משהו שאני חייבת להבין!!!

משהו שאני חייבת להבין!!!

יכול להיות שאולי במקרה אליסיה אמרה שמישל צריכה לעוף כי היא "צריכה את זה פחות מכולן? כי לה יש אמצעים והן מסכנות שצריכות לפרנס משפחה שלמה?" אז רגע, היא יודעת שמעיל ב1500 יורו הוא יותר אבל הרבה יותר ממשכורת מינימום במשק? זו רק אני או שנמאס ממנה כבר?!?!

EvaNofit

New member
אבל כולם קנו שם בסכומים האלה

לפי מה שהבנתי..... אבל גמני חושבת שהטיעון הזה שלה על למה מישל צריכה לחזור לא היה מוצדק.

אני ראיתי רק אותה עם שקיות...

וזה ממש לא העניין. היא פשוט פולטת שטיות בקצב, שכבר נמאס ממנה פשוט. שלא תבכה על מר גורלה ואח"כ תלך לבזבז אלפי שקלים על מעיל!!!

EvaNofit

New member
דווקא אליסיה הכי שקטה שם בתוכנית...

בקושי גרמה לבעיות חח..... איזה שטויות שהיא פלטה את מתכוונת

ההההדסי

New member
באמת אליסיה הכי הכי שקטה

בהתחלת התוכנית,מי ראה אותה?היא לא בלטה,לא עשתה בלאגנים ולא כלום. ישבה בצד והייתה בשקט מה שכן-כנראה העורכים מבליטים לרוב כאלה שעפות מוקדם .

זה נכון....

שהיא לא אגרסיבית ובולטת כמו ניראל, או סתומה כמו כריסטין או אפילו מלאת בטחון עצמי כמו קרן. ובתחילת התוכנית גם אני חיבבתי אותה... אבל(!) בפרק האחרון היא הייתה ממש מעצבנת, איך שהיא דיברה על מישל בצביעות, ואח"כ העיפה את ניראל בגלל קינאה גרידא, זה היה ממש לא לעניין וממש ירד לי ממנה.

ההההדסי

New member
הייתה לא ברירה אחרת?

לא ממש. דווקא אני הכי אוהבת אותה נראית לי הכי חמודה.

YARDENIS11

New member
כולן קנו

רק הראו שאליסיה כאילו קנתה מעיל .. לא שמתם לב שכריסטין בזמן האחרון (לא בתוכנית) הולכת עם הרבה בגדים של דולצ'ה וגבאנה .. אמ.. אוקי , רציתי להגיד שאליסיה היא כזו מאמי , נשמה ,חמודה והלואי שתזכה, יותר טובה ממימי הלסבית וניראל המעצבנת . אה. ואם יחזירו את כריסטין זה יההי אחלה

המונשרי

New member
אם כבר לדייק בעובדות...............

ניראל קנתה מעיל ב-3,000 יורו- אבל את זה משום מה אף אחד לא זוכר... כולם מתמקדים באליסיה שקנתה בדיוק בחצי.

תמונה123

New member
שום בעיה

אין שום בעיה עם העובדה שהן פינקו את עצמן. יש בעיה עם הצביעות הנלווית למשפטים הלא כל כך חכמים שלה.

../images/Emo128.gifלא נכון../images/Emo128.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

היא כן קנתה,היא אמרה גם משפט בסגנון"אף פעם לא קניתי מעיל במחיר כזה".

כמה דברים../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

1) זאת סיבה מטומטמת היא יתר מוכשרת מקריסטין מישל והיא בטח הייתה מגיעה לגמר אם הבנות לא היו מדיחות אותה! 2) היא קיבלה את המעיל מתנה מסבב השופינג שלהם יחד אם מורן

למעלה