרך להסביר לה על הס"ט. אם היא לא רואה את זה, אני לא חושבת שיש סיבה שהיא צריכה לראות את זה. אני חושבת שעדיף שאם היא תצפה בסידרה עכשיו, שהיא תגבש לעצמה את הדיעות על הדמויות ועל מערכת היחסים שלהן. כמובן, שזאת דעתי האישית... ומורן... בקשר לארס...
אני משערת שאם אני אגיד מתי הוא הולך להופיע שוב זה יהיה ספוילר, לכן ליתר ביטחון, כל מי שלא רוצה לדעת... שלא ימשיך לקרוא.
ארס יחזור בפרק העשירי שישודר בשישי באפריל (אם אני לא טועה, ולא נראה לי שאני טועה). גם אני מתגעגעת אליו.

shiRan WP

New member
מורן, וכל שאר החבר´ה

שחושבים שזה (כל העינטוזים והאורגיות האלה) שם אותך במצב לא נעים...אני ממש ..אבל ממש מבינה על מה את מדברת. חברים של ההורים שלי באו בפרק של לפני שבועיים בדיוק באמצע ה..אורגיה שהייתה שם...ומה זה לא היה לי נעים כזה..לא יודעת..אני ואח שלי הסמקנו כזה..והם שאלו אותנו "איזה סרטים אתם רואים?..) זה היה דיי מביך.. את האמת זה מסוג הדברים שאני לא אוהבת ב´זינה´...אבל הריקוד של זינה וגבריאל בפרק הקודם היה מקסים..פשוט האורגיה הזאת...טוב מי שמבין..מבין! any way רציתי לשאול למי יש את ה- מאחורי הקלעים של הפרק הקודם (זה עם הגשם..הצינור
) או מאיפה להשיג את זה
עזרו לי
רבה! -שירן

גם אני הרגשתי ככה כשראיתי את הפרקים

של העונה השישית בפעם הראשונה, כאילו הם sexed it up בכוונה, גם מבחינה הטרוסקסואלית וגם מבחינה הומוסקסואלית, בשביל הרייטינג, וזה הכעיס אותי (יהיו עוד פרקים כאלה). אבל בסוף התרגלתי, אני מניחה. את WHO´S GURKHAN ראיתי בזמנו בבית של הקרובים שלי, ודי התפתלתי בכיסא. אבא שלי יודע על הסאבטקסט ועל דעתי על הסאבטקסט. אמא שלי שונאת את הסדרה, אין לי מושג למה.

Niff74

New member
אז ככה... ../images/Emo54.gif

את דעתי (הבלתי משוחדת) על העונה, אפרוש לאט לאט ברגע שנגיע לפרקים מתקדמים יותר, אבל הנקודות שהעלתן בהחלט מפריעות גם לי... לגבי "הבוס"... בתור נציגתו עלי אדמות בכלל ובפורום בפרט, אני שמחה לבשר לכן שהוא היה מרוצה למדי מהתעניינותכן בו, ומסר שיתגמל אתכן בבוא העת... פרקי ארס הבאים: 10 - Old Ares had a farm 12 - the God you know 13 - You are there 14 - Path of vengeance 20 - Soul possession עד כאן. ומשפט אחרון מהבוס - "Make love *and* war"...

Niff74

New member
טצק טצק טצק... ../images/Emo54.gif

ובכן,
הבוס, ידוע גם בכינויו, האחד והיחיד, או בפשטות - Lord Ares. איך יודעים באיזה כינוי להשתמש? עניין של מצב רוח... אחרי שמספר חבר´ה הפכו לערימות עפר ואפר בגלל שהעזו לעצבן את הוד לוחמניותו ביום רע, החלטנו להשתמש ב-boss וזהו. זה קצר, קליט, ולא מתחנחן... אהמממ... זהו... יש שאלות נוספות?

shiRan WP

New member
לא אין....grasisas../images/Emo140.gif

בעברית... אה....בעצם עוד משהו...רציתי לדעת אם יש למישהו את מאחורי הקלעים של הפרק האחרון שהיא בשבת שעברה... -שירנוש

למעלה