משהו שאני מוצאת לנכון לפרסם בפורום

משהו שאני מוצאת לנכון לפרסם בפורום

זוהי הודעה (ללא עריכה, ממש כמו שהיא) שקיבלתי הרגע מאירית דולמן- אחת החפרפרות בפורום הליבוד דאגה ליידע אותי הבוקר שאת מתעתדת להעביר את סדנת המכשפה שהיא עיצוב שלי. מכיוון שזאת איננה הפעם הראשונה שאני נתקלת איתך בעינייני הפרת זכויות יוצרים אני מוצאת לנכון להזהיר אותך שבמידה ואכן תעבירי סדנא על פי הדגם שלי תהיי חשופה לתביעה משפטית מבחינתי וקחי בחשבון שאני מאד רצינית. כמו כן לא אהסס לפרסם ברבים מעל דפי הפורומים השונים את ההתנהלות הלא אתית שלך. אירית דולמן הבהרה- בעבר הייתי עם כמה בנות (סיגל עם הקפה, עירית שחר וגולדפיש) בחנות עומר בטבעון. קנינו צמר וראינו פיות בחלון הראווה של החנות. ביקשנו רשות לצלם ולהעלות לפורום. קיבלנו את אישור בעלת החנות. הפיות הועלו לפורום ואז הופיע אירית דולמן וטענה שהפרנו זכויות יוצרים בכך שהעלינו את התמונות. חלק מהפיות היו שלה, חלק של יוצרות אחרות. הבהרנו לאירית שביקשנו רשות מבעלת החנות ושהעניין הלא פתור שלה הוא מול בעלת החנות. אירית התנצלה (וכעת מנסה שוב להעלות את העניין ) מצ"ב קישורים להתנצלויות של אירית שממחישות שהיא יודעת שאין לי ולשאר הבנות אשמה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=858&msgid=74612305&FlagSybase=1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=505&msgid=67120195 לגבי המכשפה- זהו לא הדגם של אירית מאחר ולא לימדה אותי או את הפורום מאומה בנוגע למכשפה, היא טוענת שיש לה שיטה משלה ואני לא למדתי את השיטה שלה.... את הסדנא שאני מעבירה לפורום אני מעבירה בהתנדבות! כשהעליתי את המכשפה שלי לפורום היא אמרה "נסיון מעניין" מה שאומר שזה לא דומה לשלה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1542&msgid=81839789 ההודעה הזו והקישורים הנלווים אליה ישארו פה בפורום להגנה מפני הוצאות דיבה נוספות של הגברת אירית דולמן שהחליטה להוציא עלי את כל עצביה באופן קבוע. אירית קוצפת בפורומים ואח"כ מתנצלת (גם במסרים התנצלה וביקשה לפצות אותי בסדנא חינם) ואח"כ כשנוח לה היא אומרת שגנבתי לה בעבר זכויותיוצרים. אירית, שמרי על הכוחות שלך, עם הקישורים שנתתי פה והמסר המתנצל שלך עם הבקשה לפצות אותי על מה שעשית לי את לא תנצחי בבית משפט...... כל שופט יראה שבעבר אמרת שטעית ושעכשיו את עושה מסע נקמה אישי נגד הפורום.

ומי שתתעמק בקישור האחרון...

תראה שבפירוש כתבתי בהודעה השנייה באותו הקישור שאשמח ללמוד מאירית את השיטה שלה וזוהי הוכחה לכך שעוד לפני ש-"איימה" עלי אמרתי שזו לא אותה שיטה. אירית- מספיק לעשות צחוק מעצמך...... מכיוון שהכל באינטרנט להכל יש גיבוי וכל מה שאי פעם אמרת פה או במסרים שקוף לעיניי כולם .....

Sימה

New member
שוב לא מפרגנים פה? אנחנו נעשה את

המכשפות מהאתר הזה
http://www.toniscollectibles.com/products//Annalee;The_2004_Collections;Halloween_2004/10 וזה כולל מטאטא כי תמיד הן היו על מטאטא

Sימה

New member
הינה הקישור

http://www.toniscollectibles.com/products//Annalee;The_2004_Collections;Halloween_2004/10

סימה, זה לא "חוסר פרגון" אם כי

צרות עין ושעמום....... ניפגש ב- 20 לאוקטובר,ו- תיזהרי שלא יגידו שהפרחים והתיקים המלובדים שלך הם גנבת זכויות יוצרים מהספרים שאירית מעתיקה מהם......
יאללה, זזתי להיות קצת עם הבן שלי, הוא מעניין הרבה יותר מהדולמנית.......

Sימה

New member
לא יודעת אם לבכות או לצחוק-עזבה

אותנו מרצונה יתומים ולא מפרגנת .

Sימה

New member
ברחה לה המכשפה מהאתר מאחורי הפרסומת

הינה היא שוב

smady a

New member
../images/Emo2.gifלצערי הפורום הזה תמיד נמצא תחת

ביקורת והשגחה......... נכון הוא פורוםפ פתוח אבל יש המון מציציםםםםםםםםםםםם ולא תמיד מציצים נעימים. החלטנו להתעלם מכל התחושה הזו. ולהמשיך הלאה בקצב שלנו. אז קשת יקרה המכשושה שלך מקסימה וכל כולה נעשתה פרי מוחך. אין שום קשרת למכשפה אחרת. אין פה שום רישום על פטנט או משהו כזה. יש לנו אתרים ללמידה יש לנו חומרים יש לנו ספרים חוברות והכי חשוב יש לנו ראש ויצירתיותתתתתתתתתתתתת ליצור דברים יפים. הכל פה בלמידה והתנדבות. תודה לקשת על הסדנא. ומפה נמשיך הלאה לעוד מפגשים נחמדים של למידה משותפת.

מצא את ההבדלים

לא שאין הבדלים. הם קופצים לעין מיד וברור מאליו מה המקור (הימני) ומה החיקוי (השמאלי). קשת - כדאי לך להתעמק בהבנה של ההבדל בין טכניקה לעיצוב. המכשפה היא עיצוב שלי!!! השקעתי בה שעות!!! ואם הכל בספרים... נראה אתכן מוצאות את העיצוב המדוייק הזה של המכשפה באיזה שהוא ספר או אתר. וסימה... הבאת דוגמאות למכשפות שונות, אולי תמליצי לקשת לעצב מכשפה מקורית ואז אני אפרגן ובכיף. מעבר לכך אין לי כל כונה להמשיך להתקשקש אתכן! אני את שלי אמרתי! ודבר נוסף שכדאי שתקחו לתשומת ליבכן הוא תוכנה של כתבה שהתפרסמה ב"ידיעות אחרונות" שעוסקת בהכפשות והוצאת דיבה על גבי פורומים. היו כבר דברים מעולם, יש תקדימים ויש עורכי-דין שמתמחים בתחום. אז חיו לכן ותנו לחיות!!!!

אז מה את בעצם רוצה מאיתנו?

שנפסיק להכין פיות? שהבנות שמלבדות תיקים תפסקנה עם זה? מותק, ליבוד הוא לא המצאה שלך. להזכירך את למדת אצל נטע שילוח שהיא המאסטרית של הליבוד בארץ. מעניין מה יקרה אם נטע תגיד לך להפסיק ללמד דברים שהיא עצמה לימדה אותך... ושוב- את לא לימדת אותי כלום. אני לא חייבת לך כלום. את יודעת טוב מאוד שאת לא רצויה פה (שמת לב שאת כבר לא מנהלת הפורום, כן?) ושאנשים כבר גילו את פרצופך האמיתי אז בזה שאת ממשיכה להיכנס ולכתוב פה למרות שכ"כ הרבה פעמים מחקו הודעות שלך (לפי שמועות גם הנהלת תפוז מחקה באופן אישי דברים שכתבת בבלוג מסויים) את ממשיכה לעשות צחוק מעצמך. היתה לך אפשרות ענקית לפרסום חיובי פה בפורום, ותקופה מסויימת הרווחת טוב מאוד מהפורומים (כפי שהודית לי על גבי המסרים "בזכותך הכרתי את הפורומים ואנשים למדו להכיר אותי") ואם היית קצת יותר נחמדה ומסכימה לענות על שאלות של אנשים ולא להכפיש היית יכולה עוד להצליח המון. עיצה שלי: רוצה- תקחי, לא רוצה- אל תקחי, את עושה לעצמך פרסום שלילי עם הוצאות הדיבה האלו והמסרים שאת שולחת לי ולעוד בנות בפורום. ככה לא מתפרסמים באופן חיובי....... אז צאי לנו מהורידים. אם את רוצה- לכי לבית משפט. תעשי צחוק מעצמך ואח"כ אני אתבע אותך על בזבוז הזמן שלי ועל הוצאות דיבה. ואני מבטיחה לך שאנצח, אני אפילו מדרבנת אותך לעשות את זה...... מה שמדהים אותי זה שאת מרגישה כ"כ מאויימת ע"י מישהי לא מקורית כמוני...... אם אני לא מקורית ולא מתקרבת לרמתך אז אל לך להרגיש מאויימת ...... ואם כמו שאמרת אין לך כוונה להמשיך להתקשקש איתנו אז באמת היי שלום ותודה על המסרים (אייקון של מקיא) עכשיו שלום! ביזבזתי מספיק מהזמן שלי עלייך. מעכשיו כל תגובה שלך תזכה להתעלמות מצידי וכל מסר שאת שולחת לי יפורסם פה בפורום. לא עוד סינונים! וביום בו תכתבי לי שוב מסר מתנצל עם הצעה לבוא אליך לסדנא בחינם גם אותו אפרסם פה..... על גבי פורום זה אני אומרת לך- פנייה חוזרת אלי מהווה הטרדה. במידה ותפני אלי שוב על גבי המסרים אני אהיה זו שתובעת אותך בגין הטרדה מתמשכת!

Sימה

New member
כתבת לי במייל שאת כמו ישו ו3

המלאכים---הבאת את הבשורה ושניקח את זה לאן שאנחנו רוצות, אז מה קורה עכשיו עם הבשורה הזו ? קניתי לי ולבנות בפורום "מלאן" ספרים יש בהם הוראות וגיזרות ורשות להעתיק ואת המנגינה הזו אי אפשר להפסיק ..... Sורי זה כבר חמק ממך . ואורית---עשי טובה לעצמך לכי לדרכך .

goldfish11

New member
כל כך חבל שהיא כל הזמן כועסת

כעס מאד לא אנתרופוסופי... כי אם היה נעים וחביב ולא כועס ולא מאיים (תביעה משפטית? בגלל מכשפה מצמר? אני רוצה להכיר את העו"ד שיעז...)וכן מפרגן וגם במחיר הוגן - ואללה הייתי הולכת ללמוד אצלה ליבוד...

אור224

New member
קשת ,"המכשופה" שיצרת נפלאה

חבל,שכך מתגלגלים להם הדברים........... אבל כל אלו,לא ימנעו ולא יהרסו לנו את חדוות היצירה והאהבה המשותפת לתחום הזה. אנחנו נמשיך להיפגש, ללמוד זו מזו, להפרות זו את זו בידע ובמפגשים שהפכו למפגשי חוויה, הנאה ויצירה. כן ירבו מפגשים נפלאים וצמיחת הפורום ושיהייה לכולנו שבוע טוב.

rachel1234

New member
כמו שאתן יודעות..אני הצטרפתי לפורום

הזה רק לאחרונה.אבל...אני מודה שאני פה מאז שהוא נפתח.. לא הגבתי ולא כתבתי רק ישבתי וחיכיתי בפינה בשקט. למה? בדיוק בגלל הסיבה הזו..האשה הזו..שכבר לפני חודשים רבים רבה אתי..רבה עם קשת ואחרות..בפורום אחר..באותו הנושא. כשהבעתי את דעתי בנות לא הבינו על מה אני מדברת..כתבו לי שאני טועה בקשר אליה.אבל אני בדרך כלל הולכת עם האינטואיציות שלי..עם ההרגשה והתחושה..וידעתי שיבוא היום ופרצופה האמיתי ייחשף. מרגיז אותי שבמקומות נחמדים תמיד יהיה מי שיבוא להרוס..לקלקל..לחבל..ואם לא מעניין לה פה אתנו..מדוע היא "מציצה" לנו ויודעת מה נעשה..מקווה שהמקום הזה יישאר טהור ונקי ונחמד ברוח האנתרופוסופיה האמיתית!!!

למעלה