משהו רגשני, שלא ממש רלוונטי....

רחלי1

New member
משהו רגשני, שלא ממש רלוונטי....

לפורום, אבל נוכח האחווה הנשית כאן, אני מרשה לעצמי להשתפך:
בחמישת החודשים האחרונים, לא הייתי ממש בריאה. "התענוג" הזה כלל כמה תופעות לוואי שהיו מצליחות לדכא כל כלה לעתיד: התנפחות היסטרית בכל הגוף ונשירת שיער רצחנית. כמעט שדחיתי את החתונה, עד ש"החזיקו" אותי, כמו שאומרים... אז זהו. שיש תקווה: כבר שבועיים שכל התסמינים האנטי-ענוגים האלה הולכים ומתפוגגים, ואני מרגישה ונראית הרבה יותר טוב. אהובי, שיחיה, עושה עבודת קודש ומעיר לי בכל הזדמנות על יופיי הכובש (טוב, הוא משוחד וגם נוטה להגזים, אבל מה זה משנה...הפעם התכונה הזאת ממש במקום) ומשיב לי את ביטחוני העצמי שהיה קבור תחת סרבלי ג´ינס ומכנסי דגמ"ח מזה חצי שנה. היום הגעתי לעבודה בראש בלתי שפוף בעליל, ועם ברק בעיניים. (ובשיער). הייתי חייבת לפרוק את השמחה הזאת, ולא יכולתי לחשוב על מקום חמים, נעים, פירגוני ונרגש יותר מהפורום הזה... שיהיה לכולן רק טוב, רק שמח ורק בריא, רחלי

אתי@

New member
וואו, אין לי מילים... ../images/Emo23.gif

(אבל אני אנסה למצוא כמה בכל זאת...) קודם כל תמיד תרגישי טוב ותהיי בריאה ומאושרת, ושתמיד יהיה לך עזר כנגדך שידאג לאושר שלך. וחוץ מזה, נורא כיף לשמוע שאנחנו כבר לא סתם פורום של החלפת מידע כמו שהיינו לפני כמה חודשים, אלא ממש פורום שמתעסק בכל הדברים הקטנים שקשורים בחתונה - ולכן הפכנו למן משפחה קטנה ותומכת
, שנמצאת פה לטוב ולרע - בכל מצב

רחלי1

New member
וואו, שטרודליתוש -

את קסם אמיתי
תודה!!! (הכל עובר עלייך!). נשיקות רבות ויום נהדר לך....

*שיר

New member
רחלי, שיהיה לך רק טוב!! ../images/Emo24.gif

המון המון בריאות ואושר (שקשורים קשר חזק ביניהם)

רחלי1

New member
כן.... ../images/Emo23.gif

לא היה לי מושג כמה שהקשר הזה הדוק. גוף ונפש הם פשוט עיסה אחת.... תודה, שירשיר.

*שיר

New member
אני לא יודעת אם זה המקום והזמן

ואם לא ניסית את זה כבר, אבל אומרים שפעילות גופנית עוזרת להלחם במחלות ע"י שיפור מצב הרוח והכושר הגופני. רופא סיני הסביר לחברה שלי שהיא צריכה לעשות כל יום פעילות גופנית במשך 45 דקות לפחות כדי לשפר את מצבה הגופני. וכשהוא אומר פעילות גופנית הוא מתכוון גם להליכה רגועה ברגל, לאו דווקא קיפוץ אירובי היסטרי

רחלי1

New member
מאוד מאוד נכון -

עכשיו, כשאני כבר לא מתעלפת מכל שני צעדים שאני עושה, פצחתי בהליכות אופטימיות על גדות הירקון, שלייד ביתי, וזה מרומם את רוחי ומנקז מגופי שדים רעים, בדיוק כמו שאת מתארת. אגב, למרות ספקנותי, טיפול רפלקסולוגי שאני עוברת מזה תקופה האיץ פלאים את ההחלמה, מה ששום רופא לא הצליח לעשות עבורי, כשכבר כמעט אמרתי נואש. הגישה הכל כך טבעית הזאת שאת מזכירה כאן היא האולטימטיבית, אין לי היום כבר שום ספק. מה שבטוח - להזיק זה לא יכול. תודה, שיר, את כזאת ערה ומעניקה שזה פשוט מחמם את הלב

*שיר

New member
בשמחה, ותודה על המחמאות ../images/Emo23.gif

אני מסמיקה... פעם גם אני הייתי נורא סקפטית. אבל אחרי נסיון אישי, אני יודעת שלגישה האלטרנטיבית יש המון תועלת.

רחלי, זה מחמיא לי באופן אישי ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

שאת מרשה לעצמך לשתף אותנו
איזה תענוג לדעת שגם ברגעים קשים ולא נעימים אנחנו כאן אחת בשביל השניה. תתחזקי, תשמרי על עצמך וקבלי ממני באופן אישי המון
וחיזוקים. והעיקר תהייה בריאה

רחלי1

New member
תשמעי, זה מתחיל להרגיש כמו

חגיגת יום הולדת, כל החיבה הזאת שאת והבנות הרעפתן עליי.....נראה לי שכוס מים קרים תעזור לי עכשיו...
תודה!!!!!!!!!!!!!!

תמרה*

New member
אז צדק הפולני שאמר העיקר הבריאות...

שימשיך מעכשיו ככה, בבריאות ובאושר מעתה ועד עולם

סיגל2

New member
רחלי, שיהיה לך רק המשך בריאות טובה

ושתרגישי טוב גם הלאה.

דרך אגב, ורק לשם השווצה ../images/Emo9.gif

צביקה יקירי הוא מטפל אלטרנטיבי, שעוסק בכל התחום של רפואה סינית: שיאצו, טווינה, צימחי מרפא ואקופונקטורה. אני אישית הייתי עדה - על עצמי ועל ההורים שלי - לניסית וניפלאות שהבחור חולל: שיחרור מנזלת טורדנית תוך לילה, שחרורי גב תפוס תוך שעות ספורות, טיפול בכאבי מחזור קשים ביותר, שהתמידו במשך עשרות שנים, טיפולי פוריות (זה כבר לא עלי..) ועוד. לא יודעת איך ולמה זה עובד, אבל זה עובד....

אינצה

New member
רחלי,

דרושים כוחות ממש עצומים לעבור מה שעברת (אין לי מושג איך הייצתי מתמודדת עם דבר כזה). אבל באמת בשניים הרבה יותר קל להתמודד וכמה טוב שיש לי אחד שאוהב אותך ויודע לתמוך גם בשעות קשות. וכמובן אנחנו תמיד פה לשמוע לעודד ולאחל המווווווון בריאות ורק אושר בהמשך

למעלה