משהו קצת מוזר....

ssugahhigh

New member
משהו קצת מוזר....

אני לא יודעת למי בדיוק אני פונה כאן אבל אני בחורה על סף השתגעות!!! יצאתי עם מישהו במשך שנתיים וחצי ונפרדנו לפני חצי שנהת למרות שיצאתי עם אחרים עוד לא התגברתי עליו והחיים שלי כרגה הם בלאגן אחד גדול. מה שגרם לי ליפול סופית הוא שהבחור התקשר אלי היום ואמר שמחרתיים הוא מתחתן עם החברה החדשה שלו שאיתה הוא יוצא "כבר" 4 חודשים.. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להחשיך לחיות!!! איך להמשיך לתפקד! אני עדיין אוהבת אותו והוא מתחתן עם אחרת.....!

דנטל

New member
רק את יכולה לעזור לעצמך

זה הרי לא יעזור שנכתוב לך "תמשיכי הלאה", "תשכחי ממנו" וכד'. אני תמיד עונה על דברים כאלה שהזמן יעשה את שלו. רק את והזמן זה הפתרון. אין. זה נגמר ביניכם. לא יעזור שתמשיכי להתבאס מזה. הבעיה שגם לא יעזור שאני כותבת לך את זה. עלי והצליחי
.

Sefy

New member
ומזה יעזור שתשתגעי מזה ?

נפרדתם לפני חצי שנה! את חייבת להמשיך הלאה עם החיים שלך ולא להתקע בעבר כי זה ממש לא מועיל לך וזה למה את נמצאת בבאלגן, אז כמו שדנטל אמרה לך, את היחידה שיכולה לעזור לך!

קודם כל נשימה עמוקה וקחי ../images/Emo24.gif

עכשיו ככה- ראיתי בכרטיס שלך שאת רק בת 19. מאמי- את ילדה!!!! זה קודם כל...ועכשיו לשאלות התחקירנית מיאו- לא הבנתי למה הוא התקשר אלייך...אתם בקשר? ידעת כבר קודם על החברה הזו? היא בהריון? הוא ידע שאת עדיין חושבת עליו ואוהבת אותו למרות שיצאת עם אחרים?

למעלה