pink lemon
New member
משהו שאני מרגישה בקשר לONCE...
הרבה זמן רציתי לכתוב, אבל לא באמת רציתי לכתוב כי חשבתי שאולי יש עוד סיכוי.
מהסדרת ה"דגל" שלי ONCE הפכה לסתם עוד סדרה אצלי באוסף.
אני חושבת שברגע שהעונה נחלקה ל2 חצאים היא פשוט נהרסה.
כשהעונה הראשונה התחילה היתי אובססיבית ברמות קשות. כל הזמן חיפשתי באנטרנט ספוילרים, שמעתי פודקסטים,
אפילו התחננתי שג'יניפר תענה לי בטויטר וכשהיא ענתה התעלפתי כמעט במקום.
פשוט היתי מהופנטת. העלילה היתה מעולה, אהבתי את הדמויות והתאמה לעולם המודרני... הסיפור של סינדרלה ורובי בתור הזאב והפרקי רקע..
הפרק האהוב עלי במיוחד היה דה סטייבל בוי עם יאנג רג'ינה דניאל וקורה. היתי פשוט מהופנטת !!!
הגיעה העונה השניה והכניסה אותי לסחרור מטורף... התאוריה שלי מהתחלה היתה שקורה היא בת הטוחן ואת כל הקשרים לרמפל...
אבל מה?
בעונה השלישית החליטו לחלק את העונה ל2.
החלק הראשון של נברלנד היה מ-ז-ע-ז-ע. קיבלתי בחילות ויזואליות מהצבע הכחול והאפל ומבחינה קריאטיבית היה נראה שאיבדו את זה.
היה משעמם.. לי לפחות. זה היה נראה שחפלפ הם מנסים לסיים את החלק של העונה.
החלק השני היה יותר מוצלח.. אבל גם זה היה נראה הופ הנה הגיעה הסוף נסיים את העונה.
גם בעונה הנוכחית, ה4 במספר.. אותו דבר.
עונה שלמה נתקענו עם פרוזן !!!!!!!!!#@ היה משעמם, לא מוצלח, לא היה מתח, לא היה שום דבר...
רק הסנואו קווין היתה שווה משהו, אבל אותה הרגשה שהכל נמרח ואז 2 פרקים אחרונים מנסים לסיים הכל.
עכשיו החלק הנוכחי מוצא חין בעיני, אבל הוא זז מהר מדי. הכניסו 2 גיבורות חדשות (את מליפסנט הכרנו קודם אז זה לא נחשב) שהם במקרה רעות...
נתנו בקסטורי לכל אחת וזהו בעצם. וגם פה העלילה נתקעת ואז תרוץ ותסגר.
אין באמת עלילה שאפשר להיות במתח, יודעים פחות או יותר מה יהיה.
העלילה מתחילה להזכיר לי כבר את גלי.. עלילה סתומה שכזו.
ומה עם דמויות אחרות? זנחו את רובי ואת כל הדמויות המעולות מהעונה הראשונה...
העיקר אמרו שהביאו את וויל.. מראים אותו דקה בפרק.
לא יודעת. יש לי הרגשה רעה בנוגע לONCE. פעם היתי רואה את הפרקים 3 פעמים. פעם ראשונה בלי תרגום, פעם שניה עם תרגום ופעם שלישית
עם אחי כשחזר הביתה.
אני מקווה שהמצב בעונה הבאה ישתפר, כבר הרייטינג יורד....
אני מקווה שעונה הבאה הם יחזרו למקורות. והם באמת לא חייבים להביא דמות חדשה לסיפור חדש.
יש להם המון דמויות שיכניסו נפח ומימד!
סליחה שפרקתי אבל היתי חייבת..
מקריאת ספוילרים כל יום הפכתי ל"אוי יש את ONCE צריך לראות".
הרבה זמן רציתי לכתוב, אבל לא באמת רציתי לכתוב כי חשבתי שאולי יש עוד סיכוי.
מהסדרת ה"דגל" שלי ONCE הפכה לסתם עוד סדרה אצלי באוסף.
אני חושבת שברגע שהעונה נחלקה ל2 חצאים היא פשוט נהרסה.
כשהעונה הראשונה התחילה היתי אובססיבית ברמות קשות. כל הזמן חיפשתי באנטרנט ספוילרים, שמעתי פודקסטים,
אפילו התחננתי שג'יניפר תענה לי בטויטר וכשהיא ענתה התעלפתי כמעט במקום.
פשוט היתי מהופנטת. העלילה היתה מעולה, אהבתי את הדמויות והתאמה לעולם המודרני... הסיפור של סינדרלה ורובי בתור הזאב והפרקי רקע..
הפרק האהוב עלי במיוחד היה דה סטייבל בוי עם יאנג רג'ינה דניאל וקורה. היתי פשוט מהופנטת !!!
הגיעה העונה השניה והכניסה אותי לסחרור מטורף... התאוריה שלי מהתחלה היתה שקורה היא בת הטוחן ואת כל הקשרים לרמפל...
אבל מה?
בעונה השלישית החליטו לחלק את העונה ל2.
החלק הראשון של נברלנד היה מ-ז-ע-ז-ע. קיבלתי בחילות ויזואליות מהצבע הכחול והאפל ומבחינה קריאטיבית היה נראה שאיבדו את זה.
היה משעמם.. לי לפחות. זה היה נראה שחפלפ הם מנסים לסיים את החלק של העונה.
החלק השני היה יותר מוצלח.. אבל גם זה היה נראה הופ הנה הגיעה הסוף נסיים את העונה.
גם בעונה הנוכחית, ה4 במספר.. אותו דבר.
עונה שלמה נתקענו עם פרוזן !!!!!!!!!#@ היה משעמם, לא מוצלח, לא היה מתח, לא היה שום דבר...
רק הסנואו קווין היתה שווה משהו, אבל אותה הרגשה שהכל נמרח ואז 2 פרקים אחרונים מנסים לסיים הכל.
עכשיו החלק הנוכחי מוצא חין בעיני, אבל הוא זז מהר מדי. הכניסו 2 גיבורות חדשות (את מליפסנט הכרנו קודם אז זה לא נחשב) שהם במקרה רעות...
נתנו בקסטורי לכל אחת וזהו בעצם. וגם פה העלילה נתקעת ואז תרוץ ותסגר.
אין באמת עלילה שאפשר להיות במתח, יודעים פחות או יותר מה יהיה.
העלילה מתחילה להזכיר לי כבר את גלי.. עלילה סתומה שכזו.
ומה עם דמויות אחרות? זנחו את רובי ואת כל הדמויות המעולות מהעונה הראשונה...
העיקר אמרו שהביאו את וויל.. מראים אותו דקה בפרק.
לא יודעת. יש לי הרגשה רעה בנוגע לONCE. פעם היתי רואה את הפרקים 3 פעמים. פעם ראשונה בלי תרגום, פעם שניה עם תרגום ופעם שלישית
עם אחי כשחזר הביתה.
אני מקווה שהמצב בעונה הבאה ישתפר, כבר הרייטינג יורד....
אני מקווה שעונה הבאה הם יחזרו למקורות. והם באמת לא חייבים להביא דמות חדשה לסיפור חדש.
יש להם המון דמויות שיכניסו נפח ומימד!
סליחה שפרקתי אבל היתי חייבת..
מקריאת ספוילרים כל יום הפכתי ל"אוי יש את ONCE צריך לראות".