משהו קצת לא קשור אבל חובה !!!!

ניר86

New member
משהו קצת לא קשור אבל חובה !!!!

קיצור במצעד השנתי של גלגלצ מירי מסיקה הענקית,המלכה המדהימה זכתה בכל תואר אפשרי : זמרת השנה פריצת השנה ושיר השנה-"לשם" אני באמת אוהב את מירי מסיקה ואני חושב שהיא מדהימה אז המלצה אישית שלי הדיסק שלה מדהים שווה כל שקל ומגיע לה כל תואר אפשרי שמעתי גם שיוסי מאוד אוהב את מירי וחושב שהדיסק שלה מצויין והוא אמר שהוא היה שמח לעשות איתה מפגשיר בערוץ 24 ובצדק היא תותחית וענקית בקיצור נברך את יוסי שיצליח כמו מירי שנה טובה כולם וחג שמח

צודק!!

מירי מסיקה זמרת טובה יש לה שיר שאני אוהבת באה אלייכם שיר יאפה ביותר והמן שיוסי יצליח!!ויגיע לפיסגה!!!

האמת? די הופתעתי...

אני חולה על מירי מסיקה וגם על שירי, הייתי בטוח שכמו כל המצעדים שירי תהיה מקום ראשון..ו...בסוף מירי לקחה, ובעצם באיזשהו מקום אני יותר ממאושר בשבילה כי היא באמת דוגמא למישהי שהצליחה בכוחות עצמה, בגיל 28, בחורה שמגיל צעיר מנסה לפרוץ, למדה 3 שנים משחק, למדה 3 שנים ב"רימון" - בי"ס למוזיקה, יש לה כ"כ הרבה מה להציע מבחינת האמן שבה, היא מדהימה. שמעתם אותה פעם מדברת? אני אישית הוקסמתי, יש לה שלווה כזאת, והיא קצת דרמטית...פשוט כובשת. מה גם, שבדיסק שלה יש חומרים מעולים, ואני מאמין שמירי היא כמו יין, רק תשתבח עם השנים.. אני מאוד אוהב אותה!! לגבי שירי, אני אישית מחזיק ממנה כדבר הכי איכותי וסטארי שיצא מכוכב נולד...אחרי כל המלחמה עם נינט. היא הוכיחה את מקומה. האמת? אני חושב ש-2 המקרים האלה מוכיחים שהכל לטובה!, הכל קורה בסופו"ש לטובתנו העליונה. תראו את מירי, בגיל 28, בעולם של סטארים שנולדים בקצב היסטרי, היא זמרת מספר אחת בישראל. מגיע לה.

ניר86

New member
כןןן מלכה וגם אני הוקסמתי ש...

ראיתי את הרעיון פה בתפוז את האירוח שלה ובאמת הוקסמתי היא פשוט מקסימה וענקית ומגיע לה כל תואר אפשרי רואים בראיון איזה בן אדם מדהים היא ולא מתנשא מכל הפרסום והכל..פשוט מדהימה... ולגבי שירי מימון גם היא מדהימה והכל אבל ממש שמחתי שהיא זכתה ולא שירי לא יודע למה ואני אוהב את שירי גם את הדיסק שלה יש לי אבל בכל זאת רציתי שהיא תזכה כי לדעתי הגיע לה קצת יותר משירי בכל מקרה אני מת ללכת להופעה שלה רק שאין מי שיבוא איתי :( חחח

mori17

New member
נכון מגיע לה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

moranush86

New member
על טעם ועל ריח...

אוריאן לא התכוונתי לעצבן אותך, פשוט זאת דעתי...

orianush

New member
חח זה לא השירשור הזה.. ולא התעצבנתי

אבל מקום שלישי זה באמת טוב ובאמת אני ממליצה לשמוע ת'דיסק של הראל.. ובאמת מגיע לו! כי הוא הצליח עזבי את זה שהוא מכוכב נולד.. הוא מצליח עכשיו בכוחות עצמו.. כוכב נולד עזר לו רק לצאת החוצה כמו ששלומי שבת עזר ליוסי לצאת החוצה..

למעלה