משהו קטן שמצאתי...

דיתוּש

New member
משהו קטן שמצאתי...

מצטערת שאני לא יכולה לסרוק (הסורק לא אוהב אותי היום), אבל יש ב"פנאי פלוס" (המדריך של המדינה) בעמוד 52 עמוד המוקדש לביטלס ומדבר עליהם ועל ההצלחה שלהם. יש למטה גם חידון (שראיתי שבשרשור מישהו שם את השאלות
), ואפשר לזכות ב-DVD של הביטלס ואיך הם אמרו? "הפתעות נוספות". שווה, אם כבר אתה יודעים אז למה לא. השאלות נמצאות בשרשור, אבל אני אעתיק אותן גם לכאן. הכתובת לשליחה היא (אם בא לכם
) "פנאי פלוס", רח' הגר"א 15, 66024 בהצלחה למי ששולח! 1. מה היה הסינגל הראשון של הביטלס בצמרת המצעד הבריטי? א. "אנא אהביני" ב. "שלום ולהתראות" ג. "ממני אלייך" 2. מה היה הסינגל הראשון של הביטלס בצמרת המצעד האמריקאי? א. "אני רוצה לאחוז בידך" ב. "האם את רוצה לשמוע סוד" ג. "טוויסט וצעקה" 3. מה שמו האמצע המקורי של ג'ון לנון? א. צ'ארלס ב.ווינסטון ג.פול 4. באיזה שם לא הופיעה הביטלס לפני שהתפרסמה? א. "סילבר ביטלס" ב. "קווירמן" ג. "ג'ון אנד קומפני" 5. מהו הסינגל הראשון של הביטלס שנכנס למצעד הבריטי? א. "אנא אהביני" ב. "אנא הנעימי לי" ג. "ואני אוהב אותה"

דיתוּש

New member
ושני קטעים מהעמוד...

זה הופיע בסגול וזה גם מצחיק אז יאללה
"ביטלס מי?" יוצר הסרט, אלברט מייסלס: "שעתיים לפני שהביטלס נחתו בניו-יורק, התקשרו אלי מ'גרנדה' (חברת טלוויזיה בריטית), לשאול אם נרצה לעשות סרט עליהם (תיעוד הביקור). כיסית בידי את השפופרת ושאלתי את אחי דיוויד, מי אלה הביטלס? למזלי, הוא ידע. מיהרנו לשדה התעופה, כשאנחנו לא יודעים אם יהיו שם חמישה מעריצים או אלף. אבל 'גרנדה' צדקו. זה היה רגע היסטורי." שיער במסיבת העיתונאים הראשונה התקשורת התעניינה מאוד בשיער הארוך של הביטלס, ששמחו מאוד לשלוף את חוש ההומור הבריטי. "אני בעצם קירח", צהל פול. "וגם חירש ואילם", תרם ג'ון. "אני דווקא הסתפרתי אתמול", סיכם ג'ורג.

דיתוּש

New member
ובשביל i am lucy

הכתובת של החנות היא 231 Baker Street, NW1 6XE אני לא מבינה בכלל מה זה אומר, אבל זה מה שכתוב... נו כתובת של בריטים
בכל-מקרה, הטלפון זה 020-7935-4464, והחנות פתוחה כל יום מעשר בבוקר עד שש וחצי בערב. והנה קישור לאתר

Anna Karenina

New member
../images/Emo6.gif זה באמת מוזר..!!

זה נשמע כ"כ תלוש, לא קשור בכלל לביטלס... מגוחך משהו.

למעלה