משהו קצת שונה ממה שיש פה בד"כ...

MooN aka asdfgh

New member
משהו קצת שונה ממה שיש פה בד"כ...

אני רוצה להדפיס לעצמי חולצה עם מסר. אני לא יודע בדיוק מה יהיה עליה, אם תמונה, או סיסמא, או משהו כזה... ואולי הכל ביחד... אני גם לא יודע אם אני רוצה משהו שיהיה מצחיק ומתחכם או משהו שיהיה מזעזע ומשאיר רושם. יש לכם הצעות? אם יש לכם תמונות, אני אשמח אם תעלו אותן או תשלחו לי... תודה, MooN

כמה קישורים כיפיים...

חנות מגניבה למדי. תמונה שאפשר להכין זו זאתי שיש בדף הבית שלהם (פרה לובשת כפות רגליים של בנאדם) או חולצה 1, או חולצה 2. בדף הבית שלהם ניתן להגיע לחנות הוירטואלית שלהם, יש שם חולצות, ארנקים, נעליים ומה שלא רוצים. כל החנות שלהם היא נטולת-סבל לחלוטין (ללא שום חומרים מהחי), והרבה מהמוצרים שלהם מוצרים אקולוגים למדי (יש להם ליין שלם של מוצרים המיוצרים מפשתן או קנביס)

sleeping sun

New member
Praise Seitan

למרות שאהבתי את החולצה (אבל זה כבר משו אחר לחלוטין) לא הבנתי ממש את הקשר. מישו מוכן להסביר לי?

sleeping sun

New member
אההההה.

אוקי אוקיי אוקיי. תתעלמו. לא עובר עליי יום טוב. לא שמתי לב כל כך לתמונה. ששששש. אל תגידו לאף אחד.

MooN aka asdfgh

New member
בבקשה!!!

ביום שני (עוד שבוע בדיוק) אמור להיות לי הניסוי של ניתוח לב פרה... החלטתי ללכת על חולצה שיהיה עליה משהו מזעזעע... משהו ישאיר חותם עמוק בכל מי שיראה אותה, ואיתה לבוא ביום של הניסוי. אז בבקשה, כי אני עוד צריך להדפיס את זה ולגהץ והכל, אז אני רוצה את זה כמה שיותר מהר... בבקשה...

Neta558

New member
מחפשת...מחפשת...

מצאתי משהו בינתיים... לא כל כך אוהבת את הביצוע, אבל אפשר לשחק עם הרעיון.

sleeping sun

New member
וואוו, גם לי אמור להיות ניסוי כזה.

ביולוגיה. רעיון ממש טוב לעשות חולצה עם הדפס, יכול מאוד להיות שאני אאמץ אותה בשביל יום הניסוי שלי גם. ח"ח. עדכני בבקשה אם מצאת משפטים ממש טובים.

sleeping sun

New member
אופס ../images/Emo13.gif

סורי. בכל אופן, זה מסדרת טלויזיה (דוסון קריק). פשוט כל כך אהבתי וכל כך נכון.

TimBuck2

New member
כמה הצעות דפוקות שלי:

אפשר לכתוב על החולצה: I don´t eat dead animals ואז מאחורה: I just fuck them חח... למרות שאני לא בטוחה שזה ישרת את המטרה. הומור עצמי זה טוב. מצורפת בזו תמונה שציירתי די מזמן בפיינט, היא לא מזעזעת, היא סתם חמודה והיא על משקל SAVE THE DOLPHINS הידוע לשימצה אבל, לדעתי החולצה עם הכלב על הצלחת הכי מוצלחת (חרוז תפוז)

MooN aka asdfgh

New member
אני בעיקר מחפש תמונה...

לרוב האנשים לא יהיה זמן ורצון לקרוא את הסיסמא, אבל כולם יראו את התמונה. אני רוצה תמונה שתזעזע אנשים, כמו התמונה של הפרה המתה בפיתה (של אנונימוס אם אני לא טועה...) משהו כזה. אם יש משהו שמתייחס ישירות לניסויים בבע"ח, גם זה יהיה מצויין. בבקשה...

sleeping sun

New member
חיפשת באתר של האגודה נגד ניסויים?

יכול להיות ששם תמצא משו. אם לא ססמא, אז כמעט בטוח שלפחות תמונה.. אני גם אחפש, אם אמצא משו טוב איידע אותך.

MooN aka asdfgh

New member
תודה!

בבקשה תביאו לי כמה שיותר... יכול להיות שהניסוי שלי יוקדם ליום שישי ואז זה ממש דחוף! בחייכם, תנו כמה דקות למטרה הנעלה הזו!

TimBuck2

New member
האמת אני ממש נהנית מזה

באופן מעוות למדי. טוב, משיטוט קצר באנונימוס, כניסה ל"גלריית התמונות" ואז לחלק של שחיטת בשר אפשר למצוא המון תמונות מזעזעות, (במיוחד צמד האחרונות, אפשר להשתמש בשניהם). אפשר לשים אותם וליד זה לכתוב משהו קצר כמו MMM... STAKE או THIS IS HOW YOU GET YOUR STAKE או פשוט: בתאבון! נו, השלב הבא קופירייטרית? לא? חבל. באותו הקשר: ניסיתי את המתכון לסלט נבטים ואטריות אורז מאנונימוס, ויצא ממש יאמי!

MooN aka asdfgh

New member
לדעתי התמונה הזו אומרת פחות או יותר

הכל! אם יש לכם עוד הצעות, אז בבקשה...

enbalush

New member
היא לא ברורה במבט ראשון וגם לא שני

לדעתי תלכי על איור, אם תרצי אני אוכל גם לנסות לאייר בשבילך (ולמען המטרה הנעלה).

למעלה