משהו שאני לא מבין לגבי החישגוזים

• פותח הנושא fuq
  • פורסם בתאריך

fuq

New member
משהו שאני לא מבין לגבי החישגוזים

מוקי והדג נחש.הם נתנו הופעות ט-עימות לאללה. אז מה עם הדג נחש הכניסו גיטרות,הם נתנו אחלה הופעה והם לא נפלו שם משום אומן שהופיע שם,אלא להפך,הם היו המופעים שהכי אהבתי(ביחד עם בויאקה והרביעייה). ומוקי...אח מוקי...זה טבעי שבן אדם מצליח על פליטת פה שהוא פולט ישר עושים מזה ענין,אם אתם שואלים אותי,לפי דעתי צריך להצדיע למוקי והשב"ק כי הם הראשונים שיצאו בארץ עם ראפ.אמנם הם הכניסו רוק אבל הם עדיין נחשבו ללהקת הראפ הראשונה בארץ. אז עם כל הכבוד לסאב ולאנשי הסצינה(שבאמת אין לי מילים עד כמה הם תרמו)בואו ניתן קצת כבוד לשב"ק. מקווה שהבהרתי את עמדתי big kippy

BoR|S

New member
שלא יבינו אותי לא נכון...

כאחד שנכנס לעניין היפ הופ ישראלי בעקבות הדיסק "בעטיפה של ממתק" של שבק"ס, אני רוחש, תמיד רחשתי ותמיד ארחוש כבוד ענק לשבק"ס, הבעיה היחידה לדעתי עם מוקי בהופעה הזאת היא שהוא שר יותר חומר של שבק"ס מאשר משהו שלו (לפחות ככה זה נשמע) וכאילו די כבר, שבק"ס זה דבר אחד ומוקי זה דבר אחר, שלא יתפוס טרמפ על השירים של שבק"ס שהוא לא היחיד שאחראי להם, שבק"ס בהופעה הזאת לא היו ולכן מי שכן היה (מוקי ופילוני) צריכים יותר להביא קטעים שלהם ולא סתם לטחון קטעים ישנים וחדשים של שבק"ס, כאילו שיקחו דוגמא מנימי נימ, הוא מהשבק"ס והוא לא שר שם דברים של שבק"ס, יש לו להקה שלו והוא נאמן לה, ככה גם חלוצי החלל צריכים להיות, תשירו חומר שלכם ולא סתם תטחנו חומר ישן של שבק"ס. עכשיו בקשר לדג נחש, לדעתי הם נתנו הופעה ממש חלשה, אני הייתי בהופעה שלהם בחיפה (בסיטי הול) ושם הם היו פשוט מסמר ההופעה, פשוט גדולים, ועכשיו בחישגוזים הם היו ממש עלובים לעומת ההופעה בסיטי הול. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

ICANNt

New member
אם אתה אוהב את הרביעיה ובוייאקה

אז כנראה שתואהב את הדג

Maly

New member
אני לא נהנתי מהדג נחש כי

אני פשוט לא אוהבת אותם וגם לא מכירה אותם כמעט... אבל לפי דעתי יותר יפה לעלות לבמה עם הגיטרות והכל...נשמע הרבה יותר מקצועי וטופ. מוקי אולי כן (לא אולי) השתמש יותר מדי בחומרים של שבק אבל הוא כן נתן הופעה יפה... מתי יהיה ליל חשגוזים הבה?

BoR|S

New member
ליל חישגוזים הבא...

תראי...תשמעי... כרגיל, כמו כל דבר בסצינה שלנו, "עוד שבועיים..."
. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

למעלה