משהו קטן שרציתי לספר

deep ocean

New member
משהו קטן שרציתי לספר

בקניון שקרוב למקום מגורי (קניון M הדרך) יש כ-10 מקומות לנכים שצמודים לכניסה. האנשים שבאים מבחוץ (לא מהמושב, אנשים מהעיר, אנשים מכביש החוף) תופסים את כל המקומות, ואפשר לראות שבכל החניות יש רק כ-2/3 מכוניות של נכים. אותי זה מעצבן. היום סוף סוף ראיתי ששמו דוחות לאנשים. עד עכשיו לא היו דוחות. היום החלטתי לנקוט פעולה, וכאשר יצאתי מהקניון במכונית, ראיתי גבר שנכנס לחנייה הראשונה. צפרתי לו, עצרתי לידו ושאלתי אותו אם הוא שם לב היכן הוא חונה. הוא ענה לי ברוגז שהוא רק עומד פה כמה דקות. המשכתי להסתכל עליו קצת, נתנתי לו להרגיש את מבטי ונסעתי. מבחינתי, זאת תהיה פעולת המחאה הקטנה שלי. שאנשים יראו שזה לא מקובל בעיני כולם שהם חונים במקומות של נכים. הרי שאר האנשים לא אומרים כלום, ואז הפעולה שלו הופכת ללגיטימית. אז אני, מעכשיו, מעירה לאנשים כאלו. מקווה שזה יעזור במשהו. כאילו, הוא תופש מקום של נכה, במקום לעמוד במקום אחר (היה מקום במגרש החנייה. המגרש בחינם אגב! ויש מקומות פנויים קצת יותר רחוק, וגם לא ממש רחוק.) במקום להשתמש ברגלים שלו. שיגיד תודה שיש לו רגלים ללכת איתן! אז זהו. אני יודעת שהפורום עוסק במאבק, אבל אולי ניתן לשלב סיפורים לגבי מעורבות חברתית בנושא. תודה ויום טוב1 מיכל

deep ocean, דוגמא נפלאה

לישראלי המצוי. "לי זה לא יקרה" תודה על המידע. בהחלט יכולה לבנות גלריה לסיפורים אישיים. ברשותך, אסרוק הודעתך ואעלה אותה לגלריה שתקרא סיפורים אישיים. כך ישמר החומר טוב יותר מאשר במאמרים. תודה על המידע והסיפור האישי.

deep ocean

New member
הי אתי ../images/Emo13.gif

בכיף, אשמח אם הסיפור ישמר בגלריה. אמשיך לדווח על מקרים נוספים (שמין הסתם יתרחשו! הדבר חוזר על עצמו- אנשים שאינם נכים, חונים כל הזמן בחניות של נכים).

deep ocean

New member
אגב, שאלה

הפורום עוסק בכל מי שמוכר כנכה? או רק במי שנכה פיזית? אני בעצמי מוכרת כנכה מהביטוח הלאומי (100% נכות) בגלל שיש לי סרטן. שבוע טוב
מיכל

רייבן

New member
מיכל היקרה שרק תהיי בריאה

ואין הבדל בין נכה לנכה חוץ מזה שלכל אחד יש משהו אחר כולנו בני אדם בין עם יש לנו מגבלות ובין אם לא אני למשל נכה בצורה אחרת יש לי ליקוי ראיה חמור זווית ראיה 10 מעלות ועיוורון לילה ובנוסף ליקוי שמיעה בינוני אני נכה 75% ואני מוצא שמקומי כאן בפורום הזה ובכל פורום שיש אחר של נכים ומוגבלים כי כולנו בני אדם עם המגבלות שלנו שבוע טוב עורב.

deep ocean

New member
תודה רייבן (עורב)

על המילים החמות
שיהיה לך שבוע נהדר

deep ocean הפורום נועד לכלל

לאנשים עם מוגבלויות, לבני משפחותיהם, לילדים ולכל מי שיש לו שאלות הנוגעות באיכות חיינו וזכויותינו. הסיפור האישי נמצא בגלריה סיפורים אישיים. לתמונות על תפיסת חניה יש גלריה אחרת. לספוקט , גלריה משלה וכן הלאה. הגולשים הם שיקבעו את הנושאים לדיון וכיצד ניצן לשנות את חיינו. את מוזמנת לקחת חלק בדיונים..

deep ocean

New member
שמחתי לשמוע

אציץ בכל המאמרים והקישורים יותר מאוחר

למעלה