משהו שאל מקודם האם רצח אחיות הוא פגם ערבי גנטי או כתוצאה מכיבוש
מישהו שאל שאלה מעניינת האם רצח אחיות במגזר ערבי מוסבר גם הוא כמו הלינץ, בזעם הכיבוש? או שמא הוא שייך לסינדרום שטף הדם במגזר הערבי. אין לי תשובה על כך. אפילו לא קצה חוט.
הערבים הם אנשי מדבר ביסודם וסגלו לעצמם אורחות חיים ומנהגים שאינם הולמים תרבות נאורה . כל שפיכות דמים מסוג כלשהוא הם מצדיקים ועוטפים בנימוק דתי. אין להם כל בעיה לרצוח אפילו את אחיהם דמם ובשרם (ראי פלישת עירק לכווית ועוד)
עכשיו שאתה מזכיר לי, אז גם בג`ואריש הם ניהלו סוג של דיאלוג
כן, אולי יש כאן מוטיב אתני, שהרי אני זוכרת את קרב החמולות, העקוב מדם בג`ואריש. שהיה בעיקרו סיכסוך שכנים טריוויאלי. בכל מקום נאור, על פני הגלובוס היה מסתיים הסיכסוך, בין כתלי בית המשפט.
שכמו שנהגי המילואים שנשחטו היו ``מסתרעבים`` כך גם הבנות הערביות שנטבחות על קדושת כבוד המשפחה - כולן סוכנות מוסד. לפני הכיבוש היו הערבים אומה תרבותית ונאורה. רק הכיבוש הפך אותם לערפדים צמאי דם. ראי כמה הגונים היו הצ`צנים בתעשיית בני הערובה שלהם. רק למעטים הם כרתו יותר מאצבעות מול מצלמות הטלביזיה. אגב למה לא מדברים יותר על השקרנות הפאתולוגית הערבית? גם יורים גם בוכים גם דופקים כבשים וגם נורא דתיים. אדם שרוצח מישהו וצועק אללה עכבר הוא עובד שטן. ובלי כל קשר לכיבוש בטלביזיה הלימודית הירדנית ישנה תכנית לכל המשפחה המסבירה שלב אחרי שלב כיצד לשחוט ולפרוס כבש - סטייל התכנית ``בנה ביתך``. אבלה אמלה וכל ילדי המהפיכה מכונסים סביב שולחן ניירוסטה בסלון ושעליו עקוד כבש - ואבלה מסביר לילדים מה הוא עושה. ימח שמם וזכרם. אלף חדש בלי ערבים וש``ס.