משהו קצת שונה...

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
משהו קצת שונה...../images/Emo13.gif

השבוע היה לי מבחן מסויים שכלל הגשת פרוייקט בקורס מקצועי שאני עוברת. אני לא יכולה לספר הרבה, אבל מספיק שתדעו שהצוות שלי בחר לקרוא לפרוייקט : "נקמת היורמים 2"... בזמן קצר והשקעה מועטה ציירתי מין קריקרטורה של היורמים היוצאים לקרב... עם גוף מושלם, נמשים ומשקפיים... היה לי מעט מאד זמן לצבוע ולכן התוצאה לא מושקעת ואביזרים כגון הנשקים הוזנחו כליל, אבל הציור יצא חמוד ומצחיק והחלטתי להעלות אותו לאתר... אגב - הם מעוותים לגמרי, והפעם זה בכוונה.

giri

New member
מטריד?

מה זה קייל? סתם. גירי זה השם שלי. או ליתר דיוק... גירי אסתר דליה. ברנשטיין. לנדסברג עד לפני שנה בערך.

chatenoire

New member
חמוד!

הוא מזכיר לי את חבר שלי. חנונים סקסיים הם כל כך...נו, סקסיים.

Druyanizem

New member
יפה מאוד

אבל לנשקים אין שום נפח.... תנסי לעשות אותם יותר תלת מימדיים

giri

New member
מסכימה לחלוטין...

אבל היה נחמד אם היית קורא מה שכתוב שם ומתייחס בהתאם...

giri

New member
וגם...

אולי תשים לב שגם החגורה של הבחור שטוחה באופן מתמיה, וכמוה הנעליים שלו... ההסבר די פשוט : כשהשעה היתה 12:15, אחרי שכבר בבוקר הייתי עייפה, בלילה לפני הגשת הפרוייקט, ומתוך הידיעה שאני צריכה לקום ב - 6, החלטתי שזה יהיה רעיון טוב להקשיב לעופר (אישי) ולהפסיק לצבוע לטובת מקלחת ולישון...
קצת חבל האמת. אולי אני אנצל את הסופ"ש לסיים את הציור הזה בכבוד.

The Crusader

New member
חחחח

אני אישית אהבתי כרגיל האישה יצאה מעולה והגבר חמוד אגב אהבתי את האפקט של הגינס איך עשית את זה?

Liraviv

New member
ממש אהבתי את הצביעה

בעיקר את המרקם של השערות והג´ינס. באיזו תוכנה או טכניקה את משתמשת?

giri

New member
אני משתמשת בפוטושופ בלבד,

למרות שיש לי פיינטר - הוא לא שימושי כל כך לצביעה. האפקט של הג´ינס נעשה ע"י בחירת כל המכנס (רגל אחת) עם feater שך פיקל אחד בערך כדי להמנע מקצוות מכאניים, וע"י מעבר הכיוון הרצוי עם Airbrush (עוברים אליה בלחיצה על מקש J כשאתה ממוקד על ציור ללא כלים) ב-mode - Dissolve. (שינוי mode לכלי בפוטושופ - בחלון options שבדרך כלל מופיע כחוצץ של החלון עם ה - navigator). הציור כפי שראיתם אותו פה הוא בערך בשמינית גודל מאשר בזמן העריכה, ניתן לשלוט במידת החיספוס של הג´ינס ע"י עבודה בקנה מידה אחר. פשוט תנסו את זה ותראו איזה אפקט נותן ה - dissolve ואז תבינו למה אני מתכוונת. המברשת שהשתמשתי בה היא ב - diameter של 150 פיקסלים, והיא לא קיימת בין גדלי ה - default, אבל ניתן ליצור מברשת חדשה ע"י double-click על מברשת קיימת ושינוי מאפייניה. ככה זה לפחות בגירסה 5.5, אולי בגירסה 6 קצת שינו את זה, אבל אין לי כרגע אותה על המחשב, אז הכי הרבה תחפשו. ובנוגע לשיער - וואו, זה כבר בלגן להסביר... אני אנסה בהודעה נפרדת, שיהיה ברור יותר

green lantern

New member
לכל שם אמור להיות פרוש...

שי= מתנה קייל=? דמיאן=קדוש נוצרי שעסק ברפואה... גירי= קיצצוטר של משהו, שפה אחרת? לא יודע?

giri

New member
אז יש לי רעיון...

אני פותחת מכרז : תמציאו לי סיבה לשם ואני אאמץ אותה... מה דעתך?

green lantern

New member
גירי זה.. אהמממ... אהה......

זה קיצור לגירוד שזה ענק במתילוגיה הוקינגית .... זה הכי טוב שמצאתי

למעלה