משהו שאני חייב לספר על עצמי..

WuTang21

New member
משהו שאני חייב לספר על עצמי..

ובאמת משהו שלא סיפרתי לאף אחד נראה לי בפורום יש לי משפחה שבאמת מכורה למוזיקה ואולי בגלל זה אני יצאתי ככה כי אני בעצם מכור למוזיקה מכל הסיגנונות (שאלו את עידו ואת יפעת..) ואצלנו במשפחה הרבה פעמים אני או אחיות שלי או ההורים שלי קונים דיסקים מקוריים והכל נשאר במין אוסף משפחתי כזה שמתאים לכל ארוע.. זה ככה עוד מהמצאת הדיסק ובגלל זה יש לנו הרבה דיסקים מכל מיני סוגים (כל אחד והסיגנון שהוא מביא) ויש לי את הדיסק "האחרון בעשירון העליון".. ועדדדדדדדדד היום.. אני לא מפסיק לשמוע אותו.. וכל פעם שאני רק שומע את השם של הדיסק בא לי לשים שיר מיוחד שאני פעם הקדשתי אותו למישהי מאודדדדדדד מיוחדת !! ועד לפני השינוי באתר הבא היה שם בסוף הליריקס הקשה נורא מעניינת לאחת מהחברות הראשונות שלי.. שיר מהמם !! http://mp3music.gpg.nrg.co.il/lyrics/4935.html וסתם רציתי שתדעו שזה פעם היה שיר שלי ושל האהבה שלי... ושאני גדלתי בעצם על טיפקס.. והם בעצם עיצבו אותי למה שאני היום (לא עבודה ממש מוצלחת..) חיכתם למסרים החשובים.. הנה הם: קודם כל.. המוזיקה הזאת היא שלנו.. אתם צורבים אותה אתם רק מרמים את עצמכם.. בגלל זה המוזיקה יורדת רמה ואומנים מתמסחרים (מה שמביא לירידת רמה) "תנו למוזיקה את הכבוד.. רק תבקשו ממנה עוד ועוד.." דבר שני.. אל תוותרו על האהבה שלכם בחיים !!!! אני עשיתי את זה.. עד היום אני בבאסות.. מכיתה י' אני לפעמים נזכר בה.. השיר הזה תמיד מזכיר לו אותה ויזכיר לי אותה עד סוף החיים שלי לכו בעקבות האהבה שלכם..ותכניסו לאהבה קצת מוזיקה זה עוזר !! Peace.. Love..

WuTang21

New member
דרך אגב.. עוד משהו קטן..

כל פעם שאני והחברה הנוכחית שלי שוכבים במיטה ומדברים או מתנשקים אנחנו שומעים את "אם תעזבי אותי.." של קובי אוז.. ובכלל אני מטורףףףףףףף על השיר הזה ומרגיל גם אותה לאהוב אותו.. ועכשיו אני נזכר בשיר הזה ומתגעגע אליה !! צ'וניייייייי שלי אוהבבבבבבבב הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!

יא מאן ../images/Emo45.gif

"קודם כל.. המוזיקה הזאת היא שלנו.. אתם צורבים אותה אתם רק מרמים את עצמכם.. בגלל זה המוזיקה יורדת רמה ואומנים מתמסחרים (מה שמביא לירידת רמה) "תנו למוזיקה את הכבוד.. רק תבקשו ממנה עוד ועוד.." דבר שני.. אל תוותרו על האהבה שלכם בחיים !!!! אני עשיתי את זה.. עד היום אני בבאסות.. מכיתה י' אני לפעמים נזכר בה.. השיר הזה תמיד מזכיר לו אותה ויזכיר לי אותה עד סוף החיים שלי לכו בעקבות האהבה שלכם..ותכניסו לאהבה קצת מוזיקה זה עוזר !!" אהבתי ברוך הבא

WuTang21

New member
תודה אנשים..

דרך אגב.. תמיד ההייתי פה.. בדקו הודעות ראשונות אבל לא היה לי כל כך הרבה מה להגיב.. זה היה פשוט התפרצות אחרי בירה וגם כי חשבתי על פרידה מחברה שלי.. ונפרדנו..!!

שלום שלום לכולם, וברוך הבא לכה.....

אהבתי את הודעה שרשמתה. "תנו למוסיקה את הכבוד, רק תבקשו ממנה עוד ועוד...." ממש יפה, אהבתי לגמרי!!! ואת הקטע שלא לוותר על אהבה, זה גם יפה אבל לא תמיד זה נכון. אני למשל אומרת תלחמו באהבה כשיש אהבה,,,,, ואני גם אומרת לא להרוס אהבה של מישהו אחר, בשביל לקבל את מה שאני רוצה . למרות שהכול בעולם הזה מתנהל בצורה "אגו,,אסטי" עלה לי משהו כרגע ואני רוצה לשתף אתכם. האגואסטיות היא טובה לרוב לא? (אני חושבת שכן ומסיבה פשוטה, אני אגואסטי=אני חושב על עצמי, אני חושב על עצמי=אני לומד את עצמי, אני לומד את עצמי=אני מתקן את עצמי,,,, בעזרת אגואיטיות לא?) אכשיו במידה וכבר הבנתה את זה, האם אתה יכול לחזור על טעיות שכבר הבהנתה שהיא טעות? וצר היה לי לשמוע שנפרדתה מחברה שלך,או שלא זו הבחורה שלך, או שאהבה תנצח, ותחזרו להיות ביחד, אני בכול אופן מאחלת את כול הטוב ושכול מה שבאמת תרצה תצליח להשיג (והאמת שאם רוצים משהו זה בכלל לא קשה, רק צריך להאמין,ולנסות בכול הכח להגיע למטרה...רק בלי להרוג אנשים בדרך אהה. חחח סתם סתם הכול באהבה באמת רק קצת צוחקת על זה.) אה ועוד משהו לא הייתי פה כמה ימים כי הייתי מזה חולה (לא שזה מענין מישהו....... אבל בכול זאת אמרתי. חח) וחוץ מזה, מזה יתגעגעתי יההההה איזה כיף לחזור לפורום הזה תודו הפורום הכי שווה שיש לא? ונותר לומר אכשיו שיהיה סוף שבוע רגוע, מלא כיף, אושר, שמחה, ורק טוב אמן. מממממממממממממממ איך אני שמחה לחזור, חחח טוב יאללה כמה אני מדברת לפעמים. חחח. מקווה שיהיה לך הכי כיף פה ובכלל שיהיה הכי כיף יאללה בי לבנתיים לכולם אוהבת מלא את כולם

הוייייייייייייי שוב יתבלבלתי חחחחח

בסוף זה שיהיה לכה בטעות רשמתי לך אבל אין עלי תודו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה