משהו קצת חשוב... המלאכיות של צ´ארלי

משהו קצת חשוב... המלאכיות של צ´ארלי

פינק תבצע את שיר הנושא מתוך הפרק הבא בסדרת המלאכיות של צ´ארלי Charlies Angels 2 : Halo. צילומי הסרט נשלמים בימים אלו בלוס אנג´לס, והזמרת הוזמנה לסט כדי לצלם את הקליפ לשיר עם לוסי לו, דרו בארימור וקאמרון דיאז. רשימת השחקנים האורחים בסרט כוללת את: התאומות אולסן, ג´ון קליז (מונטי פייטון) וג´קלין סמית, שהיתה אחת משלוש המלאכיות המקוריות בסדרת הטלוויזיה המצליחה בשנות השבעים. אבל את הפתעת הליהוק האמיתית מספקת הפעם דמי מור, שמשחקת בתפקיד המרשעת. ביל מארי שגילם את תפקיד בוסלי בסרט הקודם לא מצטרף לפרק ההמשך בשל "יחסים עכורים" עם המפיקים, והתסריטאים נאלצו לפתור את העניין ולהמציא לבוסלי אח (בארני מאק), שידאג לשלושת היפהפיות בהעדרו. התמונות הראשונות שכבר דלפו מאתר ההסרטה, הן מצילומי סצינה לוהטת במיוחד, שגרמה להתקהלות של מעריצים וסקרנים, בה שוטפות המלאכיות מכונית פורש שחורה בתוך מתקן לרחיצת מכוניות. Charlie´s Angels 2 : Halo יגיע לבתי הקולנוע באמצע השנה הבאה.

אני רק

מקווה שזה יהיה שווה את הזמן שאנחנו מחכים ושלא יראו את התאומות לאיזה שתי שניות וזהו... תראו את שתי התמונות הבאות... זה ממתי שהתאומות היו בלונדון

Nomero Uno

New member
אז צפויה לך אכזבה

זה בדיוק מה שיקרה התאומות יופיעו לכמה שניות פעם אחת בסרט ולכן שמן גם לא יוזכר בקרדיטים

Alexis14

New member
אז למה הן בסרט?

טוב, בטח גם ככה הן מרוויחות כמה מיליונים טובים, ונראה לי שלרוברט לפחות זה ממש לא יפריע שמרי קייט ואשלי לא בקרדיטים. אולי זה יפריע להן.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואיך אתה יודע זאת

Nomero Uno

New member
הסבר

הנה הקטע המקורי מEntertainment Tonight "MARY-KATE and ASHLEY OLSEN, better known as the multi-millionaire Olsen twins, have reportedly lined up a cameo in the new ´Charlie´s Angels´ movie. Production is underway on the sequel with DREW BARRYMORE, LUCY LIU and CAMERON DIAZ reprising their roles. Also making an appearance in the film will be original "Angel" JACLYN SMITH and DEMI MOORE". אז תראי איפה שכתוב בשורה השנייה Cameo אז הפירוש של Cameo הוא הופעת אורח קצרה בלי הופעה בקרדיטים

דווקא...

לפי מה שאני הבנתי cameo אומר- הופעת אורח בתור עצמם (כאילו, התאומות יופיעו בתור עצמן ולא בתור דמויות)...

תשובות

הסרט "המלאכיות של צ´ארלי 2" ייצא לקולנוע (ולא לערוץ כלשהו..). אני קראתי שהוא ייצא ביוני 2003... אבל זה לא בטוח...

PURPLE CHICKEN

New member
אנחנו מדברים על...

הסרט "המלאכיות של צ´ארלי 2" שייצא עוד שנה בערך והתאומות יופיעו בו לזמן קצרצר!

PURPLE CHICKEN

New member
אווו איזה כיף!!!

איי לוב פינק! פינק רולז!
מישהו יודע איך קוראים לשיר שהיא תשיר שם?
לא נורא שהתאומות עושות חלק קטן! אני לא הולכת לראות את הסרט בשבילן!
זה סרט ממש טוב!
וגם שחקניות מ-ע-ו-ל-ו-ת (במיוחד קמרון הכוסית!
)!! קיצר- אחלה סרט בלי קשר לתאומות!
ואם התאומות מופיעות (אפילו אם רק לשניה...) זה סבבה!

אני הולכת לראות את הסרט כי...

ראיתי את הסרט הראשון ומאוד אהבתי אבל אני בעיקר הולכת כי התאומות מופיעות שם וזה ממש מבאס שהן יופיעו רק לכמה שניות

omer wild

New member
מה שבטוח -משהו בקשר לסרט !!!

אני כבר יודעת שאני לא הולכת לראות את הסרט בגלל שהתאומות מופיעות שם ! אני לא ילדה אומללה שלא אוהבת את הסרט וילך אליו בגללן... כמובן שאני עוד יותר ירצה לראות בגלל התאומות אבל לא רק ! אי אהבתי את הסרט הראשון שהוא היה פ33ה (עם קמרון דיאז החמודה
)

גם אם לא הייתי אוהבת את הסרט אני...

הייתי הולכת רק בגללן אבל יש לי מזל שאני אוהבת את הסרט מה לעשות כנראה שאני אומללה למרות שמרוב הבחינות אני ממש לא אבל זו ההגדרה של עומר אז כנראה שאני נחשבת אומללה שיהיה...

למעלה