משהו קטן על אוהד ב24 שעות

ranch22

New member
משהו קטן על אוהד ב24 שעות

יש היום בעיתון של ידיעות אחרונות(24 שעות) משהו קטן על אוהד לגבי הקליפ רק חבל שהם נזכרו רק עכשיו ומחר יוצא מעריב לנוער החדש אולי יהיה כתוב שם כי לא היה שבוע שעבר. הכתבה מידיעות: "אוהד חיטמן,הדור הבא של משהו,הלך לצלם לעצמו קליפ באווירה רטובה בריף של אילת ונתקל בבעיה קלה,אף אחד מכל אנשים הצוות שהוא הביא איתו לא ממש מסוגל לצלם מתחת למים. בסוף ביקשו מהבן של הבעלים של הריף שיצלם בעצמו אם לא אכפת לו. אז תום אבני אמר שלא אכפת לו וצילם" עדיף שאני ישאר ב"אין תגובה"

ענת 19

New member
תודה ועוד שאלה:

חבר'ה מישהו שם לב שבזמן האחרון אוהד קצת "מזניח" את הבלוג שלו?

ranch22

New member
אממ..

אולי הוא עסוק ואין לו זמן לעדכן...עזבי אל תקראי לזה "הזנחה" בטוח שהוא יעדכן בזמן הקרוב..(אה"י)

ranch22

New member
אה...סוף סוף!!

חיכינו משבוע שעבר...סתם קניתי אותו אז.

herut123

New member
אממ רגע

אתם שמים פה את התמונות למי שיש מעריב רו לקנות בשביל לראות?

ranch22

New member
אני אשים מחר ב"נ

אבל אני אוכל רק אחר הצהריים כי אני חוזרת די מאוחר מביה"ס

תודה../images/Emo13.gif

ותודה גם לרינת

ranch22

New member
רק עכשיו ירד לי האסימון...

הם עלו על הסקופ!,אבל איך?אולי גם הם קוראים בבלוגו של אוהד?

herut123

New member
חח אולי ו...

על איזה סקופ את מדברת בדיוק? אה ותודה שאת קונה את המעריב בשביל לראות את אוהד ולהראות לנו חח :)

ranch22

New member
חחח אוהד כתב שזה סקופ..

קראי את הרשומה האחרונה שלו ותביני... ואין בעד מה,וגם אני מצטערת שזה יהיה קצת מאוחר הביה"ס שלי החליט לעשות לנו מתמטיקה עד 4 וחצי לכו תבינו...

herut123

New member
אה...

בטח שקראתי את הבלוג האחרון שלו אבל כנראה שכחתי את זה לא חשוב =\ ועד 4 וחצי? אנחנו מסיימים הכי מאוחר ב12 וחצי חח אבל אולי זה ישתנה יום אחד עד 1 ועשרים. מוזר שנה שעברה כבר היה יותר. טוב עכשיו אני צריכה ללכת לישון לקום מוקדם כי אחרת אני מאחרת לילה טוב :)

ranch22

New member
יש לך מזל...

תחשבי מה זה 3 שעות מתמטיקה,ספרות,2 אנגלית,2 תנ"ך,תושב"ע....ועוד מחר יש לי על הבוקר 3 שעות רצופות של מחשבים וזה לא סתם מחשבים שאתה יושב מול המחשב וכשהמורה לא רואה אתה נכנס לאינטרנט אנחנו בקושי נכנסים למחשבים וכרגע אנחנו לומדים רקורסיה ועיצוב תוכנה והאמת?לא כדאי לך לדעת מה זה...

ranch22

New member
רק שתדעו...

לפי מה שהבנתי הכתבה לא ממש נכונה ואוהד והצוות תיאמו עם תום מראש שהוא יצלם מתחת למים וזה לא רק הוא צילם כך ש...נו אתם יודעים...תשקורת כמו שאומרים.

herut123

New member
אז רגע

בבלוג אוהד לא אמר שהוא היה צריך לפתוח את העיניים מתחת למים או משהו כזה?

למעלה