משהו קטן

משהו קטן

רק דבר אחד יש לי להגיד לכל אלה שכתבו והגיבו בצורה מכוערת ========== תתבייש לכם ======================= אני לא מבין אותם נכון גם אני הייתי בהלם שקראתי את מה שנאמר כאן אבל !!!!!!!!!!!!!!!!! תעצרו רגע,תחשבו שניה כשהיה לכם רע וכואב - הוא היה בסדר ? כשרציתם לשפוך את הלב - הוא היה בסדר? כשרציתם עזרה - הוא היה בסדר ? ואם הוא אישה אז מה !!!!!! אישה זה לא בן אדם? אישה היא ללא רגשות ? אני פשוט לא מבין על מה כל הרעש אוקי אז יש כאן אנשים שנפגעו!!! מה קרה סוף העולם הגיע כל אלה שהגיבו בצורה מכוערת דבר אחד יש לי להגיד אתם דו פרצופים טאי היה פסיכולוג בחינם לכולם במקום ללכת לרופא הוא היה הרופא ובחינם ואני חושב שהוא היה בן אדם הכי נכון וברגע הנכון לכולם ויש עוד כאלה כאן כמו חוצנית,גילי,מוניק,וכו´ ואת "חוף מבטחים" תתביישי לך על כל התגובות שלך לחוצנית אולי עכשיו אנחנו מגלים את הפנים האמיתיות שלך אדם ללא רגשות ואתה חרוז "בעל בצדק" אולי תסתכל על עצמך לפני שאת מעביר ביקורת? אנשים אני למדתי משהו על בשרי אל תהרוג לפני שאתה שופט ונגיד שטאי אישה ? הלוואי שתיהייה לי אישה כמו טאי חברים תתעסקו בעיקר טאי היה פסיכולוג לכולם וזה לא חשוב עם זה אישה או גבר העיקר שזה בן אדם עם לב!!!! ולב רחב !!!! שתמיד ידע לתת תשומת לב לכולם אבל לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מתבייש !!!!!!!!!!!!!!!!!! טאי אני איתך

יוווווווו חולעעע עליקקקקקקקק

אבל הוא סלייייייייייייייייייייייייי פחחחחחחחחחחחחחחחחחח תן להם לחיות בסרטים שלהם חמד, מי שיודע להוקיר מה שקיבל אז אחלה ומי שלא, זבשו. אגב אני איתך בכל מילה.

טאKילה

New member
אוגי..../images/Emo142.gif

לחלק היה בלבול,ונאמרו דברים גם קשים. ולפעמים היו רגעים שלא ידענו מה לומר, ורגעים ושעות שטופי דמעות כאב. אני יודעת שתמיד אזכור את הצד היפה של טאי. אני לא מכירה בו צד מכוער,לכן ישאר לי רק צד אחד. כואב לי שהוא כבר לא יהיה כאן איתנו,חבל,הפסד שלנו. ולא חשוב אם זו היא או הוא ,בשבילי זה טאי tairon עם הלב החם,המיוחד במיוחד,ואולי הזמן יטיב איתו הלוואי.

אז ככה: אני צריכה להתבייש, אני?

על מה ולמה? על כך שאני מוקיעה התנהגות נלוזה של אדם שסחט כספים מנשים? שהתחזה לאישה? שגרם לנשים ליפול לרגליו כדי לקרב אותו למטרה של גביית כספים, במרמה, שסיפר להם שאין לו כסף לגלוש? שאין לו כסף לחשמל? ושלח "בת דודה" שלו לגבות כספים מנשים שנתנו בו אמון מוחלט!! אני צריכה להתבייש? עכשיו אני גם קוראת שזה נמשך 3 שנים, אז אני צריכה להתבייש????? אתם, הקליקה הקרובה של טאי צריכה להתבייש!!!!! ולמה? כי בשם החברות שלכם, עיניכם מסונוורות!!!!!! אתם לא רואים בכלל את העוול שנעשה לנשים האחרות, אתם מתעלמים לחלוטין ממה שטאי עשה!!!!!!! אז אני צריכה להתבייש????????? איפה היושר הפנימי שלכם, זה מה שמפריע לי! אף אחד מכם לא הוקיע את המעשה החמור שטאי עשה!!!!!! בחרתם להתמקד בזה שטאי "חולה" בחרתם להתמקד בזה שטאי אישה, (וזה על מנת להעלים מעיני הגולשים את המעשים הפליליים שנגרמו פה לאנשים). מי שנפגע הוא זניח, בעינכם... מי שחשוב הוא טאי......... אתם קולטים את עיוות הדברים???????????? כן, עיוות הדברים! זרייתם חול בעיניהם של הגולשים, במכוון, בשם "החברות והרגישות" שטאי הוא זה שצריך לטפל בו......... נו באמת?! מי שיש לו הגיון בריא בראשו, ואני מאמינה שיש פה לכולם, רואה את הדברים נכונה!!!, אם תקראו את ההודעות הראשונות שלי בוידויים, ובשיחות אל... תקראו שאני הייתי מאוד בעד טאי. אבל לאחר שנודעה לי האמת, לא יכולתי יותר להיות בעדו. הצדק צריך להאמר!!!!!!!! ואובייקטיביות היא: א. ב. של הדברים, ואתם ממש לא אובייקטיביים! ונכון, אני עדיין חושבת שטאי כמנהל פורום, עשה את עבודתו נאמנה בקטע של להיות שם בשביל כל אחד/אחת שכתב. את רגישותו הרבה, את שפתו העשירה, את הלינקים והאתרים שהוא הפנה אותנו אליהם, ואת המשחקים ששיחקנו בכיף. אף אחד לא יכול לקחת ממנו את הדברים האלו, אבל: ויש פה אבל גדול: הוא ניצל את הכוח שניתן לו, לרעה!!!!!! אני עצמי לא הפסקתי להלל ולשבח את הפורומים האלו, ולכולם סיפרתי על הכייף שיש לי בפורום, וגרמתי לאנשים לפתוח ולקרוא אותנו, גרמתי לאנשים לדעת שקיימים הפורומים האלו, אנשים שמעולם לא היו במחשב. וכל זה למה? כי היה לי אחלה!!!! אבל בין זה שהיה לי אחלה, לבין זה שטאי לא התנהג בצורה מכובדת יש הבדל ענק!!!!! וצריך להוקיע את המעשים שהוא עשה! ואתם בתור אנשים בוגרים/הגיוניים לא עושים זאת!!!!, וזה ורק זה מפריע לי! אז אני צריכה להתבייש??????????

ודרך אגב: טאי לא היה הפסיכולוג שלי

אף פעם! וזה שהוא אישה, בכלל לא מפריע לי! איש/אישה, מה זה משנה. זה לא האישו פה בכלל!!!, ודרך אגב בהחלט האירו את עיני לפני המון זמן לזה שהוא כותב כמו אישה, כך שזה לא היה הלם או שוק בעיני, כשזה התגלה! אבל לשים תמונה של ילד/גבר בגלריה, ביודעין, במכוון,זו מירמה!!!

ועוד דרך אגב אחרון לך אוגי:

ציטוט שלך: ואת "חוף מבטחים" תתביישי לך על כל התגובות שלך לחוצנית אולי עכשיו אנחנו מגלים את הפנים האמיתיות שלך אדם ללא רגשות, עוד ציטוט שלך.... אני פשוט לא מבין על מה כל הרעש אוקי אז יש כאן אנשים שנפגעו!!! אז איפה הרגשות והרגישות שלך?!

טאKילה

New member
חוף מבטחים בואי רגע..

חוצנית כאובה ממילא,לא חושבת שיש מקום לפגוע בה. אני חושבת שאנחנו צריכים להיות כאן בשבילה,ולחבק אותה. לתת לחוצנית תחושה שחברים לא הולכים, חברים נשארים גם כשרע בלב. חוצנית לא פגעה באיש,חוצנית יודעת רק דבר אחד-לאהוב בלי תנאי.

חוצנית, אין לי נגדך כלום!!!

טאקי, אין לי נגד חוצנית כלום!!! יש לי שאלה ענקית אחת גדולה: איך זה שלמרות שטאי ניצל ריגשית נשים, גרם להם להאמין בו, וע"י כך הוציא מהן כספים, על סמך שקרים שלו שנבנו לאורך שנים, ולא מתוך תמימות... ובעגה המשפטית והמקצועית!!!!!זה נקרא: "הוצאת כספים במרמה" איך אתם יכולים לגבות את זה??????? איך אתם יכולים להמשיך להלל ולשבח אותו ולא להוקיע? זה ורק זה מפריע לי מאוד!!!!!!!!!!!!!!

טאKילה

New member
חוף ים..

הוכחה עדין לא נראתה,רק מילים. אני לא אשפוט על סמך מילים. כל עוד לא הוכח,הוא בחזקת זכאי בעיני החוק ובעיני. הסברתי את השייכות שלי,אני שייכת לצד היפה שלו,אני לא משוחדת.

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifאוגי כפרעעעעעעעעעע אתה נסמה

אני איתך חושבת כמוך ומעריכה את מה שכתבת אוגי
מוניק

לגב´ חוף מבטחים

אני יגיד לך משהו בצורה לא יפה בכלל בצורה מגעילה א.תתבייש כן את ורק את ב. יש לך ראיות לעיניין ואני לא מדבר על סיפורים או שמועות מאחרים? ג.את לא שווה אפילו תגובה לכל הבלוף שכתבת שם ואת האמת קראתי חצי אבל לא היה לי סבלנות לקרוא את השטויות שכתבת שם ובזה אני סוגר איתך את הסיפור כי אני מרגיש אין אם מי לדבר

חחחחחח קרעת לי ת´תחול מרב צחוק...

תמשיך להיות בת יענה דווקא יפה לך ככה עם הראש בחול!!!!!!

lifie

New member
טוב...

מה לעשות ... כרגע הכניסו אותי להלם טוטאלי... אמנם אני איטית אבל ... מה לעשות ... את טאי אני מכירה <כביכול> משהו כמו 4 שנים וגם את חוצנית ... הוא ועכשיו מתברר לי שזאת היא ... הראה/הראתה לי שיש עוד אנשים טובים בעולם ... עכשיו רק ראיתי את אשר ראיתי וחשכו עיניי ... הבחור שאיתו הייתי מעבירה שיחות על גבי שיחות בעצם התגלה כבחורה... כואב לי ... כואב לי שהבנאדם שהייתי קוראת לו אח שלי... שיקר לי ... כואב לי שגיליתי את אשר גיליתי ... שהוא/היא רימה/רימתה אנשים בת´כלס בתור מנהל הוא/היא עשתה עבודה נאמנה אך בתור חבר/ ידיד הוא /היא נכשל/ה וזאת למה... כי הוא/היא פגע/ה בכל כך הרבה אנשים שהאמינו לו/לה אני יושבת ומנסה לחבר חתיכות חתיכות ... בהתחלה שדיברתי איתו/ה בטלפון... חשבתי או קיי בנאדם קצת חר בטחון ... בגלל זה בטח רועד לו בקול... כשלא רצה להפגש אמרתי "פחד במה" שמירה על אינטימיות ... אין אני יודעת איך לעכל את הסיפור הזה כואב לי מאוד... שונאת שמשקרים ..!!! מעשה נבזה צר לי שאני מגיבה כך תגובה מתוך הלם כעס!

למעלה