משהו קצת מוזר

אתד

New member
משהו קצת מוזר

אם יש מישהו שפגע באדם אחר ועשה לו המון רע מזה למרות שהתנתקו אך המשקעים מטרידים ומשבשים, אפשר להכין בעצם רמדי מקווצת שיער או משהו של אותו אדם פוגע על מנת להשתחרר ממשקעים ממנו? ואם נמצאים במערכת יחסים שהיא לא טובה ומצד שני מבטיחה/בטוחה אך עדיין.. לא טובה, האם זה גם רעיון לקחת מהצד השני משהו כדי לעשות מזה רמדי? ואז יהיה הרחקה או אולי אפילו השלמה... למרות שזה לא לטיפול בפחד ונשמע קצת הזוי, אבל זה לא כמו הטיפול בפובית הג'וקים? הרי אם באמת יעשה כך זה לא שווה ערך לקצירת הבעיה כי הבעיות שיש למטופל הן ספטום ומקורן הפוגע עצמו.. מה מנסים להגיע אליו לשורש?-מאיפה התחילה הבעיה שזה תמיד ממשהו אחד במקור מקור הישן בטריגר?- בקש ששבר את גב הגמל וממנו התחילו כל הבעיות ורמדי שמתאימה לו בלבד? בסיפטומים? מציאת כל הסימפטומים שהמטופל סובל מהם ורקיחה של רמדי שמעלימה או מחלישה אותם? מקווה שלא יצא מבולבל מידי

אתד, מה טורד אותך

איזה שאלות מקסימות ובעייתיות. מקסימות בגלל שאר הרוח ובעייתיות בגלל שעשוי להיווצר הרושם שמדובר בוודו ולא ברפואה רצינית. אבל כל אתד והתוקונה שלו. -"קצירת הבעיה.. הפוגע עצמו. שורש?-מאיפה התחילה הבעיה במקור .. קש ששבר את גב הגמל.. ורקיחה של רמדי שמעלימה או מחלישה אותם? - בעיקרון, למה לא? זה נכון ועומד בקריטריונים שאם את נמצאת תחת השפעה של כוח מסויים (הרעלה, אלרגיה) "נסיוב" עשוי לשחרר אותך. אלא שאם יעשה כך, אין אפשרות לכוון את אופן הפעולה וההשפעה של הרמדי כרצוננו. מה שתקבלי בעת הכנת הרמדי מהשיער, או הפרשה שלו, יהיה תמצית של האדם, האינפורמציה שמרכיבה אותו הן כבן אדם והן כאינדיבידואל, "הסכנה" שתהפכי בעל כורחך להיות כמוהו (תעברי פרובינג), מה שאיני בטוח שאת רוצה וגם זה לא בהכרח ישחרר אותך מהקלקול ביניכם. בכל מקרה הבעיה אינה בו, כמו שהאלרגיה אינה טמונה בחתולים. הבעיה היא "במגנטיות" שלך, באופן שבגללו נקלעת לנסיבות האלה. בזה צריך לטפל, וכפי שנראה לי יש לך מספיק אינפורמציה טובה לספק על מנת למצוא את הרמדי שלך. כשזה יקרה הדברים ישתנו מאליהם וימצאו את מקומם הנכון על המעגל. הרמדי אינה מחלישה או מעלימה, היא פשוט עוזרת לאדם לשנות את הרטט שבו וכך גם המגנטיות משתנה. כאשר זה קורה חל שחרור ספונטני. בנוגע לסיבות, אין לנו יכולת לדעת את הסיבה השורשית והכל יהיה בגדר אתגר פילוסופי מילולי, אם כי מרתק לעיתים קרובות. לסיכום, עדיפה רמדי שתעסוק בך ולא בהם. שיהיה שבוע טוב ומלא אור

אתד

New member
:))

ברוררררר שלא התכוונתי שזה ישמע כמו וודו פשוט חשבתי שזאת אולי דרך (עזוב בטח הייתי מושפעת מהירח המלא ואחרי שקראתי את תשובתך הבנתי עד כמה
) מה זה תוקונה? והאם על החתולים זאת היתה דוגמא? כי ב-מ-ק-ר-ה אני עושה למענם אבל לא אלרגית אלייהם (למרות שלפעמים אני מצטערת שהתחלתי אבל אני לא מסוגלת לזרוק חלילה וחיפוש אחרי פתרון בשבלם עולה לי בהמון אנרגיות) פרובינג בטח שלא במיוחד לא לרגישה שכמותי ושכל אחד יפתור לו את בעיותיו :) למה אי אפשר להגיע למקור? אני את שלי יודעת, הכוונה אני יודעת מה גרם לי ליפול והכל בעצם דפוס חשיבה שהשתנה לרעה ומן הסתם יכול להשתנות לטובה על ידי רמדי או לא, אבל זה הענין-תפיסה! אולי הרמדי היא מנוף לשנות אותה

ברוררררר

שהבנתי שלא התכוונת. זה היה עבור שאר הקוראים. הירח מלא משהו. תוקונה צריך לתקן ל תקונה שזה השם העברי לרמדי. מלשון לתקן, לנקות, לקנות, להקניט (גירוי) וכו'. חתולים היתה דוגמא. באופן אישי אני ומשפחתי חובבי חתולים ומתחת ביתי יש 2 להקות גדולות ושתי נשים צדיקות שמאכילות אותם. אחת הסיבות שבחרנו את הבית היתה החתולים. אבל אני לא ממש שקוע בזה. פרובינג - יפה, עכשיו את מבינה טוב יותר שכדאי לו לאדם להשאר נאמן לעצמו. אי אפשר להגיע למקור בגלל שלכל מקור יש מקור למקורי. הסיבה היא אחת אבל בגלל הקלקולים שלאורך הדורות והעידנים הסיבה הזה התפצלה לאינסוף תת סיבות. זו נקראת "המיאזמה" ( תקישי חיפוש). הסיבות התפצלו לקבוצות שונות - משפחות. קיימת טענה שהסיבה הראשונית נעוצה באבותם של אבות אבותינו ובמהותה המרכזית השקר, אחרים טוענים שזו ההסתרה, ואלה יאמרו שזה הפיתוי והקנאה ואחרים אף יפליגו ויאמרו שהסיבה היא מובנית בתוך הדנא. אנחנו, ברמה שבה אנו פועלים, מתעסקים בסיבות ברמה של אמא אבא, סבא סבתא, ככה עשו לי ככה אמרו לי. האידיאל של ההומיאופתיה הוא להגיע לרובד של הסיבות האלה. בפועל אנו מוצאים את עצמנו לא פעם, בכורח ההשפעות המקיפות היומיומיות על האדם בן זמננו, עוסקים בכיבוי שריפות שפעמים רבות ממשיכות להעלות עשן במשך זמן רב. לתקן רובד מיאזמתי, אם בכלל, לוקח שנים רבות. הריפוי אינו נגמר כאשר דלקת האוזניים חולפת וכו'. בהומיאופתיה קיים מושג ערטילאי שנקרא "סימילימום". הכוונה היא התקונה המושלמת, זו שעושה את הפלא הגדול. כולנו שואפים אליה, אך בפועל לרוב אנו מצליחים להשיג רק "סימילאר" = התקונה הדומה חלקית. אז מה הסיבה שנפלת? תעני - בגלל שלא שמתי לב לתנועת הרגלים ולמעמד ואשאל - למה לא שמת לב? ותעני - בגלל שבדיוק עבר חתול ואקשה - למה החתול הצליח להסב את תשומת ליבך? ותתפתלי ותאמרי - אולי בגלל שכשהייתי קטנה חתול שרט אותי למה שרט אותך? תמשכי כתפיים ותאמרי - לא זוכרת אבל גם אימי פוחדת מחתולים. והומיאופת נודניק כמוני ישאל - ולמה היא פוחדת מחתולים? וכאן תאבדי את סבלנותך וקרובי לוודאי תאמרי - תשאל אותה, וכשאשאל אותה היא תפנה אותי אל אמא שלה ולהקותיה. את מבינה? אין לזה סוף. דפוס מחשבה משתנה לרעה כי אין מודעות והכרת תודה. הפרופורציה שלנו אפסית. אבל לא אוהבים לשמוע או להסכים לזה. אז הדפוס הופך להיות לבעל הבית ולאחראי על הנכנס והיוצא, וכל זאת בזמן שאנו מבלים את רוב שעותינו בחדר השינה שקועים בחרופ. הרמדי מנקה את מסך הערפל ואז האדם הפנימי מסוגל לראות נכון. כמובן שכל זה נעשה ברובדים שמעבר למיימד המילים ומעבר למיימד שבו מתקיימת היכולת להבחין ולהתחקות אחרי השינויים מבלי מורה דרך. אז מה נשאר לנו בשורה התחתונה, אחללה ירח בחוץ, אור יקרות, רוח מלטפת ונגינת UD מכשפת של ALA. אלישוע

אתד

New member
מגניבבב

אבל הרמדי הוא רגש ואנרגיה שעובד על רגש ואנרגיה? (שנותן ביטוי ומזור בפיזי כביכול כתופעת לוואי של ריפוי הרגש) המיאזמה היא בדיקה "פיזית" (דורית) לכן אולי מגיעים לסימילאר הרגש והאנרגיה הוא נחלת הנשמה, גלגול נשמות (בהנחה שהוא קיים) ונדמה לי שאמרו לי שיש רק 9 גלגולים ימצא הסימילימום... נדמה לי שמישהו פעם אמר לי גם שכל גלגול ידוע כמו אבן וכו' אבל אני לא ממש יודעת אז אולי זה בעצם עוד יותר קל והסימילימום קרוב יותר משחושבים? אבל אז אולי כבר עדיף להשאיר את המיאזמה כי גלגול נשמות אולי רק ספורות אבל באמת לך תדע כמה מאות שנים אחורה בכלל אי אפשר אפילו לנחש... או שכן על ידי כל אלה הטוענים שיכולים? (יש לי שכנה כזאת שטוענת שהיא יודעת להחזיר אנשים אחורה בגלגולים) עוד לא עבר השפעת הירח המלא?

אתד

New member
טוב אם כבר אני בשוונג אז אני אמשיך

הזכרתי כאן איזה סבא שנפטר והוא היה ענקקקקקקקקק אדירררררררר עצוםםםםםםםם ברפואה והוא ריפא אנשים מכל התחלואים שעד היום אין להם מזור, הוא כמובן היה קבליסט ענק ויש סיפורים עליו שמסמרים שיער מהקדושה שאפפה אותו כמו למשל שהבית היה מואר בערב שבת כאילו יש שמש למרות שהיתה רק עששית אחת וכו', כמובן שאלה לא אגדות כי אני מהמשפחה שלו ואבי היה העוזר שלו (מלקט בשבילו צמחים וכו' בתור ילד) ויש עדיין אנשים חיים שיוכלו להעיד עליו (אומנם מאוד מבוגרים) בכל מקרה.. הוא היה קבליסט שזה אומר רוחני ושזה אומר שהסודות האלה רשומים בספרי הלימוד כמו קבלה וכו' כך שזה בהישג יד למי שיכול להגיע לדרגה כמו שלו בשביל להבין אותם, והרי העיסוק שם הוא ברוחני ולא בגשמי, נפש ולא חומר ועובדה שהוא ריפא! אז אולי זה באמת מחזק שהסימילימום בנשמה רגש ולא במיאזמה.

חתולה חתולה

-"אבל הרמדי הוא רגש ואנרגיה שעובד על רגש ואנרגיה? (שנותן ביטוי ומזור בפיזי כביכול כתופעת לוואי של ריפוי הרגש)" - הרמדי מכיל בתוכו את כל המבנים שמרכיבים את האדם, חלקם ברמה של פוטנציאל שהיה או שיהיה (חפשי מבנה האדם על פי התפיסה ההומיאופתית). -"המיאזמה היא בדיקה "פיזית" (דורית) לכן אולי מגיעים לסימילאר הרגש והאנרגיה הוא נחלת הנשמה, גלגול נשמות (בהנחה שהוא קיים) ונדמה לי שאמרו לי שיש רק 9 גלגולים ימצא הסימילימום". - המיאזמה היא קלקול רוחני של כלל המין האנושי והיא בעלת ביטויים נפשיים ופיזיולוגיים. לא יודע בנוגע ל 9 על פי מיטב הבנתי יש אינסוף. -"נדמה לי שמישהו פעם אמר לי גם שכל גלגול ידוע כמו אבן וכו' אבל אני לא ממש יודעת אז אולי זה בעצם עוד יותר קל והסימילימום קרוב יותר משחושבים?" - אני לא ממש יודע מה כוונתך. "אבל אז אולי כבר עדיף להשאיר את המיאזמה כי גלגול נשמות אולי רק ספורות אבל באמת לך תדע כמה מאות שנים אחורה בכלל אי אפשר אפילו לנחש... או שכן על ידי כל אלה הטוענים שיכולים? (יש לי שכנה כזאת שטוענת שהיא יודעת להחזיר אנשים אחורה בגלגולים)". -לא מבין ולא עוסק בזה ברמות האלה. -"הזכרתי כאן איזה סבא שנפטר והוא היה ענקקקקקקקקק אדירררררררר עצוםםםםםםםם ברפואה והוא ריפא אנשים מכל התחלואים שעד היום אין להם מזור, הוא כמובן היה קבליסט ענק ויש סיפורים עליו שמסמרים שיער מהקדושה שאפפה אותו כמו למשל שהבית היה מואר בערב שבת כאילו יש שמש למרות שהיתה רק עששית אחת וכו', כמובן שאלה לא אגדות כי אני מהמשפחה שלו ואבי היה העוזר שלו (מלקט בשבילו צמחים וכו' בתור ילד) ויש עדיין אנשים חיים שיוכלו להעיד עליו (אומנם מאוד מבוגרים) בכל מקרה.. הוא היה קבליסט שזה אומר רוחני ושזה אומר שהסודות האלה רשומים בספרי הלימוד כמו קבלה וכו' כך שזה בהישג יד למי שיכול להגיע לדרגה כמו שלו בשביל להבין אותם, והרי העיסוק שם הוא ברוחני ולא בגשמי, נפש ולא חומר ועובדה שהוא ריפא! אז אולי זה באמת מחזק שהסימילימום בנשמה רגש ולא במיאזמה." - יש יחידי סגולה, ללא ספק. לדעתי כל בני האדם יחודי סגולה באשר הם וכל אתד בתחומו. הסימילימום נמצא באותו הרובד כמו המיאזמה (רמת הקלקול) ושניהם רוחניים ובעלי השפעה נפשית פיזיולוגית, כפי שכתבתי קודם. עומק החדירה ומכאן ההשפעה של הרמדי אמור להיות דומה לעומק השורש המיאזמתי וביטוייו, וזה מושג בעזרת ה"מניפולציה" של הדילולים והניעורים (מהי תרופה הומיאופתית) ככל שהתרופה מדוללת יותר כך היא הופכת לרוחנית יותר (המלעיזים אומרים שהיא הופכת לכלומית יותר ) והרי הבעיה על פי השקפתנו מקורה בעולם הרוחני ומשם מפעפעת למטה אל הרקמות הפיזיולוגיות. אין שום חומר כימי בעולם שמסוגל להגיע לרובדים האלה. הניעור, מצד שני, מעניק חיות לאנרגיה. היא רוטטת ומכאן בעלת יכולת להניע דברים.

אתד

New member
מרוב מהירות הייתי בניק של המייל

זה ניק של פרורם חתולים בעיקר שלאמצים פוטנציאלים יהיה קל לזכור את המייל, העברתי לפורום חתולים עשית מעשה צדקה! שם יעזרו לו

למעלה