משהו שאמור להיות דיון
|מרי|

p r u d e n s

New member
משהו שאמור להיות דיון../images/Emo182.gif|מרי|

אם מישהו פוגע בכם, מעליב אתכם חזק כל פעם, אבל אתם משחקים אותה כאילו לא אכפת לכם ואפילו מקללים יפה מאוד בחזרה. אבל כל יום אתם חוזרים ובוכים הביתה לכרית... המצב הזה נחשב, לדעתכם, למצב שבו הטרול השיג את המטרה שלו, השיג אותה אבל לא יודע או לא השיג אותה בכלל? (מקווה שהבנתם
)

p r u d e n s

New member
תפוזטיפש!../images/Emo182.gif|מרי|

מנהלות, תמחקו בבקשה אחד מהשרשורים האלה...

S H I L G I

New member
השיג את המטרה שלו../images/Emo7.gif

הוא לא יצליח ברגע שנחסום את עצמנו *חומהההה!!!!
)

gloom

New member
ככה לא בונים חומה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

ככה בונים __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|חומה__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__| __|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|__|

דיתוּש

New member
תני לי לשאול אותך שאלה...

אם נופל עץ ביער אבל אין אף-אחד סביב שיישמע אותו, הוא עדיין משמיע קול? או למשל-נניח ויש לך כוס מים מלאה עד החצי. מה היא, חצי מלאה או חצי ריקה? ואם מישהו מציק למישהו אחר אבל לא יודע שהוא בוכה על זה, הוא עדיין ישמח? אין לי תשובה ברורה לשאלה הזו. אני חושבת שלא, כי המטרה של ילדים מסוימים היא להשפיל ברבים, או לראות את הכאב בעיניים של מישהו אחר. ואם מישהו משחק אותה חזק זה לא ממש עבד להם. סביר להניח שהוא יפסיק להיטפל אליו או אולי ימשיכו אבל זה יהיה סוג של צחוק

gloom

New member
אני אף פעם לא בוכה לכרית../images/Emo66.gif

כי אם מקללים אני מקלל בחזרה ולא מתייחס לקללה ואז בבית מנקה את הראש בפורקן מיני..............

gloom

New member
ומה רע../images/Emo35.gif עכשיו הגעתי למסקנה../images/Emo66.gif

סחלב מזכיר לי משהו ממש מגעיל ותיכנסו לכאן זה ממש מצחיק

S H I L G I

New member
מכירה את זה../images/Emo13.gif

להיות בפורום 601 זה עוזר לדברים מהסוג הזה

למעלה