משהו קצת מעודד

galitdror

New member
משהו קצת מעודד

דיברתי כרגע עם דר' תדמור. הוא טוען שאין קשר בין הסתיידות לקלאב פוט והרופאים הלחיצו אותנו כי הם לא ממש מבינים בזה. הוא אומר שאני צריכה לעשות מי שפיר (למרות שאתמול היינו אצל פרופ' בורוכוביץ - יועץ גנטי, שטען שגם אם נדבקתי אז הסיכוי שהעובר נדבק הוא קלוש). במי שפיר יראו בוודאות אם יש וירוס או לא. אם יש - זה לא טוב. אם אין - אני לא צריכה לדאוג מההסתידויות. אני עדיין ממתינה לתוצאות של בדיקות הדם לגבי CMV ואני מקווה שיהיה בסדר. אתם מכירים מומחה למחלות זיהומיות? כי יתכן והוא יתן לי תשובות ללא צורך לעשות מי שפיר. תודה רבה על התמיכה הרבה. זה מאוד עוזר לנו לדעת שאתם כאן!

טאניוש

New member
ואם בבדיקת דם לא יתגלה CMV../images/Emo57.gif?

אז לא צריך לעשות מי שפיר ולא צריך לדאוג? כמה שאני שמחה שסוף סוף דיברתם עם רופא מומחה. לפחות יש משהו מוגדר. לדעתי המליצו לך לפני שבוע על מומחים למחלות זיהומיות, תבדקי בשרשורים הקודמים (אני אבדוק במסרים שקיבלתי). ממשיכה להחזיק אצבעות.

galitdror

New member
אני מנסה לתאם תור למומחה למחלות

זיהומיות. בחיפה יש רק אחד כזה. אם את מכירה מומחה אני אשמח לטלפונים

טאניוש

New member
בירושלים דר'דנה וולף

במרכז דר'ברוך פלדמן. אין לי מספרי טלפון אבל אנסה לאתר.

טאניוש

New member
מצאתי

דר'דנה וולף[email protected] 02- 6777890 (הדסה), תנסי לכתוב לה. דר'ברוך פלדמן ביחידת הייעוץ הגנטי בתל השומר, 5303060 - 03.

שתשמעו רק בשורות טובות

אנחנו מחזקים אותכם ומקוומים שהכול יהיה טוב בעזרת ה' חיזקו ואמצו

עוד משהו

אולי זה יכול לעזור כדי אולי ליצור קשר אם הרב פירר יש לו ידעות נרחבות ברפואה על אף שהוא לא רופא . נקודה למחשבה.

אדריס

New member
רעיון מצויין מניסיון.

אנחנו פנינו לרב פירר וקיבלנו את כל התשובות וכל העיצות שבדיעבד היו הכי טובות. כדאי לנסות אין לכם מה להפסיד! שיהיה בהצלחה, מחזיקה אצבעות. מיכל

יו , הלוואי ונדבדה והכל יהיה....

מאחורינו ובמיוחד מאחוריכם בהקדם האפשי. הפורום לא רגיל לתסוס כל כך הרבה.

Adoushi

New member
בהצלחה

מקווה שיהיו עוד חדשות מעודדות וחיוביות בהמשך היום. מחזיקים אצבעות!

למעלה