משהו קצת מוזר

Zipadidoda

New member
משהו קצת מוזר

טוב אז אני רשמית לא מנסה טכניקות לחלומות צלולים כבר כמה חודשים (נמאס לי ואין לי כוח) :) אבל משהו קרה לי היום בבוקר קמתי ואז עזבתי את המיטה לכמה דקות ואמרתי שאני עוד עייף וחזרתי למיטה. אחרי כמה שניות נרדמתי. היה לי חלום (וחללום ארוך) כל החלום הזה אני יכולתי לקבוע מה יקרה. כאילו הייתי בחלום חצי ער. כלומר נגיד משהו קרה והאנשים הולכים לכיוון מסוים. החלטתי (לא הדמות שלי בחלום אלא אני) שהם יילכו לצד השני אז הם יעשו את זה. אתם מבינים? אבל לא הבנתי שאני עושה את זה קצת קשה להסביר לא הבנתי שאני יכל לעשות הכל רק שינתי את הלעילה מדי פעם מוזר לא? :)

באמת מוזר אבל...

אני לא יודעת אם זה חלום צלול או לא כי בחלום צלול אתה מודע שאתה חלום ובאמת אתה יכול לשנות דברים בחלום גם לי היה כזה שאמרתי בחלום שזה חלום אבל החלום המשיך כרגיל אמרתי שזה חלום לא אני רק הדמות שלי אני לא יודעת איך להסביר אבל זה לא היה ממש חלום צלול מה שהיה לי חלום בהקיץ

שחר.

New member
לחלום על חלום צלול.

אם אני לא טועה אנשים קוראים פה לתופעה הזאת חלום על חלום צלול. קשה באמת להסביר את זה כיוון שאתה חווה שתי מודעויות בו זמנית, מודעות אחת של דמות החלום ומודעות שניה שלך האמיתי בידיעה שאתה בורא את כל הנעשה בחלום.

Variety

New member
או שזה חלום חצי צלול, זה קרה לי

אני ידעתי שאני חולם, שלטתי בחלום אבל עדיין הייתי בתסריט ולא חשבתי לעשות מה שבא לי. קשה לי לתאר את זה, אבל זה מן ידיעה שאני חולם, שאני יכול לשנות, אבל אני לא עושה אם זה משהו, ובגלל שאני עוד חצי ישן, אני אפילו לא חושב לנסות לעשות את מה שבאמת הייתי רוצה לעשות בחלום צלול. Variety-

Dazed&Confused

New member
זה בדיוק מה שקורה לי

החצי צלול הזה. אולי תקרא את ההודעה האחרונה שלי. מה לעשות?

Variety

New member
אימון אימון אימון.

זה הדבר היחידי שלי עזר. פשוט חלמתי יותר ויותר חלומות צלולים, ולפני כל חלום אמרתי "בלחום הצלול הבא שלי אני אהיה 100% צלול, ואזכור להאריך את החלום" חזרתי על המשפט הזה כמה פעמים. זה משפר את הצלילות. תעשה את אחד התרגילים להארכת החלום כמו שפשוף ידיים. אם זה לא פועל לך, תמציא משהו. לי שפשוף ידיים לא פעל. אני מצאתי לעצמי משהו שישפר את הצלילות. גם קראתי באתר על השיטה הזאת שאפשר להאריך את החלום לכמה זמן שרוצים, אפילו לכמה חודשים או שנים (יעני להאיט את הזמן). אני ניסיתי אותה אבל לא הצלחתי --> אבל מה שכן הצלחתי זה להאריך את החלום. ברגע שאמרתי "עצור זמן אמיתי" החלום נעשה לי ממש ממש צלול. זה רק עניין של זמן ואימון עד שתגיע לדרגה הרצוייה לך. רק, אל תזניח את זה. זה מה שאני עשיתי לקצת זמן וזה ממש הורס. לקח לי הרבה זמן עד שהגעתי שוב לרמה שאז הייתה לי. אפילו אולי בצורה מסויימת לא הגעתי בדיוק. ויש לי פחות חלומות צלולים למרות שאני חושב שאני כרגע מצליח יותר בקטע של שיטת ה WILD. חלומות פז, Variety-

Dazed&Confused

New member
אני אתאמן...

תודה רבה על העצות אני אשתדל כמה שיותר. ואני לא חושב שאני אוכל להפסיק כי תמיד אני בקטע אני לא יכול לשכוח מזה. תמיד ניסית אבל לא הכרתי את הנושא ככה, לא ידעתי שבאמת אפשר לשנות יכולת חלימה. עכשיו העבודה... יש לי שאלה בזמן האחרון קשה לי להרדם אז לקחתי תכשיר רגיעון לילה. אולי מישהו יודע מה ההשפעות של התכשיר על החלימה?

למעלה