משהו שאני לא מבין...

Marty McFly

New member
משהו שאני לא מבין...

אוקי, בתמונה הבאה - מייקל עושה את זה בלי חבל, או משהו אחר שעוזר לו?? הייתה לי עוד תמונה, מהקליפ של smooth criminal, אבל לא מוצא אותה... תסבירו לי איך זה יכול להיות?? אני מנסה מנסה, ונופל... וקם, ומנסה, ונופל... ותזכרו שהוא עומד, מגיע למצב כזה, ואז חוזר למעלה... איךך??????????

AS2000

New member
שיווי משקל

והרבה הרבה חזרות וכמובן לבן אדם הזה יש פשוט יכולת מדהימה בכל מה שקשור לשיווי משקל ותזוזה עם הגוף לא ניראה שהוא עושה שימוש במשהו ראיתי אותו עושה את הדבר הזה גם בהופעה חיה קשה לביצוע אבל מרהיב לעין

mjjman

New member
ובכן - זה פשוט מאוד

ובכן, ייתכן שהתשובה לכך פשוטה למדי. באחד הטקסטים של מועדון המעריצים של מייקל ג´קסון באינטרנט, יש איזכור לנושא. 000000000000000000000000 ------------------------------------------------------------------- 17. How does Michael do the 45-degree lean in "Smooth Criminal"? It was observed on videotape of the Bucharest concert that when he performed the song on the Dangerous Tour, little metal hooks popped up through the stage, and the dancers anchored their heels onto these studs to allow them to complete the maneuver. In order to distract the audience´s attention from what they were doing, another dancer came on stage with a bomb. How the move was accomplished for the video clip is unknown.

למעלה