משהו ראה אי אר ?? אם כן יש לי חידה מה הקשר בין הפרק לפינק פלויד ?
N NIR Y New member 19/6/04 #4 חיכיתי להודעה הזאת...../images/Emo3.gif הקשר הוא שהיה באיזה קטע בתוכנית ברקע אופרה צרפתית ש.. דיויד גילמור שר בהופעה שלו (זאת שהוא כבר זקן) אה וגם אני חייב להוסיף שזה שיר מדהים!!!
חיכיתי להודעה הזאת...../images/Emo3.gif הקשר הוא שהיה באיזה קטע בתוכנית ברקע אופרה צרפתית ש.. דיויד גילמור שר בהופעה שלו (זאת שהוא כבר זקן) אה וגם אני חייב להוסיף שזה שיר מדהים!!!
N NIR Y New member 20/6/04 #6 נסחתי מחדש.. נכון יש את ההופעה של גילמור בroyal festival hall ב2002 אז הוא שר שם איזה שיר בצרפתית, שנדמה לי שזה חלק מאופרה. אז בE.R היה את הקטע בצרפתית, אבל כמובן שגילמור לא זה ששר.
נסחתי מחדש.. נכון יש את ההופעה של גילמור בroyal festival hall ב2002 אז הוא שר שם איזה שיר בצרפתית, שנדמה לי שזה חלק מאופרה. אז בE.R היה את הקטע בצרפתית, אבל כמובן שגילמור לא זה ששר.
צ ציףציף1000 New member 20/6/04 #9 נדמה לי שזה השיר גילמור ביצע אותו במסגרת הופעתו בפסטיבל מלטדאון, לפני 3 שנים בדיוק. זה יופי של שיר.
צ ציףציף1000 New member 22/6/04 #14 ../images/Emo24.gif זו היתה מחמאה על כך שהצלחת להעביר את המסר שרצית תוך שימוש במעט מילים, בלי להתברבר, ובצורה ברורה ומדוייקת.
../images/Emo24.gif זו היתה מחמאה על כך שהצלחת להעביר את המסר שרצית תוך שימוש במעט מילים, בלי להתברבר, ובצורה ברורה ומדוייקת.