משהו קצת מוזר..

PoisonousLitchi

New member
משהו קצת מוזר..

לפני כשבוע נרשמתי לאונ', ובמצב המועמדות היה כתוב שאני צריכה להשלים נתונים (דהיינו, לשלוח תעודת בגרות, מתישהו ראיתי שכתוב שבחיפה הם לא מקבלים ציונים אוטומטית ממשרד החינוך) ופתאום אני מסתכלת שוב פעם וכתוב שהתקבלתי (!!) יכול להיות שהם כן ביררו את הציונים ממשרד החינוך ולא צריך לשלוח תעודת בגרות?.. האם זה עולה כסף לשנות סדרי עדיפויות בשלב זה?

קודם כל מזל טוב ובהצלחה

יכול להיות שהתקבלת רק לפי פסיכומטרי, יש חוגים מסוימים שמקבלים מעל ציון מסוים בפסיכו'. לשנות עדיפויות לא עולה כסף

m121

New member
דווקא נראה לי

שכן עולה כסף לשנות עדיפויות

m121

New member
גם אני מדברת מניסיון

כשרציתי לשנות עדיפויות רצו שאני אשלם על זה, אבל הסברתי שאני משנה את העדיפויות כי הם אלו שבלבלו לי את העדיפויות, בעצם לא כתבו לי את העדיפות שאני בחרתי. בסוף, לא שילמתי, כי זו באמת היתה טעות שלהם. נ.ב. את יכולה להגיב להודעות בלי נימת זלזול

איפה את רואה זלזול?

אי אפשר כבר לכתוב משפט פשוט. איך הייתי אמורה לנסח את מה שאמרתי כדי לא לפגוע ברגשותייך?

PoisonousLitchi

New member
תודה..

אבל ממש לא נראה לי שהתקבלתי רק לפי פסיכו', כי הפסיכו' החדש עוד לא הגיע, הציון הישן שלי הוא 663, ונרשמתי למשפטים- כלכלה (חוגים מבוקשים עם סף קבלה גבוה יחסית.. לא סביר שמקבלים אליהם רק על סמך פסיכו'..). יכול להיות שיש טעות?.. או שזה לא סופי..?

למעלה