משהו שאני לא מבינה ~

Miss Granger

New member
משהו שאני לא מבינה ~ ../images/Emo203.gif

נכון , בסדרה אינויאשה . קאגומה חזרה לעבר , ובעצם שנתה את הכל שם . הרי אם היא לא הייתה מגיעה לעידן הפיאודלי אינויאשה היה תקוע על העץ לנצח והאבן הייתה עדיין שלמה . ~ אז מה שאני לא מבינה , שאיך כל מה שמשתנה בעבר , העתיד יודע ? כאילו , נכון בפרק של הפסטיבל בעידן של קאגומה . כשהמקהלה שרה את השיר , היא שרה משהו כמו : "השיקון נו טאמה , גם כשהייתה שלמה כוחה היה חזק.." משו כזה XD; אז . כאילו . איך הם יודעים בעצם שהאבן נשברה ? הרי רק כשקאגומה באה היא שברה אותה . וגם הפרק עם ההוג'ו של העידן הפיאודלי ... איך בעצם הוג'ו [הרגיל] ידע שהייתה לו אם שקראו לה קאגומה ? הרי הוא פגש את האישה הזו וקרא לה קאגומה רק אחרי שהוא פגש את קאגומה והתאהב בה . לא ? אז איך הם יודעים ... ? אז .. כאילו , אנלא מבינה . אני חייבת שתסבירו לי XD; ~

mikokikyo

New member
נדמה לי שאני יכולה להסבירD:

לדעתי (וזו אך ורק דעתי, לא איזו אמת ידועה ומוצהרת), הקטע הוא שלמרות שדברים קטנים משתנים כשהיא חוזרת לעבר, הם בעצם כמו היו אמורים להשתנות, אז זה כמו מעגל שרשרת כזה, כי אם לאמא הקדמונית של הוג'ו קראו קאגומה, משמע שבקרוב יקרה משהו בתקופה הפיאודלית שיגרום לזה. הבנת אותי?D:

Miss Granger

New member
בערך :S ../images/Emo203.gif

אבל .. קאגומה היא מהעתיד .. זה כאילו שאם העתיד יודע . היא יענו יכולה לדעת הכל .. בעצם , אם בעתיד יגלו על נאראקו ושהוא מת . היא תדע שהוא ימות בקרוב ? Oם אוף . זה מבלבל ><

ובכן, רואים את השינוי באחד מן הסרטים.

אני חושבת שזה היה הסרט הראשון. ייתכן כי אני טועה. אבל, אם את זוכרת, אינויאשה בעצם רותק לעץ מחדש, על ידי קאגומה. כאשר קאגומה חזרה להווה שלה, העץ השתנה בהתאם למה שקרה. הכל זה פרטים קטנים, אבל, דרסטים. אי אפשר לדעת מה קרה בעבר. אם העבר משתנה, ייתכן שגם הידע בעתיד. או האפשרות היותר סבירה- זה שמישהו אחר שבר את האבן. אני בטוחה שמתישהו יגיעו הסברים. הבעיה היא, שעד שמגיע מרומיקו משהו בעל התקדמות משמעותית, לוקח.. עידן חדש, בערך?

De-Panther

New member
בעתיד הכל כבר קרה ומן הסתם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נאראקו כבר הובס ואיכשהו כל או רוב השדים נעלמו מהעולם אבל בגלל שבעתיד זה סתם איזשהו סיפור ישן אז אין יותר מידיי פרטים עליו... ולכן גם אי אפשר לדעת כל כך איך בידיוק נגמר אותו סיפור - לכן גם קאגומה לא יכולה לדעת איך להביס כל אויב חדש שמתגלה... רק דבר אחד בטוח וזה שבסוף נאראקו יושמד - אחרת ההווה שרואים בסדרה לא היה קיים

De-Panther

New member
לא ממש../images/Emo9.gif פרדוקס זה כשקורה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משהו שמשבש את סדר האירועים בצורה כזו שהם לא יכולים להתרחש נניח מישהו חוזר לעבר והורג את עצמו אבל בעצם זה שהוא הרג את עצמו הוא לא יכול להיות קיים בעתיד כדי לחזור לעבר ולהרוג את עצמו ולכן הוא חי הדוגמה שהיא הביאה מהסדרה היא משהו הגיוני(עם כמה שמסע בזמן הוא לא הגיוני
) מראים בתחילת הפרק את אילן היוחסין של הוג'ו והוא מראה שיש שם איזושהי קאגומה... כל הפרק גורמים לכך שיחשבו שקאגומה היא אותה הקאגומה באילן היוחסין... אבל אז בסוף הפרק מסתבר שקאגומה זו פשוט מישהי ששינתה את השם שלה לקאגומה בעקבות קאגומה של ימינו זה אומר שמראש קאגומה הייתה צריכה לחזור לעבר ומראש אותה אחת שינתה את השם שלה בעקבות קאגומה וככה אנחנו לא רואים שינוי של העבר בפרק ההוא... אם נניח קאגומה בפרק הזה הייתה גורמת לאותו בנאדם לשנוא אותה ואת השם שלה... אז הוא לא היה רוצה קאגומה בתור אישה... וככה הדברים היו מתגלגלים ומשתנים וכשהיא הייתה חוזרת להווה היו בטח מראים שאילן היוחסין השתנה

למעלה