משהו שאני לא מבינה - תענו לי בבקשה...

Luanne

New member
משהו שאני לא מבינה - תענו לי בבקשה...

בפרומואים צויין שהפרק הבא (בחמישי) יהיה "פרק ההדחה" והם כותבים את זה מתחת ללוגו באמת רק כשיש הדחה. אבל בגמר אמורים להיות שלושה זוגות, ויש עוד קטע מרוץ אחד ללא הדחה. כלומר אם ידיחו זוג בפרק הבא, כבר לא יהיה את מי להדיח עד הגמר. איך זה הגיוני? מצד שני, יכול להיות שהם ישתמשו באופצית ה"אין הדחה" כבר כשישארו שלושה זוגות, בלג שלפני הגמר, אבל מה הטעם בזה? לא יהיה מתח כי יהיה ברור ששלושת הזוגות צריכים להיות בגמר.. אלא אם כן נשבר שיא בשקריות של הפרומואים ולא תהיה הדחה בחמישי. לא ברור...

niro62

New member
כשהם אומרים פרק הדחה

הם מתכוונים לפרק עם נקודת סיום שבד"כ האחרון שמגיע מודח. אך יכול להיות גם סיום קטע בלי הדחה. גם בהדחה של הדס וענבל אמרו שזה פרק הדחה

Luanne

New member
עד כמה שזכור לי

וזכור לי היטב, בתוכנית בה הדס וענבל ניצלו לא היה כתוב "פרק הדחה" או "הערב ההדחה", אני זוכרת כי שמתי לב לזה וניחשתי שאותו קטע יהיה ללא הדחה. מצד שני, אולי אני טועה..

אין יותר פרקי הדחה ללא הדחות!

על פי כללי המשחק ההפקה יכולה להציל רק שני זוגות מהדחה על פי שיקולה. הם ניצלו כבר את שתי ההזדמנויות- אחת על אשר ומאור והשנייה על הבלונדיניות. לכן, אם יהיה השבוע פרק הדחה זוג אחד חייב לעוף. זה גם נשמע הגיוני משום שנשארו 4 זוגות ורק שלוש בגמר. מאוד ייתכן ששלושת הזוגות שיהיו בגמר יתחילו לצבור נקודות בחוץ לארץ. כלומר לא בטוח שהגמר יתחיל מאפס פה בארץ.

Luanne

New member
רז אמר במפורש

בתחילת המשחק, שישנן שלוש נקודות ללא הדחה.

גםצופה

Member
מנהל
../images/Emo58.gif אני גם חושבת

שיש 3 נקודות ללא הדחה - ככה זה באמריקאי - אאל"ט רז לא ציין מס' נקודות אלא אמר שיש כמה נקודות סיום ללא הדחה.... אגב, נקודות ההדחה כעקרון קבעוות מראש - אבל יכולות להשתנות - בעונה ה-11 של הסדרה האמריקאית - עונת אול-סטארס - היתה אמורה להיות נקודת הדחה בפרק ה8 או ה7 - אבל בגלל שהזוג שהגיע אחרון הגיע לנקודת הסיום בפער עצום של קרוב ל-12 שעות הנקודה היתה בסוף נקודת הדחה והנקודות ללא הדחה היו ממש בפרקים האחרונים (פרק אחרי פרק...) כך שהכל יכול להיות במירוצים הללו

גם אם את צודקת כבר היו שלוש נקודות ללא הדחה

כשמרגלית אושפזה ותום וגיל הגיעו אחרונים. גם אז לא הייתה הדחה, סה"כ= שלוש נקודות ללא הדחה.

Luanne

New member
כשמרגלית אושפזה היא וחנה הודחו

לכן כן היתה הדחה. לא הייתה שום סיבה להדיח את תום וגיל, כי טכנית הם לא היו אחרונים.

../images/Emo127.gif

רז אמר במפורש שיש 3 נקודות הדחה ועד כה היו 2 אני חושב... הם אמרו שיהיה פרק הדחה מחר ובאמת יהיה.. (מישהו יודח) ואז ישארו 3 זוגות שימשיכו במירוץ ובקטע הבא יהיה לג ללא הדחה ככה שבעצם 3 הזוגות ישארו לגמר...

מה שתגידו חבר'ה. נחכה בסבלנות עד יום חמישי.

לי,בכל אופן, כבר ממש לא אכפת מי ינצח.כולם פחות או יותר ראויים.ואף אחד מהם לא נכנס לי ללב. התאהבתי בחנה ומרגלית ואשר ומאור. מאז שאילו הודחו אני רואה רק בגלל המשימות המרתקות והנופים המשגעים.הזוגות לא ממש מעניינים אותי...

חוטהשני

New member
גם בעיני נותרו הזוגות הפחות פיבוריטיים בעיני - הדס וענבל היו הזוג האחרון שהיו בין הפיבוריטיים שלי ועכשיו העונה תהיה קצת אנמית ../images/Emo10.gif

Luanne

New member
אתם מה זה צודקים..

אחת הבעיות היחידות של התחרות בשלב הזה שאף אחד מהזוגות שנשארו הוא לא "אהיב" במיוחד ולאף אחד מהם הקהל לא נקשר באופן מיוחד. כל הזוגות שזכו לפופולריות (חנה ומרגלית, אשר ומאור, הדס וענבל) כבר לא איתנו. שלושתם זוגות שונים מאוד, אבל אם אני מחפשת משהו משותף לכולם, אני חושבת שזו הספורטיביות והפרופורציות שבהן הם לקחו את המשחק בלי להילחץ, ומעל לכל, מערכות היחסים המדהימות ביניהם והעובדה שהם לא שכחו להנות. לדעתי זה פספוס מסוים בליהוק הזוגות החזקים. מקווה שיצליחו עם זה יותר בעונה הבאה.

עוד משהו קטן...

אני חושבת שההפקה טעתה בכך שבליהוק היא ניסתה לעורר אנטגוניזם כלפי חלק מהזוגות. הם ידעו היטב שרן, עמיחי וגיל יעוררו תגובות שליליות בקהל. הם כנראה ניסו לאזן את זה עם בנות הזוג המדהימות שלהם אבל התוצאה היא שאין סימפטיה אל כל אחד מהם כזוג. אני מתה על מיכל אבל לא מעוניינת שרן יזכה. אני מתה על מיה אבל לא סגורה עדיין על עמיחי. גיל אידיוט בעיניי. לכן לעולם אעדיף זוג שהיה "מושלם" כמו אשר ומאור, חנה ומרגלית והבלונדיניות. אילו זוגות שאני מזדהה איתם.

Luanne

New member
ליהוק לא מוצלח של הגברים...

הבעיה היא שבזוגות המעורבים, הנשים עולות ברמתן בהרבה על הגברים שלצידן, בכל פרמטר אפשרי - שכל, נחישות, סבלנות, ועל יחסים בינאישיים אין על מה לדבר בכלל. לא נראה לי שלהפקה היתה מטרה מכונת לצייר תמונה כזאת, כי ההפסד כולו שלהם (כלומר, שלנו), אולי רק במקרה של רן ומיכל שמההתחלה היה ניסיון לצייר אתו כקונטרול פריק קר. לגבי גיל, במחצית הראשונה של המירוץ הוא דווקא היה בסדר גמור. המפנה החל בהונג קונג עם הניסיון לקחת לבלונדיניות את המונית (גם אם את מה שקרה עם עמיחי ומיה בכספת אפשר עוד לקטלג כטעות תמימה). מאז הוא גם התחיל לרדות בתום והפך לסרח עודף במסעה
במקרה של מאיה ועמיחי - התחושה שלי היא שהם דווקא אמורים היו לאייש את משבצת הזוג הצעיר והמאוהב, והמחלוקת שלהם סביב שאלת החתונה נועדה בעיקר לייצר עניין (האם הוא יציע לה נישואים בסוף?! לא יציע?! איזה מתח וכו'). אלא שעמיחי התגלה כרחוק מאוד ממודל בן הזוג המושלם (למרות השיפור הניכר שחל לאחרונה), ובזוגיות שלהם יש לפעמים משהו לא זורם ולא נעים לעין, וחבל. לדעתי זהו פספוס הליהוק הכי גדול. זוג צעיר הוא מסוג הזוגות שיכולים להפוך ל"חביבי הקהל" במירוץ כזה מעצם הגדרתו, ויש כל כך הרבה זוגות צעירים ויפים (עם צלע גברית יותר ראויה וזוגיות שוויונית יותר!) שהיו יכולים להיות לא פחות מוצלחים בביצוע המשימות (וגם כסוג של קונטרה למודל הזוגי של רן ומיכל).

אם את זוכרת, עוד בשלב ההיכרות עם הזוגות

מיה תיארה את עמיחי כשתלטן וחסר סבלנות. היא אפילו אמרה מספר פעמים שהמרוץ הזה נועד לבחון אותו בפרמטרים אילו על מנת להחליט אם היא מעוניינת בו כבעל לעתיד. גם תום דיברה על כך שגיל אגוז קשה לפיצוח ושאמא שלה נאווה שלחה אותם על מנת שהיא תחולל בו שינוי. כלומר, היה ברור שעמיחי וגיל הם דמויות שנויות במחלוקת.וכך באמת התברר במרוץ. אגב, אני מחבבת את עמיחי.אני כן חושבת שיש ביניהם אהבה יפה.לא מושלמת אבל יפה.הם יהיו מאושרים ביחד.לפחות לכמה שנים טובות... אין ספק שלגבי רן היה ברור שהוא יעורר דחייה אבל בנו על כך שתהיה להם המון נחישות, המון סבלנות והבנה, היכרות עמוקה ולדעתי הרמוניה מוחלטת בזוגיות. מה גם שהוא מצחיק ושנון. אני כן חושבת שמראש הם לא רצו ללכת על זוגות מושלמים. הם רצו ליצור הבחנה בין הזוגות על מנת שהתכנית תהיה מגוונת ושאהדת הצופים תתחלק בין הזוגות השונים. לצערי, ומין הסתם גם לצערם, נשארו רק הזוגות השנויים במחלוקת. חוץ משי וגיא כמובן אבל הם פישלו ובענק עם הבלונדיניות ובכך איבדו המון נקודות זכות. דבר אחרון- אני ממש לא חושבת שמה שגיל ותום עשו למיה ועמיחי הייתה טעות מקרית. מלכתחילה הם הטעו אותם לא במכוון אבל אחרי שהם עלו על הטעות הם יכלו ליידע אותם. גם כך הם היו תופסים פור גדול עליהם שכן ממילא הם היו צריכים להתחיל את כל הקומבינציות מחדש.

אורישקי

New member
גיל די אחלה לדעתי

דווקא שי,לעזאזל,הבן אדם מתבכיין על כל דבר שני.לא חכם בשיט.אכפת לו רק מכל מה שזז והוא אישה וגם מסוגל להתעכב על זה.והטעות המפגרת שלו כשדרש לחסום את הדס וענבל ועוד ההתנהגות במשימת הכבשים הייתה מזעזעת פשוט.דווקא גיא נחמד לאללה.מכל מה ששמעתי משי עד עכשיו זה "אחי אני לא יכול יותררררררררררררר" או "וואו איזה יפה היא אני נשאר כאן ולא אכפת לי אני אתן לך את המייל שלי"
בקצב הזה הוא יותר ויותר אחד ממתמודדי הריאלטי הישראלים היותר שנואים עליי,משהו אחרי הבובלילים,דן מנו,מרינה,ונועם,וכוכי מרדכי.

למעלה