משהו שאולי יענין את אוהבי האקשן

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
משהו שאולי יענין את אוהבי האקשן

משחק מחשב ישן זכרתי שהיה איזה משחק נוסטלגי עם קפטן אמריקה, אז עשיתי חיפוש ומצאתי את זה משחק עם ספיידרמן וקפטן אמריקה אני בתהליכי הורדה (מה לעשות למרות שזה רק חצי מגה יש לי מודם 56) אז חשבתי אולי מישהו ישמח

row

New member
אוי אני זוכר את זה

היו לי את כל המשחקים של ספיידי אי פעם אני זוכר במיוחד את הספיידי הגמדי שהיה נתלה על הקירות ובצד היה ספיידי גדול שכל פעם התרוקן כשנגעת באחד הרעים במשחק לפי זכרוני זה המשחק מחשב הראשון ששיחקתי בחיים שלי לפי מה שמראים בלינק זה משחק אחר שיצא יותר מאחור אוו דווקא אני לא זוכר אבל אני בטוח שהיה לי אותו פעם

laughter19

New member
כןןן זה היה אחלה משחק ../images/Emo98.gif

[זה אייסי אגב, ממחשב ישן] אני זוכר שהיה חדר עם רצפה שאסור לדרוך בה כי זה מחשמל אותך ומוריד חיים בקצב מהיר
היה לי גם משחק באטמן ממש מגניב לGAME GEAR זה היה פשוט כיף רק חרא שבמשחקים ישנים אין אופציה של LOAD ... אגב אני נזכר בתכנת לימוד שהיתה לי שבין שלב לימוד לשלב הבא היית משחק איזה סופרמן לא זוכר מה היתה המטרה אבל זה היה פשוט תענוג!

ויאגרה

New member
עוד משחקים ישנים...

מישהו זוכר את המשחק של האוונג´רז בכיכובם של קפטן אמריקה, איירון מן, האקאיי וויז´ן, כשהם נילחמים בגולגולת האדומה ובשלל החברים המרושעים שלו? אחלה של משחק. חוץ מזה, גם המשחקים שבהם מארוול וקאפקום משתפים פעולה (עם האקס מן וסטריט פייטר, עם הדמויות של מארוול ודמויות של סטריט פייטר, רק עם דמויות של מארוול) היו מוצלחים.

odiman11

New member
רק לפני שאתם מתחילים להיתלהב מהאתר

שלדעתי מעולה אבור להוריד יותר מוהרדה אחת במכה אחרת הם עושים לך BEN ולמי שכן עשה והעיפו אותו שידע 2downloads ben for 3 hours 3downloads 24 hours ואחרי זה אני לא זוכר

row

New member
וואי רק עכשיו קלטתי שזה היו הם

אז עוד לא הכרתי את האוונגרס ולא ידעתי מי הם אז עכשיו הבנתי למה קפטן אמריקה היה זכור לי מהילדות בלי שבכלל קראתי עליו אז

למעלה