משהו קצר על כושר ההמצאה האנושי

ש מ א ן

New member
משהו קצר על כושר ההמצאה האנושי

(או: זיון השכל של המאה) היה לי עכשיו מבחן עם שאלת חובה אחת וכמה שאלות בחירה. ותנחשו איזה נושא לא למדתי? נכון, שאלת החובה. לא ידעתי כלום. אחרי שמציתי את כל הרחמים העצמיים והתירוצים (נסיון נואש לעשות ייחוס חיצוני- פסיכולוגיה בגרוש) החלטתי לבדוק את הדמיון שלי. יצא מזה תשובה של שני עמודים על נושא שמעולם לא קראתי או למדתי עליו (כי אני סטודנט עלוב). שני עמודים. מעניין אם אני אקבל על זה נקודות.

GALI02

New member
חחחחחחחח (ועוד)

מזכיר לי, עוד קורס בחירה תמוה שלקחתי- פוליטיקה ואידיאולוגיה. כל הסמסטר לא כתבתי מילה ובמבחן היה צריך לנתח מאמר- אני חייבת לציין שמאוד נהניתי למרוח שני עמודים על נושא שאני לא מבינה בו כלום- אבל כלום! לקחתי כמה משפטי מפתח שזכרתי שהמרצה אמר (ברגעים המעטים שהייתי ערה בהרצאות) ומרחתי אותם על 2 עמודים. בסוף קיבלתי 92- הציון הכי גבוה שקיבלתי עד היום בקורס לדעתי המרצה צריך לתת לך נקודות- לפחות על המקוריות...

צינסקי

New member
יופי שמאן.

אני במקומך הולך לאכול עכשיו חומוס באבו גוש. לפחות משהו טוב אחד יהיה לך היום. :) צי.

קסנדרה*

New member
שמע, אני יכולה להזדהות איתך ולמה?

כי אני מאז ומעולם "בוחרת" מה ללמוד, כלומר לא לומדת הכל, מהמרת, נו ומה לעשות ? כי בהימורים לא תמיד זה מצליח, אבל היות ואתה בעל מניע הישג גבוה, אז הייחוס הסיבתי שלך נכון (פסיכולוגיה בחצי גרוש), אם לא הלך הפעם, יצליח בפעם הבאה, אבל מה שהציע צינסקי, נכון, לך לנגב חומוס
קסנדרה

לדעתי!../images/Emo140.gif

שמאן יקירי, ברוח קודמיי - לך לאכול חומוס, אבל, לא אבו גוש ולא נעליים, רק אצל אמא. זה המקום היחיד שבו יגידו לך על הפאדיחה הזאת: "גאון. זהו. הבן שלי פשוט גאון".

GALI02

New member
אוףףף נכשלתי בעוד מבחן ../images/Emo4.gif

מזל שהוא רק 80% אז את הקורס כנראה עברתי, דייי נמאס לי אני לא יודעת אם לגשת למועד ב' דיכאון

קסנדרה*

New member
גלי צר לי לקרוא זאת, משתתפת באכזבתך

תיגשי למועד ב' את חייבת לעבור לא? אני אולי לא קנה מידה אבל אני חייבת לעבור, חייבת. קסנדרה

GALI02

New member
אני מפחדת לגשת

יש שמועה שהמועדי ב' שלו מטורפים. (ומצד שני כמה פחות מ-52 כבר אפשר לקבל...) הכי מרגיז זה שיש פרויקט שצריך להגיש וזה המון עבודה וגם אם אני אחליט לחזור על הקורס הזה כדי לשפר סמסטר הבא, את הפרויקט אני אצטרך לעשות שוב... תודה קס (גם אני פעם הייתי כמוך- חייבת לעבור, אבל כשנכשלים מבחן אחרי מבחן זה קצת דועך)

קסנדרה*

New member
אוףףף את אומרת פרוייקט ואני בוכה

פרח יודעת כמה דם ירקתי (ת'אמת, היא גם סבלה ממני) בפרוייקט של מחשבים, אז אני כבר לא שואלת, איזה פרוייקט במה וכמה קל או קשה, פרוייקט עושה לי לא טוב. עכשיו אני ממתינה לציון. אז גלי, אני אוומרת לך (כמו אמא פולניה) לא להתייאש, תאמצי ייחוס סיבתי חיצוני ותמשיכי. בהצלחה
קסנדרה

GALI02

New member
עדיף שאני לא אגיד במה הפרויקט

כי זה נשמע כמו קללה ברומנית קס, מצאתי ייחוסים חיצוניים בלי סוף, למשל, המרצה משוגע, התקרה טיפטפה עליי ועוד ועוד ועוד. אני ישבתי וספרתי (ברגע של ייאוש אתמול...) כמה אנשים קיבלו מתחתיי והגעתי לרבע מהקורס (50 אנשים!) מה שמשאיר אותי עם קצת פחות מחצי שקיבלו מעליי...מממ...
בכל מקרה, כבר קבעתי ללמוד עם ידיד ביחד- החלטנו לנסות ומה שיהיה יהיה. תודה על העידוד ובהצלחה עם הפרויקט שלך (זה הפרויקט הזה באקסל שכל הזמן דיברת עליו?)

GALI02

New member
אני עוד מסוגלת להיכשל בקורס

נכון לעכשיו עברתי אבל ממש על הגבול של ה 55 אני כנראה אנסה בכל זאת (אם אני לא אשתפן ברגע האחרון) תודה!

למעלה