משהו שאני חייבת להבין-

B עדי

New member
משהו שאני חייבת להבין-

העונה שעברה נגמרה בנשיקה של דניאחה ותומר נכון? אתם לא חושבים שחייבים לנו הסבר על זה-משהו? (או שהיה ופיפסתי-אבל לא נראה לי.......) כי העונה הזאת התחילה בלי שום קשר לכלום......... וגם, אל תסקלו אותי או משהו-אבל העונה הזאת לא קצת משעממת?!

קארי3

New member
גם אני לא הבנתי

כל כך שמחתי בשבילה בסוף העונה האחרונה שסוף סוף למרות שהיא בת שמחזרת אחרי בן וזה לגמרי לגמרי שונה היא הצליחה לגרום לו לרצות אותה באיזו שהיא דרך. ופתאום הם כבר לא ביחד. נראה לי שהוא לא באמת רצה אותה אחרי שגילה שהיא בחורה שמחזרת אחרי בחור אלא הוא פשוט השתמש בזה ללילה אחד וזהו.

qt1

New member
קארי? למה את חושבת שלבחורה אסור

לחזר אחרי בחור? איפה זה כתוב כאילו?
לדעתי אין בכלל שום קשר , בחורה יכולה לחזר אחרי בחור וזה מחמיא לבחור בדיוק כפי שזה מחמיא לבחורה. לא נראה לי שתומר היה עוזב את דניאלה בגלל זה, אולי הם פשוט לא הסתדרו למרות שהיא חשבה שכן ויש עוד מלא אוליים שאפשר לחשוב עליהם -אולי הוא נסע לחו"ל לחפש את עצמו ואולי הוא הכיר מישהי אחרת או שהיא החליטה שהוא לא מתאים לה. מי יודע? כל מה שאנחנו יודעים בוודאות זה שהוא לא ממשיך בעונה האחרונה ושלדניאלה אין חבר ולכולנו חבל.- או שרק לי?

qt1

New member
B עדי היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את צודקת , העונה האחרונה הסתימה בנשיקה של תומר ודניאלה ,אבל אף אחד לא נתן לנו הסבר , גם לא בשיחה בין השחקנים וגם לא בכתב למייל של אחד מאיתנו המנהלים וגם לא בעיתונים , אז כולנו לא יודעים מה קרה לתומר... לא נסלק אותך בשום פנים ואופן ולדעתי המאוד אישית העונה הזו האחרונה דווקא מאוד מעניינת , אבל זה עניין של טעם ולא חייבים להסכים כמובן. שוב , ברוכה הבאה חמודה ואני מקווה שתהני כאן

למעלה