משהו שאני חייבת להוציא (ולפרוק)

MTFNK

New member
משהו שאני חייבת להוציא (ולפרוק)

לאותם אנשים שלא הפסיקו לבקר אותי, את העבודה שלי, את איך שאני עובדת ואת מה שאני עושה. בדגש על היום כי זה חזר על עצמו שוב ושוב.

לא', אני רוצה להגיד לך שאת בכיינית ויודעת כל היום להתלונן ולבכות על כמה שרע לך. את כל הזמן מצפה ממני לעשות דברים שאני לא אמורה לעשות, גם כשאני עושה חלק מהדברים למרות שאני לא חייבת אז את כועסת על מה שאני לא עושה במקום להודות לי על מה שאני עושה. את גם לא מפסיקה להתקשר כל הזמן וזה מתחיל להרגיז.

לב' אני רוצה להגיד לך שתתעסקי בעניינים שלך, אני לא חברה שלך.

לג' אני רוצה להגיד שלא ציפיתי ממך לרדת עלי בצורה הזאת ועוד בצחוק ולהגיד ש"זאת ביקורת בונה". יש דרך להגיד את הדברים. מה גם שהצעות לשיפור - לא היו.

לד' כשאמרתי שאני לא רוצה להידבק ממך התכוונתי לזה, כזאת אני - היפוכונדרית כשזה נוגע למישהו שאומר שהוא חולה, גם כתבתי לך שתרגישי טוב. גם הפתיע אותי שבין לילה נראית כאילו את יכולה לרוץ מרתון. היית מתה שאני אעבוד אצלך וכדאי שתעבדי על רגשי הנחיתות. מה גם שאת שולחת לי מיילים בעשר בלילה, ואת לא מצפה שאענה, נכון?

כל אחד נהיה פה מבקר המדינה, אנשים יודעים להעיר על דברים שלא נעשים כמו שהם רוצים, אבל שוכחים שצריך גם לחזק על דברים שכן נעשים טוב (תנסו, זה לא קשה). תגידו תודה על מה שיש ותעריכו את זה, תבינו שרוב הזמן לא חייבים לכם כלום.

רותי 11

New member
היי מתוקה זה מתייחס לאדם אחד?

ולמישהו מהפורום? או שזה קשור לחיים
האישיים שלך?

זה קשור לא , ב, ג וד מהחיים שלה

מבינה? לא נראה לי שהיא הייתה כותבת על מישהו מהפורום כי אחרת
למה לרמוז כשאפשר לדבר ישירות? ולהצליף?

MTFNK

New member
זה קשור לאנשים מהחיים האישיים שלי

ולא לאף אחד מהפורום. פשוט היה לי יום מזעזע אתמול =/

הי

ציינת מצויין את הסיבות לביקורת: ציפיות שליטה ובקרה וחוסר אמון. ואני מסכימה שהמפתח לתודה והערכה טמון בהורדת סף הציפיות ולהתבונן גם על הדברים החיוביים ולא רק על מה שלא בסדר.

רותי 11

New member
MTFNK מתוקה

עכשיו כל מה שאמרת על אותם אלה שכעסת עליהם
קחי אליך ותראי מה את מרגישה

MTFNK

New member
אני מבינה שזה היחס שאני מקבלת מכמה אנשים שונים מעיד עלי משהו

ואולי אני צריכה ללמוד יותר לעמוד על שלי ולהיות יותר בטוחה בעצמי כדי שאותם אנשים לא יזיזו לי בביקורת שלהם וביחס שלהם אלי.

elar84

New member
היום העמידו אותי למבחן היקום האהוב העמיד.

בעבר קיבלתי גם יחס לא הולם וביקורת כלפיי.
הבעיה לא הייתה הביקורת, כי אני מניחה שאת כולם מבקרים פה ושם.
הבעיה הייתה שאני האמנתי לביקורת הזאת, חשבתי שהיא האמת.
פחדתי ממנה, פחדתי שמשהו פסול בי. חשבתי שמשהו פסול בי.

"תפסתי" את הבעיה הזאת שיש לי בעצמי, שאני לא מודעת למי שאני ומאמינה ל"זרים" ולא למה שיש לי ולידיעה הברורה מי אני.

אני מאמינה שאחריי שאתה עושה שינוי, יכול להגיע שוב גל של אותם תסמינים, בכדיי לראות אם אכן נעשה שינוי והתקבע אצלך.

אז היום קיבלתי את זה ביג טיים כמו שאומרים.. ובכלל החודש הזה היה קשה.
ממש נעשה לי עוול, ואני הבנתי ששמו אותי במבחן האמת.
הפעם להבדיל מהעבר, לא נתתי לדבר להשפיע עליי, כן דרשתי תיקון לעוול שקרה.
הלכתי עם האמת הפנימית שלי והאמונה בעצמי והדבר הלא ייאומן פשוט קרה.
הכול תוקן לא מהצד שלי, אלא מהצד השני שפשוט הבין.
ומה שהכי חשוב הייתי נאמנה לעצמי. אומנם עכשיו אני עם כאב ראש קל
אבל זה יעבור לי.

דברים יכולים לקרות, ולהיאמר... אנחנו צריכים להאמין לעצמנו.
אני חושבת שאולי החיים מובילים אותך למקום הזה של נטו הקשבה לעצמך ואמונה שרק את יודעת מי את ומה את.
לאף אחד אין את הזכות לבקר אותך ולא להסתכל קודם בעצמו.

MTFNK

New member
אני במחשבות אם לשחרר את האנשים האלה מחיי

אם להתפטר מהעבודה החדשה שהתחלתי בתחילת החודש

elar84

New member
הייתי באותה הדילמה בדיוק

תשמעי זה מדהים!
בדיוק זה מה שעברתי, ואז הייתי בדילמה אם לעזוב.
אני התייעצתי בזמנו עם נילי... שיתפתי אותה בהכול והיא אמרה לי שכשיש קושי לא צריך להרים ידיים, אחרת זה יבוא אלייך שוב.
והיא אמרה לי עכשיו זה לא הזמן לעזוב... תתמודדי.
היה לי קשה בטירוף, ואצלי העניין היה לא רק יחסים של עבודה, אלא גם אלה היו אנשים שהיו חברים שלי ופתאום כולם היו עליי והכול התפך לי.
זה היה קשה מנשוא, אני חייבת להודות.
בדיוק בזמן הזה, קרה השינוי הכי גדול שלי.
זה היה גיל 27 הידוע
סתם שתדעי.

elar84

New member
ועצוב לי על הכאב שלך, אבל

שתדעי שאת אהובה עליי אישית מאוד!
אפילו שההיכרות קצרה, את מיוחדת במינה וחזקה אנרגטית

MTFNK

New member
העניין הוא שזאת לא העבודה של החיים שלי

זאת עוד עבודה, ואני רוצה כבר להתחיל להיות עצמאית אבל אין לי אומץ, מה גם שה"מקצוע" שלי לא ממש ברור. אני לא פסיכולוגית/עו"סית/נומרולוגית(לפחות עדיין לא), זאת אומרת זה מקצוע שאני סוג של "ממציאה" לעצמי.
&nbsp
הכרתי מישהי שיש לה ידע מאוד רחב בנושא מסויים והיא פשוט יועצת לענייני אותו נושא והיא מקבלת אנשים. מבלי שהיא פסיכולוגית או בעלת תואר של מטפלת כזאת או אחרת.
&nbsp
המורה שלי אמר לנו בקורס, שמי שעברה ניתוח קיסרי יכולה לייעץ למישהי שהולכת לעבור קיסרי, מי שעברה לידה רגילה - למי שעברה לידה רגילה וכו'. שאפשר לייעץ לאנשים במשהו שאנחנו יודעים. אני עברתי כמה משברים מאוד גדולים בחיים ומשם אני יודעת לייעץ. אני גם בתכונות שלי ובמהות שלי מישהי שיודעת לשקם אנשים ושיקמה בעבר הרבה אנשים שהיו סביבי והיו במקום נמוך בחיים.
בדיוק דיברתי על זה עם חברה היום והיא צחקה איתי ואמרה שאני משקמת אותה בחינם.

MTFNK

New member
אני באמת מאוד ביקורתית כלפי עצמי

אני מודעת לזה. אבל כבר תקופה שאני מחזקת וטופחת לעצמי על השכם, על כל מיני דברים שאני עושה טוב ומתקדמת. אני גם מנסה פחות לבקר את עצמי כי אי אפשר תמיד לעשות הכל מושלם וכולם עושים טעויות ולפעמים מקבלים החלטות לא נכונות.

רותי 11

New member
מתוקה זה מראה שאת עדיין

מאוד ביקורתית
את צריכה לשים לב לסביבה
מה שבולט לך שם זה אצלך
הם סה"כ מראים לך מה המצב
שלך האמיתי

elar84

New member
אני משייכת את זה לחודש אוגוסט ההפוך

גם לי היה שבוע מטורף. היום היה פשוט השיא.

וכבר מתחילת החודש היה משהו כבד אנרגטית, וזה ככה אצל כול מי ששאלתי.

אוטוטו יגיע ספטמבר הקסום והשלווה תחזור אלינו

טוב שפרקת, כתבת גם יפה!

אני שולחת לך המון אהבה וחיזוקים

MTFNK

New member
תודה elar84!

אולי קשור לחום ש"דופק" לאנשים את השכל

למעלה