משהו רע מאוד עובר על ג'ייסון "מייהאם" מילר

• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

Vizmo

New member
הוא נדפק לגמריי...

החליק על השכל. גם התגובה של אריאל מראה שהוא סך הכל מנסה לתת לו במה ולהסביר את עצמו ומילר רק דופק לעצמו את המוניטין עוד יותר. דיי אהבתי אותו עד עכשיו אבל כנראה שהוא יותר לייצן מסומם מלוחם מקצועי..

blackcoldtiger

New member
אני מאשים את דיינה וייט בזה

הוא התייחס למילר בצורה ממש משפילה, אחרי שהוא אימן בTUF הוא נחתך רק אחרי שתיי קרבות שבאחד הוא הפסיד לביספינג שהוא לוחם לגיטמי ואת הקרב השני הוא הפסיד בהחלטה.
כבר מהתחלה דיינה הודה שהוא שונא מילר.
יש לי תחושה שאם מילר לא היה מגיע לUFC מצבו היה הרבה יותר טוב עכשיו

BeniTaz

New member
מילר ילד גדול..

הוא קיבל מתנה גדולה להילחם ב-UFC ולהחליף את בריאן סטאן ב-TUF. זאת פופולאריות עצומה יחסית ללוחם בינוני. אי אפשר להאשים את ה-UFC בשגעון הגדלות שלו ובזה שנתנו לו צ'אנס.

blackcoldtiger

New member
נתנו לו צ'אנס אבל למה היחס הגרוע?

דיינה השמיץ אותו על הקרב שלו נגד ביסבינג בגלוי, לא זכור לי שהוא ליכלך ככה על קרבות של לוחמים אחרים.
וממש אין לו שיגעון גדלות, הוא מהלוחמים הכי נורמטיבים שיצא לי לראות (כמובן לפני התמוטטות העצבים בכנסייה), שמעת מאריאל על איך שמילר עזר לו עם הויזה ומה שעשה בשבילו בהתחלה

BT24

New member
התייחס אליו גרוע?

דיינה ווייט לקח אותו לארגון, נתן לו לאמן עונה של TUF (שזה הרבה פרומושן ללוחם ולפי השמועות גם די הרבה כסף), נתן לו קרב נוסף אחרי שמייהאם נתן הופעה מאוד גרועה נגד ביספינג.

בסוף, אחרי עוד הופעה גרועה מאוד נגד דאלאווי, דיינה חתך את מייהאם. הוא לא נטפל אליו באופן מיוחד, הוא לא היה אכזר.

סה"כ וווייט היה בסדר גמור עם מייהאם, במיוחד בהתחשב בזה שמייהאם ידוע כאישיות בעייתית-משהו.

Vizmo

New member
מה גם שכל עוד אתה מנצח

דיינה לא יעיף אותך. אלא אם כן אולי פלטת איזה משהו מעליב בתקשורת.
מילר דפוק אבל לא זכור לי שהוא אמר משהו מעורר מחלוקת ובתור מאמן בTUF אתה מצפה שלפחות יתמודד עם המאמן היריב, שלא נדבר על הפסד לCB

למעלה