משהו שאוליי יתרום לאחיי לצרה

משהו שאוליי יתרום לאחיי לצרה

שלום לכולם. ראשית רצוני להודות לכל מברכיי שקבלו אותי בזרועות פתוחות כאן בביתם. שנית ברצוני לתרום מעט מעצמי ואוליי זה יסייע כאן למישהו.הלוואי . ובכן. אני מטופלת ע"י הומאופט מהקריות רמי מור שמו. ההומאופט מטפל בי בצמחי מרפא ולא בהומאופטיה ( לדבריו היא אינה יעילה בלופוס) רמי טוען כי מחלות אוטואימוניות כמו הלופוס הן מחלות עם מאפיין דלקתי מובהק ולכן כל שיש לעשות הוא להוריד את רמת הדלקת ובכך לשפר את המצב. הוא מתמחה במחלת עור פסוריאזיס והמחלה הזו היא מחלה דלקתית מובהקת. החלטתי לנסות לקבל טיפול בצמחי מרפא אנטי דלקתיים שרמי סיפק לי אחרי חודש כבר הרגשתי טוב וככל שחלף הזמן מצבי עוד יותר הוטב. כיום אני בתיפקוד מלא ואני חייב להודות כי אני לא זונחת את המעקב. המצב הכללי הוא יותר טוב מכל מצב שהכרתי בתקותות של התלקחות. אני יודעת משיחה עם רמי כי הוא נפגש בעבר עם בחור מהעמותה בשם יואב סולומון שהיה יו´ר העמותה . שיהיה לכולם טוב אמן ומקווה שתרמתי כאן למישהו מידע שיועיל לו. רק לא סטירואידים - אני מוכנה הכל. אובהבת אותכים לילך.

gaia20

New member
הי לילך

אני שמחה לשמוע שצמחי המרפא השפיעו עליך לטובה, האם, מלבד השפעתם הרצויה היו איזשהן ראקציות שליליות? לא ממש הבנתי, האם את ממשיכה עם טיפול מקובל לחולי לופוס (סטרואידים) או שאת ממשיכה רק עם מעקב (בלי תרופות כימיות) של רמי מור או רופא מומחה? לא כל כך הבנתי את החלק הזה....

לגאיה פרטים על הטיפול שלי

גאיה היקרה במענה לשאלתך בדבר הטיפול שלי אוכל להוסיף כי אני מטופלת כעט ללא סטירואידים אך מנהלת מעקב לשם ביטחון. הטיפול היחידי אותו אני מקבלת כרגע הוא טיפולו של רמי מור והוא כפי שציינתי במאמרי הקודם. בקצרה אוכל לציין כי מדובר בשתי קוקטיילים מרוכזים של צמחי מרפא בנוזל והם מעכבים תהליכים דלקתיים. אני דיי המומה מהתוצאות אבל כנראה שיש גם לטבע מה לומר במחלתינו. אני מרגישה מצויין כפי שלא הרגשתי אף פעם. ושוב אני שמחה להימצא כאן בפורום הבאמת טוב הזה. לילך.

gaia20

New member
הבנתי אותך אך...

האם המעקב מבוצע ע"י רמי מור או ע"י רופא מומחה? האם הפסקת את הסטרואידים לטובת הטיפול האלטרנטיבי או שרופא מוסמך הוריד לך את המינון? אינני רוצה לחטט, אבל אני מקווה שאת במעקב עם רופא מוסמך שכן הלופוס יכול להיות מאוד רשע בהתפרצותו ובמקרה כזה (חס וחלילה...)צמחי מרפא אינם מספיקים.... ועכשיו למשהו אחר- איך גילו לך את הלופוס? כיצד הוא התבטא אצלך?

לגאיה עוד על הטיפול שלי

היי גאיה התשובה היא חד משמעית את הבקורת אני עושה במסגרת הרפואית הקונבנציונלית רמי מור בסך הכל מטפל בי ומספק לי את החומרים. הוא אינו עוסק בצד הבקרתי והוא גם מחייב אותי לבצע בקורת מתמדת לנוכח הכרתו בחשיבות הבקרה ומעללי הלופוס. היו לי בעיות פרקים ופריחה וגם אורטיקריה. כרגע איני נוטלת סטירואידים אלה רק טיפול משלים,אם היה צורך והייתי נאלצת ליטול סטירואידים הייתי עושה זאת בלב כבד (איני פאנטית בעניין הבריאות ) אני מרגישה מצויין בעקבות הטיפול המשלים וברוך הם שהאורטיקריה נעלמה כי היה סיוט של פריחה יומיומית . יום טוב והמשך שיתוף פעולה לילך

maruan

New member
ללילך שלום רב מה העניינים?מקווה

שאת בסדר אני לא יכולתי לשבת בחיבוק ידיים ולראות שאת עושה פירסום למישהו כזה זה דבר שעיצבן אותי לאללה למה אני כותב ככה כי אני אחד שניסה את הרפואה הלא קונבנציונלית ולא פעם באו אלי הביתה הן רוסים והן דרוזים הבטיחו לי שמיים וארץ והכולללללל בול שיט אחד גדול כולם כרובם רמאים בל גנבים שמנצלים את המצב שבו שרוי החולה והמטרה שלהם היא אחת והיא כמה שיותר כספים אני לדרוזי שהבטיח לי להעמיד אותי על הרגליים כול טיפול שילמתי בבית שלי 700 ש"ח אני לצערי לא מאמין לשום דבר שכתבת כי אם היה זה נכון היה נרשם כפטנט ריפואי והיה עוזר למאות אלפי החולים הסובלים מפרקים ומלופוס ומכול המחלות שהזכרת אבל אני כועס על משהו אחד איך את מרשה לעצמך לפרסם לחולים ואת יודעת שאת מטעה אותם? בקשר לזה שאת חולה לא חושב שזה נכון בכלל אבל מה שנכון אולי יש לך עסק עם הבחור ואת באה לעשות הון על גבינו אנחנו ציבור החולים אוהבים לנסות טיפולים חדשים ואוהבים לדעת חידושים בריפואה אבל אנחנו מה זה שונאים שמנצלים אותנו ועושים הון על גבינו זאת רק נקודה למחשבה ותגידי לבחור שאת עושה לי פירסומת שיחפש לו פרנסה במגרש אחר יאללה סלאמאת מרואן

ritosh

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב לכולם!

שמחתי לראות שמרואן חזר! שיהיה לכם רק טוב!
ריטה

maruan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לריטוטשקה המתוקה בוקר טוב בוקר מתוק לך ולכול עם ישראל מאחל לך ממי שתגשימי את כול חלומותייך וכול משאלותייך אינשאללה בע"ה בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן

gaia20

New member
מרואן יקר- בלי עצבים...../images/Emo140.gif

תראה, לפי מה שהבנתי, לילך נמצאת כרגע ברמיסיה ויכולה להרשות לעצמה להיות מטופלת רק בצמחי מרפא. לא נראה לי שיש כאן פיברוק של סיפור על מנת לפרסם את אדון מור. אין צורך לתקוף את לילך, הרי גם אם היא באה לפרסם, לי יש את הכלים למנוע את זה בעתיד, אבל כרגע נראה לי שכל זה מסתכם בסיפור הצלחה של צמחי מרפא. אני מסכימה איתך במאה אחוז שיש כאלה והרבה כאלה, שרוצים להפוך את החולים לבנקט האישי שלהם, בלי שום רגש או בושה סוחטים מהם אלפים על גבי אלפים... אבל בין כל הסחטנים האלו, אני בטוחה שיש כמה שכן רוצים לעזור באמת. ד"א, אני חייבת לציין שאני השתמשתי בתמציות פרחים, לכאבי מחזור, הטיפול המשיך להשפיע לטובה חצי שנה לאחר שהפסקתי אותו. הטיפול בתמציות מנע ממני להכניס לגופי עוד חומרים כימיים, כתוספת על מה שכבר יש לי לקחת כל יום.

ל3

New member
למרואן ולילך

כפי שכבר ציינתי בעבר, גם אני לא חסידה גדולה של הרפואה הלא קונבנציאונלית וזאת אפילו מבלי לנסות כל מיני דברים אבל אני נמנעת מלעשות הכללות. יש כאלה שזה אכן עוזר להם והדיווחים הם רבים אז לאותם אלה אני אומרת למה לא? כמובן שאסור בתכלית האיסור להזניח את הביקורות והבדיקות התקופתיות . לגבי אם לילך עושה פירסום או לא, למען האמת גם אם כן זה לא מפריע לי. אני חושבת שכולנו פה אנשים עם ראש על הכתפיים שיודעים מה טוב לנו ומה לא ואם מנסים לרמות אותנו אם לא. אני חושבת שאדם שמנסה לנצל חלשים- מספיקה לו רגשי האשם שאני מקווה שרודפים אותו גם בלי שאנחנו נגיב על כך וזה בהחלט לא בסדר!!! לילך אני לא יודעת אם מטרתך פירסום או לא, כולי תקווה שהתשובה היא שלילית. בכל אופן אני שמחה שהטיפולים עוזרים לך ושיהיה לך רק בריאות.

כנות או פרסום או עזרה לחברים בפורום

צהרים טובים לכולם קודם כל, שמחה ל"ראות" את מרואן איתנו ביחד. ובעניין לילך, כשלילך נכנסה בפעם הראשונה לפורום, החזרתי לה תגובה נרחבת, ולא נראה לי שיש טעם שאחזור עליה. (ניתן למצוא אותה בהמשך). לא היה לי כל ספק שהיא באה לשתף אותנו בניסיון המוצלח שלה. אלא מה? לכשהתחילה להזכיר את שמו של המטפל בהודעותיה, ויותר מפעם אחת (שגם היא מיותרת מאוד לדעתי!!!), חשבתי לעצמי, שמא כוונותיה גם פרסום. לכן, מזמינה את לילך בחום, להמשיך ולהיות חברה בפורום, בלי להזכיר את שם המטפל שלה. מזמינה את חברי הפורום לגלות יותר סבלנות, (מרואן היקר, מה אתה מתרגז כל כך? חבל על העצבים שלך!!!), וכמו שאנחנו תמיד, להיות עירניים ביותר לגבי הצעות טיפולים, ולשפוט על אחד לגופו של עניין. כמו שאמרו בהודעות לפני: " אנחנו עם ראש על הכתפיים...". אז שיהייה יום טוב לכולם

לכוכי ולשאר באי הפורום הנכבדים

נכבדיי באי הפורום. מצאתי לנכון להכנס אל הפורום ולהגיב במישרין. ראשית הרשו לי לומר לכם בכנות הרגעו, אני לא זקוק לפרסום. לילך קליימן אינה עושה לי פרסום !!! לילך שוחחה עימי ושאלה האם כדאי כי תפרסם את דבר קיומו של טיפול בנוגדי דלקת צמחיים אשר הייטיב עימה. אודה, כי נקלעתי לקונפליקט פנימי, היו לבטים בנושא פנייה המונית אליי וכיצד אשיג את התרכיזים הצמחיים לכולם במקרה של פנייה המונית ? אני לא ערוך לכך - יש לי מחוייבויות עמוקות לחולי פסוריאזיס וחולי אטופיק דרמטיטיס (אסתמה של העור ) אשר להם מיועדים התרכיזים והם המונים - האמינו לי. מאידך : האם על לילך לשתוק ולא לפרסם דבר קיומו של טיפול יעיל אשר הייטיב עימה בצורה כה ברורה. ומה עם ואהבת לרעך כמוך ? שאלתי את לילך : ומה עם היה ההיפך וכיצד תסתכלי את על אדם המונע ממך מידע בדבר קיומו של טיפול יעיל ? איזה זכות מוסרית יש למישהו למנוע מידע כה חיוני ממישהו אחר. ואז לילך פעלה על פי צו מצפונה וכתבה את אשר כתבה. באם אלה פני הדברים, אני סבור כי על לילך להמנע ממתן אינפורמציה בעתיד על אופי הטיפול המשלים שהיא מקבלת ובכך לאפשר לכל אדם להתנהל עם גורלו. לא טוב כי כך פני הדברים, בפורום אינטרנט בו יש למעשה הייד פארק ענק של מידע, לעיתים המידע מוליד הצלה ממקור בלתי צפוי. ואחזור שוב על עקרי דבריי - אני עמוס עבודה עם חולי פסוריאזיס ושאר חולים דמטיטים כפי שפורט לעי"ל, לילך פעלה בתום לב האמינו לי. רוצה לאחל לכולכם רפואה שלימה אמן ואמן. אשמח לעמוד לרשותכים אם רק תבקשו. האי מייל שלי לרשותכים : [email protected] בברכה רמי מור הומאופט

maruan

New member
אתה ולילך שחקנים טובים חחחחחחחחחח

אולי אעשה סרט אני צריך שחקנים טובים חחחחחח אהבת לרעך כמוך ואהבת כסף כמה שיותר יהיה טוב ד"ש חמה ללילך ואין לי מה להוסיף עוד בכבוד רב מרואן

ל3

New member
אוקי, עכשיו אין לי ספק

כי מדובר בפרסום ותו לא. אני באמת חשה צער עמוק על אותם אנשים שמנצלים לרעה מצבים של אנשים שזקוקים לעזרה אמיתית ולא לעזרת נוכלים. נורא מענין אותי אם אתה טוען שאתה מוצף במטופלים אז איך יש לך זמן להתפנות אלינו באמצע היום? בבקשה חזור למקום ממנו באת ועזוב אותנו בשקט כי אנחנו לא קונים לוקשים.

זאבית

New member
ללילך שלום!../images/Emo39.gif

אני שמחה בשבילך שההטיפול שאת עוברת הצליח לך ושהוא מתאים בשבילך. אין לך מה להפגע מכל מה שנאמר כאן, פשוט לרוב האנשים כאן (אני חושבת) היו כ"כ הרבה נסיונות לא טובים (בלשון המעטה), עם מטפלים ברפואה לא קונבנצוינאלית למיניה..........ולכן התגובות שאת שומעת כאן הן מהסוג הזה. כאשר אנשים חולים מרגישים/הרגישו מנוצלים ע"י מטפלים למיניהם, אשר מתיימרים לרפא אותם (אותנו!), אשר נוקטים בגישות חסרות אחריות של הפסקת הטיפול התרופתי הקונבנציונאלי (זה יכול להביא לתוצאות הרות אסון) וסוחטים מאות שקלים ולבסוף - נאדא....!!!!.... אז התגובה הטבעית היא להתגונן, להזהר ולהזהיר מכל מה שמריח ונשמע בסגנון הזה. אישית, אני בהחלט מאמינה שיש טיפולים אלטרנטיביים שיכולים לעזור/להקל, ואינני מזלזלת בסוג הטיפול שבחרת לך (במיוחד כשאני שומעת שהוא אכן עובד בינתיים). אני מניחה שמי שירצה לדעת עוד פרטים (למרות שכבר המטפל שלך שלח פירוט מפורט....) יצור איתך קשר אישי. אני מאחלת לך שתהיי בריאה תמיד, שהטיפול שלך ימשיך להקל ולעזור, ואת כמובן מוזמנת להשאר כאן.
בי , עדית

שאנל

New member
רמי מור

אני מקווה שאתה לא מזלזל בטיפול של הבאים אליך כמו שאתה מזלזל באינטילגנציה שלנו. בהצלחה בדרכך!

gaia20

New member
אנשים, זה מספיק!!

פרסום או לא פרסום, אני מבקשת להפסיק את התגובות ולסגור את השרשור הזה. תגובות נוספות ימחקו מיד!

למעלה